• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekleri test etme

bahar5mevsim

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
94
20
288
meraba arkadaşlar bi erkeğin güvenilirliğini,doğru kişi olup olmadığını anlamak için onu denemek istiyorum. hani zarf atılır ya.. sizce ne yapabilirim tavsiye lütfennn

insanları denemek için bir takım oyunlara kalkışmayı ben mantıklı bulmuyorum...

oyun yapayım da bakalım tepkisi ne olacak, ona göre güvenirim demek yerine ;

hayatın akışına, zamana bırakıp verilen tepkiler sonucu güvenip güvenmemeyi tercih ederim..

ben de çok düşünüyordum bi ara sizin düşündüğünüzü; acaba nasıl anlarım, nasıl test ederim diye. Sonra farkettim ki, bunu anlamanın en güzel yolu gözlerine bakmak... bakışlarının derinliğinden, sizin yanınızdayken takındığı tavırdan anlayabilirsiniz ne derece güvenip güvenmeyeceğinizi. ve bir erkek, ona güvendiğinizi gerçekten hissedip bilince bu güvene layık olmak için çabalıyor.. biliyorum uygulaması zor (ben de uygulayamıyorum) ama, çok sıkmamak lazım aslında. :)

meraba arkadaşlar bi erkeğin güvenilirliğini,doğru kişi olup olmadığını anlamak için onu denemek istiyorum. hani zarf atılır ya.. sizce ne yapabilirim tavsiye lütfennn

Bir insanın güvenilir olup olmadığını ancak zamanla anlarsın canım. İnsan karakteri o kadar basit bir şekilde çözülemez ki hemen oyuna getirip anlayabilelim..Nice insanlar var seneler sonra bambaşka yüzleri ortaya çıkıyo..Bunu yaşamadan bilemeyiz ki;)

Kimseyi denemeye kalkmayin.. Denerken deneliyor bile olabilirsiniz..
Hemde kimse oyuncak degil, eger o erkege güvenciniz yoksa sevmiyorsunuzdür, seviyor olsaniz da yapmaz gereksiz bulurdunuz.

Back
X