Erkekleri İkna etmenin yöntemleri Nelerdir sizce

erkegine göre degişir ama benimkini ikna etmek için tek güzel lafım yetiyor..
birazda işve katarsak kati karar ..:)

kızdığı konu neyse o konu ile ilgili o hataya uzun süre düşmemek beklemek ama onu çok sevdiğinizi ara ara bi şekilde hatırlatmak bir bakış küçük bir not çok sevdiği ilgilendiği birşeyle ilgilenmek,bazen kelimeler işe yaramaz bir bakış bile yeter herşeye yeter ki karşınızdaki bu bakışı anlasın

kızdığı konu neyse o konu ile ilgili o hataya uzun süre düşmemek beklemek ama onu çok sevdiğinizi ara ara bi şekilde hatırlatmak bir bakış küçük bir not çok sevdiği ilgilendiği birşeyle ilgilenmek,bazen kelimeler işe yaramaz bir bakış bile yeter herşeye yeter ki karşınızdaki bu bakışı anlasın

çok çok dooru benm erkek arkadasm çok inatcı ben böle bişeyi istediğimi sölediimde 1 tamam 2 tamam cok söylersem yapcağı varsa da yapmıyo.. açma su konuyu böyle yapcağm varsa da yapmıyorum dio..

Benimde başımda böyle bir durum var.Çok inatçı ve gururlu.Ayrıca sinirli.Fakat ben tartışmadan sonra 1 yıl ara verdim.hiç arayıp sormadım.sonra geçenlerde yine aradım.lütfen birdaha arama,kırgın falan değilim,prensip gereği konuşmuyorum...yazmış.bende sinirlendim saydım sayıştırdım.bi de inat sinirli zor biri zaten.Hiç umudum yok tekrar döneceğine konuşacağına.Çok zor ikna etmek.

Karşısına geç gözlerinin içine bak ve en yumuşak ses tonunla YETER de. Sadece yeter...
Ama bunu ikide bir yapma ki orjinalliği kaybolmasın.Sevgilim hem çok inatçı hem de kalın kafalıydı.Asla anlatamazsın ne demek istediğini adamı şişirir hırsından kaydirigubbakcemile3 ama bunu yaptığımda kendini düzeltirdi.Çünkü bu yeter çağrısının son nokta olduğunu ardından bir fırtına kopacağını bilirdi. Ona son dayanma noktanı gösteren bir ifade bulmalısın.Ve o noktadan sonra kapris devam ediyorsa sen onu cezalandırcaksın. Hem de ciddi şekilde bunu yapmazsan kapris sürer gider.

Karşısına geç gözlerinin içine bak ve en yumuşak ses tonunla YETER de. Sadece yeter...
Ama bunu ikide bir yapma ki orjinalliği kaybolmasın.Sevgilim hem çok inatçı hem de kalın kafalıydı.Asla anlatamazsın ne demek istediğini adamı şişirir hırsından kaydirigubbakcemile3 ama bunu yaptığımda kendini düzeltirdi.Çünkü bu yeter çağrısının son nokta olduğunu ardından bir fırtına kopacağını bilirdi. Ona son dayanma noktanı gösteren bir ifade bulmalısın.Ve o noktadan sonra kapris devam ediyorsa sen onu cezalandırcaksın. Hem de ciddi şekilde bunu yapmazsan kapris sürer gider.

bunu bana karşılık mı yazdın?

Ben eşimi bir konuda ikna etmek istediğim zaman,o konuda isteksizmişim gibi davranırım. yani eşimin istemediği benimse istediğim bir durum varsa ortada fikrimi söylerim bakıyorumki kabul etmiyor,ona uymuş gibi görünür geri çekilirim. geri çekildiğim an zaten eşimin kabul ettiği an olur :)

aynısını ablam da enişteme yapıyor ve işe yarıyor :)) napsın eniştem de o dilden anlıyo çünkü :)

Back
X