Erkekleri dinlemek :)

ebrutolga

FByiÇekemynAntenBağlatsın
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
4.561
18
66
İstanbul
Vala bugün olan bir olaydan ötürü " acaba erkeklerin içgüdüleri bizimkilerden daha mı kuvvetli diye? " düşünmüyor değilim ve yorumu size bırakarak anlatıyorum. Bugün sözlümle telefoncu telefoncu gezip telefona aksesuar arıyorduk. Yolda yürürken ben " dümdüz gidelim bak ilerde telefoncu olabilir dedim" o da " hayır gel sağdan gidelim " dedi. Ben düz dedim o sağ dedi., ben düz dedim o sağ dedi ve sağ taraftaki sokağa girdik :27: hemen köşe başında bir telefoncu gördük ve girdik, girmemizin üzerinden daha 10 saniye bile geçmeden benim düz gidelim diye direttiğim sokaktan 4 el silah sesi geldi :53: telefoncuda safmıydı neydi " aha yine birini vurdular" dedi. :53: Telefoncudan çıktık bizimki yan gözüyle bana bakıyor " ben sana demedim mi sağ taraftan gidelim diye " dedi. :44: Bende içimden düşünüyorum o sırada " Bazen erkekleri dinlemek lazım kardeş".
İster tesadüf olsun ister şans erkeklerin içgüdülerinden korkmaya başladım :27:

aslında kadınların sezgileri daha kuvvetlidir fakat kadın-erkek herkesin başına gelebilir bu türden bir olay..geçmiş olsun..

valla ne diyim kizlar bana cok oldu sevgilim bisey dedi hayir benim dedigim olcak dedim sonunda o hakli cikti yani bazen dinlemek gerekiyormus :1:

Back
X