• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekleri umursamamak en büyük silahmış

çünkü o şu an onu hakediyor çok emin oldu sevdiğimden ve egoları havalandı o yüzden

BENCE biraz sewgini kıs canım yani fazla ilgi gösterme sen onun peşinden koşma o koşsun...konu ne bilmiyorum ama misal beraberken veya telde bişi anlatıyo yada bi soru soruyo ya dinlemez gbi görün konuyla ilgili bişi sorarsa dalmışım ya pardon filan msj attığında kısa cewaplar ver aradığında uzun muhabbetler diilde kısa konuşmalar yapıp kapa...bunlar bnce gerçekten seven bi erkegi haddinden fazla huzursuz eder ve bişilerin ters gttiğini anlayıp senin peşinden koşmaya başlar ama eger gerçekten sevmiyorda senin fedakarlıklarını suistimal ediyorsa zaten aynen dewam eder...bnm nacizane diyeceklerim bunlar...

aynı hatayı ben de yapmıştım. gerçekten umursamamak inanılmaz etkili oluyor. ben bugune kadar hep sevgi dolu davrandım, ona aşık olduğumdan emin oldu. ne zaman ki umursamaz davranmaya başladım davranışları bir anda acaip değişti. karşımdaki yeni insanı tanıyamıyorum, nasıl özenli, ince, romantik ve sevgi dolu anlatamam. :16:

Bence bu tür hesaplar gereksiz ilerde ardına bakıp pişman oluyorsun .

Sadece içinden geldiği gibi hissettiğin gibi davran . Gizli mesajlar ilişkiye zarar veriyor , çabası bu mesajları anlayan erkekler azınlıkta .

Back
X