- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
ciddi duruyorum galiba ondan :)Mesele sevilebilecek yaninizin olmamasi degil bence biraz sert duruyorsun gibi geldi cekiniyorlar
Dışardan soğuk ve donuk duruyorsunuz. Adım atıldıktan sonra üzerine fazla düşüyorsunuz. Bu yüzden sanırım başarılı olamıyor olabilirsiniz ilişkilerinizde.
sessiz, sakin ciddiyim sanirim distan bakilinca. Görünüs olarakta narin minyon fakat vucud hatlari orantili ve duydugum kadariyla tatli gözüküyorumSen bileceksin bunları,
Dış görünüşünü bilmiyoruz,
Davranışların soğuk,itici mesafeli olabilir.
O zaman o ciddiyeti kaldır biraz,renklen,neşelen.sessiz, sakin ciddiyim sanirim distan bakilinca. Görünüs olarakta narin minyon fakat vucud hatlari orantili ve duydugum kadariyla tatli gözüküyorum
sessiz, sakin ciddiyim sanirim distan bakilinca. Görünüs olarakta narin minyon fakat vucud hatlari orantili ve duydugum kadariyla tatli gözüküyorum
Ben aşırı kibirli ve megalomanımİnsanların sana yaklaşmasına izin vermen gerekir bunun içinde biraz enerji saçman. Benim bir hatıra defterim vardır küçüklükten hep şöyle başlar sevgili x seni ilk gördüğümde çok soğuk ve çok havalı gelmiştin aslında öyle değilmişsin gibi. Nişanlım bile der dışardan çok soğuksun biri sana selam vermeye bile çekinir aşırı kibirli ve megaloman duruyormuşum. Hiçte
Ben aşırı kibirli ve megalomanım
Ama hiç geri durmadılar benden,sapık paratoneri mi vardır nedir
Toplum içinde ulu orta kaşınana laf sokarım,hiç de ağzımın ayarı yoktur,kanırtırım.Ahaha ama dışardan belli etmiyormuşsun o zaman benim yüzüme vurmuşsa demek
Toplum içinde ulu orta kaşınana laf sokarım,hiç de ağzımın ayarı yoktur,kanırtırım.
Sonra da hiçbir şey olmamış gibi yürür giderim.
Bunu seviyorlarsa demek
İlla derim, zira yaş 35Sanırsam çekici geliyor. Kişiliklerimizi fazla benzer buldum şimdi bana benziyorsun dicem sende hayır sen bana benziyorsun asıl diyeceksin
İlla derim, zira yaş 35
sorun degil efennimOlabilir canım akıl yaşta değil... tamam savunulası bir yanım yok iyi geceler diler giderim.
Konu sahibi arkadaşım konuyu biraz sabote etmiş olabiliriz kusura bakmayasın
Olabilir canım akıl yaşta değil... tamam savunulası bir yanım yok iyi geceler diler giderim.
Konu sahibi arkadaşım konuyu biraz sabote etmiş olabiliriz kusura bakmayasın
sorun degil efennim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?