erkekleri iyi tanıyan bayanlar...yardım!

vinotinto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
52
0
86
38
Balıkesir
arkadaşlar,bi süredir hoşlandığım bi çocuk var ve o da bana karşı çok ilgiliydi.beni facebooka ekledi,muhabbet ilerledi,msnde konuşmaya başladık.herşey güzeldi.buluşmaya davet etti.birlikte çok güzel bi akşam geçirdik.ama ben biraz mesafeli durdum(not:şımarmasın diye)
akşam eve döndüğümde hoş bi msj attı ve ben de aynı memnuniyetle ona cevap verdim
amma ve lakin....
bugün ne ses var ne de soluk.gerçekten inanılmaz.ne aradığı var ne sorduğu.online görünüyorum yazmıyo.(çevrimdışı görünüo ama nette olduğunu biliorum)

2 tahminim var:
a)malesef korktuğum başıma geldi ve xxxxxxxxxxxxx
b)kendini bilerek geri çekio.artık benim bi adım atmamı beklio
c)çocuk aslında benden hoşlanmadı,nezaketen öyle bi msj attı artık konuşmıcak.

yorumları alayım.napmam gerek sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
bişi yapmak istemiorum zaten.çok sinirliyim şuanda
ama bu çocuğun bi taktiği mi onu anlayamadım.cidden inanılmaz....
yani benden hoşlanmadı desem tüm akşam ilgilendi,ayrıldık hoş bi msj attı.inanılmaz.....

Hiç birşey yapmanız gerekmiyor bence.
Herhangi birşey düşünmeniz ve yargıya varmanız için çok erken değil mi?
Bekleyin bakalım ne tepki verecek.
Ya önemli bir durumu vardır ,cidden bir nedeni vardır şuan görüşememesi için,
arayacaktır yakında,
ya da pek olumlu bakmıyor olabilir ilişkinize.
Buna karar vermek için biraz zaman lazım.

2 tahminim var:
a)malesef korktuğum başıma geldi ve götü kalktı
b)kendini bilerek geri çekio.artık benim bi adım atmamı beklio
c)çocuk aslında benden hoşlanmadı,nezaketen öyle bi msj attı artık konuşmıcak

bak bu guzel 2 tahminim var demissin 3 tane yazmissin sen asik olmussun beeeeeeeeeee
ne yse bunun cevabinida sen bul mesela soyle sen ayni durumda olsan msj atmasan aramasan yani o cocugun yerinde sen olsan bu 3 tahmininden hangisini secerdin

ikizler değil.
cidden çok sinirliyim.bence kendini aniden geri çekio şuanda.ben ona yapacağımı bilirim.bu erkeklere yüz vermeye gelmio hiç

kendini geri cek kesinlikle dedigin gibi !!!!
ama gercekten bak, kesinlikle bu kadar kafana takma
cünkü üzülen sen olursun sonra..
yipratiyorsun kendini böyle..
olacagina birak herseyi hatta dedigin gibi geri cek kendini..

O çok begenmiş ve senin onu begenmediğini düşünmüş olabilir seninde duygularından emin olmanı istiyor olabilir.. belki başka bi işi vardır, kötü bi durum ortaya çıkmıştır.
Sen begendinmi, fkirlerin uyuştumu, neler hissettin onları düşün ve acele etme canım..
Hayatına o yokmus gibi devam et, simdiden sinirlenme bosveer..

işte bu da aklıma gelmio değil...nevrim döndü yaa.2-3 gün beklicem bakalım.bu şekilde devam ederse daha da gelip bişi demesin zaten suratına bakmam.
3 gün bensiz kalmaya,bana bişi yazmadan yaşamaya nası devam edebiliosa,ömrü boyunca da devam edebilir heralde.bakalım neler olucak

Sen bir şey yapma bakalım nolcak olumunekankayizsmile

ilginç bir konu. çok da güncel. :)

bence seni beğendi ama atlamış gibi görünmek istemiyo olabilir. ya da karar vermeye çalışıyo. ya da kafanda yer etmek için yok oluyo, aptalca taktikleri var bu devrin adamlarının.

bence de bunların bi taraflarını kaldırmamak lazım kesinlikle. sonucu merakla bekliyorum.

çok akıllılar ya işte:) merak edip arıcam neden aramıosuuuuuuuuuuuuuun amaaa
nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
oldu....
işin ilginç tarafı beni buluşmaya ikna edene kadar taktik fln yoktu hiç beyefendide...
buluşma da güzel geçti,ayrılış da.
birden bugün rota değişti.

arama öyle mesaj da atma ararsa da soğuk konuş bence...ne olduunu sorarsa arkadaşla alakalı yok bişe canım sıkkın sonra konuşalımmı fln de...bennnnceee...
sonra da o arayana kadar tekrardan arama...
al sana taktikin kralı...erkeklerden değil insanlardan anlamak yeterli zaten bunun için arkadaşlık ilişkilerinde bile en işe yarayan yöntemdir bööle şeyler....
arkım beni aramıyosa ben hiiiç aramam sonra ararsa sonra konuşalım şu an meşgulüm fln derim sonra tekrardan kendisi arayana kadar aramam...
beni neden arıyo demesinler de neden beni aramıyosun desinler...
bennnnceee:hulya:

İşde asıl taktik sadece elde etme buluşma o kadar rota başkasında şimdi ... Yani aslında bu çok uzunda sürse kısa da sürse kendi duygularından emin olmayan biriyle görüşme gerçekten üzülen sen oluyorsun.. sonuçta bu erkek sürekli ilgi bekleyecek senden sonrada bir başkasını görünce farklı heyecan arayacak ve sonra tekrar gidecek. aramayacak. Erkeklerin heyecan merakıııı.... heycanları bitince pır prı oluyorlar...

Son düzenleme:
Aranızda arkadaşça bir buluşma geçmiş, o anın şartlarına görede hissettiği gibi davranmış, sevgili değilsiniz birşey değilsiniz neden arasın ki seni? Ya da sen ne neden bu kadar sorunsallaştırdın bu durumu anlamadım. Bence senin yapacağın birşey yok. Yapmkan gereken birşeyde yok. Kendi kendine gelin güvey olmuş olma. Yapılan davranışları oldukları gibi değilde, anlamak istediğin gibi anlamış olma?

ya arkadaşça yaklaşan ve yaklaşmayan erkek ayrımını yapıorum tabikide.bu kesinlikle öyle değil.ilk tanışmamızdan beri sürekli baygın baygın suratıma bakan bi tip.kiiii buluşma anına kadar da ilgisini sürekli muhafaza etti.şaşırtıcı olanı;buluşma da çok güzeldi.ayrılırken de öyle.sonra manyadı.....

yasi kac? ve senin yasin kac?
bulusmada neler yaptiniz?
opustunuzmu
ellerini tuttumu?
cok cok hevesli gorundunmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…