Erkekleri İkna etmenin yöntemleri Nelerdir sizce

ağlamak çözüm olsaydı şimdiye inanın 100 kez affedilirdi ama dediğim gibi inatçı ve gururcu olanlar için diyorum =)

Bir teyzem derdiki, bir erkegi pofpofladigin zaman yaptirmayacagin sey yoktur. Ama durduk yere pofpoflamayacakmissin, isin düsünce yani ikna etmeye calisinca:))

bol bol ağla kesin çözüm :dance:

ne saçma ağlayarak mı yaptırıcam yani istediklerimi çocuk değiliz ki bence saçma yani ki tabi bu benim düşüncem bence bırakılmalı yani seni seviyosa yapar zaten üzmek istemez ama tabi bu cilvemi kullanmıcam anlamına gelmio hahadelikafadulden

kesinlikle aglamak cozum degil... Umursamamak cozum ben suclu olsam esim sucsuz olsa.. beni af etmese ve elimden gelenide yapmissam ya mesaj cekerim yada yuzune soylerim "hatami kabul ettim ama sen beni af etmedin elimden fazla bir sey gelmiyor artik bende seninle konusmak isttemiyorum" bir gun sonra yada ayni saate geri gelir :)

İkna etmek istediğin konuda azcık üstüne git senin için önemli olduğundan bahset hala yok diyosa dudaklarını bük kenara geç kaydirigubbakcemile3 Durgun davran biraz acıtasyon yap hemen ikna olur.

Ben eşimi bir konuda ikna etmek istediğim zaman,o konuda isteksizmişim gibi davranırım. yani eşimin istemediği benimse istediğim bir durum varsa ortada fikrimi söylerim bakıyorumki kabul etmiyor,ona uymuş gibi görünür geri çekilirim. geri çekildiğim an zaten eşimin kabul ettiği an olur :)

ne saçma ağlayarak mı yaptırıcam yani istediklerimi çocuk değiliz ki bence saçma yani ki tabi bu benim düşüncem bence bırakılmalı yani seni seviyosa yapar zaten üzmek istemez ama tabi bu cilvemi kullanmıcam anlamına gelmio hahadelikafadulden

Yani ağlamak en son çağre olmalı aklinialirimsmile

Bazı arkadaşlar çok doğru demişler.ıstediğinizi yaptırmak,ikna etmek için çok ses çıkarmak değil de ortaya fikir atıp geri çekilmek işe yarıyor.Benim eşim katılmaz ilk başta benim fikrime ama sonra kendisi benim bahsettiğim gibi yapar.eğer affedilmek sözkonusu ise zaafı vardır muhakkak birşeye.Erkekler için o gün değil ondan sonrası önemlidir.Farzet ki bir yalan söylemek zorunda kaldın,farzet ki onu başka şekilde üzdün ..iyi bir zamanına denk getirip onun duygularına önem verdiğini,hata ettiğini, bir daha aynı şeyi yapmayacağını söylersen sana inanır.tabi içten olmak gerek bu söz verişlerde..hata yapabiliriz insanız çünkü

Back
X