Erkeklerim yaklaşımı

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Bu da dert mi, değil aslında ama paylaşıp bilgi alisverisi yapmak "derdimizi" hafifletir illa ki :)

Konuya geciyorum: konum erkeklerin bana mesafeli olusu.. Ve benim onlara nasil gözüktügüm.. korku mu veriyorum acaba herneyse :) Sunu fark ettim ki konustugum veya yeni tanistigim erkekler bana hep mesafeliydi. Bana bir adim atmalari cok uzun sürdü.. Acaba bunun nedeni nedir? Mesela en son ki iliskim (su an ayriyiz ayrildik yani olacak 6 ay) benim cabalarimla (caba derken benim yazmamla ya da konusmamla sürekli) oldu basladi gibi. Sonra diger tanistigim cocuk aslinda beni tanimak istermis ama bunu yaklasik 6 ay sonra felan acikladi. Simdi yine ayni hesap birisiyle konusuyorum o da ayni arkadasca davraniyor. Ya da baska bi örnek vereyim hic unutmam bunu bir dil kursundayim.. grup olusturacagiz.. sonradan bi erkek dahil olacakti ki benim ismimi söyleyerek izin verirse demisti.. o an cok sasirdim acaba nasil bi model ciziyorsam akillarinda bunlarin? Herneyse özet gececek olursak ben bi erkegin pesinde kosmam kosamam ilk cocukluk sevdigime acilmistim o da redd etmisti. Ondan beri hasretim aslinda birinin beni sevmesine..benim icin ugrasmasina.. benim icin fedakarliklar yapmasina.. sevilecek acaba hic mi bir yanim bulunmuyor

Sen bileceksin bunları,
Dış görünüşünü bilmiyoruz,
Davranışların soğuk,itici mesafeli olabilir.

Dışardan soğuk ve donuk duruyorsunuz. Adım atıldıktan sonra üzerine fazla düşüyorsunuz. Bu yüzden sanırım başarılı olamıyor olabilirsiniz ilişkilerinizde.

Dışardan soğuk ve donuk duruyorsunuz. Adım atıldıktan sonra üzerine fazla düşüyorsunuz. Bu yüzden sanırım başarılı olamıyor olabilirsiniz ilişkilerinizde.
Sen bileceksin bunları,
Dış görünüşünü bilmiyoruz,
Davranışların soğuk,itici mesafeli olabilir.
sessiz, sakin ciddiyim sanirim distan bakilinca. Görünüs olarakta narin minyon fakat vucud hatlari orantili ve duydugum kadariyla tatli gözüküyorum

sessiz, sakin ciddiyim sanirim distan bakilinca. Görünüs olarakta narin minyon fakat vucud hatlari orantili ve duydugum kadariyla tatli gözüküyorum

İnsanların sana yaklaşmasına izin vermen gerekir bunun içinde biraz enerji saçman. Benim bir hatıra defterim vardır küçüklükten hep şöyle başlar sevgili x seni ilk gördüğümde çok soğuk ve çok havalı gelmiştin aslında öyle değilmişsin gibi. Nişanlım bile der dışardan çok soğuksun biri sana selam vermeye bile çekinir aşırı kibirli ve megaloman duruyormuşum. Hiçte

Bende senin gibiydim ama bana genelde kız arkadaşlarım dışarıdan çok ciddi duruyorsun ilk tanışmada biraz çekiniyoruz demişti. Hatta dalga geçerlerdi okul müdürü olsan hiç sırıtmaz diye

Ben aşırı kibirli ve megalomanım
Ama hiç geri durmadılar benden,sapık paratoneri mi vardır nedir

Toplum içinde ulu orta kaşınana laf sokarım,hiç de ağzımın ayarı yoktur,kanırtırım.
Sonra da hiçbir şey olmamış gibi yürür giderim.
Bunu seviyorlarsa demek

Sanırsam çekici geliyor. Kişiliklerimizi fazla benzer buldum şimdi bana benziyorsun dicem sende hayır sen bana benziyorsun asıl diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…