- Emoji Skoru
- 67
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi sugarbaby2006
feminist devrim istiyorum. sitede 3. günüm okdugum seylerden sonra yogun bir erkek nefreti oluştu. anladığım kadarıyla aldatmayan erkek yok. evlendikten sonra karısından sıkılmayan erkek yok. eski sevgilisini unutan erkek de yok. simdiden gelecekten korkuttular ya. Hiç bir erkeğin ama hiç bir erkeğin sonsuza kadar mikro veya makro aldatmayacağına inanmıyorum. Yeni evli olup ciplak kadınlara bakan mı dersin, eski sevgilisinin anılarını saklayan mı dersin...
En iyi adam, aldatmak için eyleme geçmez ama bir gün güzel bi arkadasımı gorur onu arzular. yok is arkadasıyla florlesir ne bileyim mikro falan aldatır mutlaka bence.
mesela ben bir iliskim oldu ve duygusal olarak arınmak icin her seyi sildim ama her seyi. dunyadan yok ettim. ama bence ilerde tanısacagım hic bir erkek eski sevgilisini unutmak icin bir caba gostermez hala onu dusunur anılar silmez vs...
YANLIS MIYIM?
(sitede yeniyim erkeklere bela okursam banlanır mıyım bilmiyorum)
En iyi adam, aldatmak için eyleme geçmez ama bir gün güzel bi arkadasımı gorur onu arzular. yok is arkadasıyla florlesir ne bileyim mikro falan aldatır mutlaka bence.
mesela ben bir iliskim oldu ve duygusal olarak arınmak icin her seyi sildim ama her seyi. dunyadan yok ettim. ama bence ilerde tanısacagım hic bir erkek eski sevgilisini unutmak icin bir caba gostermez hala onu dusunur anılar silmez vs...
YANLIS MIYIM?
(sitede yeniyim erkeklere bela okursam banlanır mıyım bilmiyorum)