O çok begenmiş ve senin onu begenmediğini düşünmüş olabilir seninde duygularından emin olmanı istiyor olabilir.. belki başka bi işi vardır, kötü bi durum ortaya çıkmıştır.
Sen begendinmi, fkirlerin uyuştumu, neler hissettin onları düşün ve acele etme canım..
Hayatına o yokmus gibi devam et, simdiden sinirlenme bosveer..
arkadaşlar,bi süredir hoşlandığım bi çocuk var ve o da bana karşı çok ilgiliydi.beni facebooka ekledi,muhabbet ilerledi,msnde konuşmaya başladık.herşey güzeldi.buluşmaya davet etti.birlikte çok güzel bi akşam geçirdik.ama ben biraz mesafeli durdum(not:şımarmasın diye)
akşam eve döndüğümde hoş bi msj attı ve ben de aynı memnuniyetle ona cevap verdim
amma ve lakin....
bugün ne ses var ne de soluk.gerçekten inanılmaz.ne aradığı var ne sorduğu.online görünüyorum yazmıyo.(çevrimdışı görünüo ama nette olduğunu biliorum)
2 tahminim var:
a)malesef korktuğum başıma geldi ve götü kalktı
b)kendini bilerek geri çekio.artık benim bi adım atmamı beklio
c)çocuk aslında benden hoşlanmadı,nezaketen öyle bi msj attı artık konuşmıcak.
yorumları alayım.napmam gerek sizce?
çok akıllılar ya işte:) merak edip arıcam neden aramıosuuuuuuuuuuuuuun amaaa
nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
oldu....
işin ilginç tarafı beni buluşmaya ikna edene kadar taktik fln yoktu hiç beyefendide...
buluşma da güzel geçti,ayrılış da.
birden bugün rota değişti.
çok akıllılar ya işte:) merak edip arıcam neden aramıosuuuuuuuuuuuuuun amaaa
nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
oldu....
işin ilginç tarafı beni buluşmaya ikna edene kadar taktik fln yoktu hiç beyefendide...
buluşma da güzel geçti,ayrılış da.
birden bugün rota değişti.
Aranızda arkadaşça bir buluşma geçmiş, o anın şartlarına görede hissettiği gibi davranmış, sevgili değilsiniz birşey değilsiniz neden arasın ki seni? Ya da sen ne neden bu kadar sorunsallaştırdın bu durumu anlamadım. Bence senin yapacağın birşey yok. Yapmkan gereken birşeyde yok. Kendi kendine gelin güvey olmuş olma. Yapılan davranışları oldukları gibi değilde, anlamak istediğin gibi anlamış olma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?