• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeklerin allah belasını vermesin

sugarbaby2006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
67
Puanlar
3
feminist devrim istiyorum. sitede 3. günüm okdugum seylerden sonra yogun bir erkek nefreti oluştu. anladığım kadarıyla aldatmayan erkek yok. evlendikten sonra karısından sıkılmayan erkek yok. eski sevgilisini unutan erkek de yok. simdiden gelecekten korkuttular ya. Hiç bir erkeğin ama hiç bir erkeğin sonsuza kadar mikro veya makro aldatmayacağına inanmıyorum. Yeni evli olup ciplak kadınlara bakan mı dersin, eski sevgilisinin anılarını saklayan mı dersin...
En iyi adam, aldatmak için eyleme geçmez ama bir gün güzel bi arkadasımı gorur onu arzular. yok is arkadasıyla florlesir ne bileyim mikro falan aldatır mutlaka bence.

mesela ben bir iliskim oldu ve duygusal olarak arınmak icin her seyi sildim ama her seyi. dunyadan yok ettim. ama bence ilerde tanısacagım hic bir erkek eski sevgilisini unutmak icin bir caba gostermez hala onu dusunur anılar silmez vs...
YANLIS MIYIM?

(sitede yeniyim erkeklere bela okursam banlanır mıyım bilmiyorum)

herkes aldatmaz, birilerinin yaptığı karaktersizliğin bedelini tüm erkeklere kesmek de doğru olmaz.

belayı bilmem ama yanlış yere konu açtığın için banlanabilirsin

her erkek aldatır diyemeyiz ama erkekler biraz cocuk gibi. çok kolay dikkatleri dağılabiliyor. o yüzden bence kücük ya da büyük hiçbir aldatma girişimi affedilmemeli. kaldı ki ladın erkek ayrımı yapmak da yanlış. karşınızdakinin her zaman bunu yapabileceğini unutmadan, geleceğinizi ve hayatınızı karşınızdakine değil de kendinize yaslanarak yaptığınız her evlilik yürür kafasındayım ben. he yürümezse de siz minimum hasarla çıkarsınız

internet çıktı mertlik bozuldu eskiden kadın mı görüyolardı sanki
herkes aldatmaz, birlerinin yaptığı karaktersizliğin bedelini tüm erkeklere kesmek de doğru olmaz.

eyvah nasıl silicem

herkes aldatmaz, birlerinin yaptığı karaktersizliğin bedelini tüm erkeklere kesmek de doğru olmaz.

silinmiyomus...ban yememek icin ne yapıcam simdi

feminist devrim istiyorum. sitede 3. günüm okdugum seylerden sonra yogun bir erkek nefreti oluştu. anladığım kadarıyla aldatmayan erkek yok. evlendikten sonra karısından sıkılmayan erkek yok. eski sevgilisini unutan erkek de yok. simdiden gelecekten korkuttular ya. Hiç bir erkeğin ama hiç bir erkeğin sonsuza kadar mikro veya makro aldatmayacağına inanmıyorum. Yeni evli olup ciplak kadınlara bakan mı dersin, eski sevgilisinin anılarını saklayan mı dersin...
En iyi adam, aldatmak için eyleme geçmez ama bir gün güzel bi arkadasımı gorur onu arzular. yok is arkadasıyla florlesir ne bileyim mikro falan aldatır mutlaka bence.

mesela ben bir iliskim oldu ve duygusal olarak arınmak icin her seyi sildim ama her seyi. dunyadan yok ettim. ama bence ilerde tanısacagım hic bir erkek eski sevgilisini unutmak icin bir caba gostermez hala onu dusunur anılar silmez vs...
YANLIS MIYIM?

Bütün erkekler kötü değildir evet sayıları çoktur.En temelde sağlıklı huzurlu kadınlar iyi evlatlar yetiştirir o evlatlar kadınlarla güzel ilişki kurar onlara güzel davranır o güzel yuvada iyi çocuklar yetişir ve böyle böyle sağlıklı toplumlar oluşur.....
Ama bir yerde bu kural bozuldu mu yanlış erkekler bunların hatalarını destekleyen anneler bu çarpık aile düzeninde yetişen erkekler ve sağlıksız toplum....

YANLIS MIYIM?

Hayatta da mı 3. Gününüz anlamadım ki yaşınız mı küçük hani bölümün adı dert ya burada sadece dert anlatılıyor bir mutluluğum var olsaydı o zaman da bütün erkeklerin iyi yönünü okurdun yani bu tümdengelimlerin tümevarımların insanlar için çok da geçerli olduğuunu düşünmüyorum

Lütfen “senin kocan hariç” der misin bela okurken hahahsjd

Genellemek çok yanlış. Karaktersiz erkekler var olduğu kadar hayatındaki kadına bağlı, dürüst erkekler de vardır. Her erkek aldatmak için zamanını beklemez. Bazıları gerçekten de eşine/sevgilisine gönülden bağlıdır.

Herkes de kötü değil Burdan etkilenme. Buraya her yerden, çeşit çeşit insan yazıyor.

Burda ki birçok konu yazarı tercihlerini yaşıyor.

Düzgün insanlar çok fazla.. Bir ilişki yaşamadan önce şunu düşün senin ve ailenin değer yarılarına, ahlaki yapısına uygun mu, o şekilde yaşamak istiyor mu ve en önemlisi seni seviyor mu, sen seviyor musun?

İlişkine Türkan Şoray tarzıyla giriş yap ki karşındaki haddini bilsin😅

Lütfen “senin kocan hariç” der misin bela okurken hahahsjd

Genellemek çok yanlış. Karaktersiz erkekler var olduğu kadar hayatındaki kadına bağlı, dürüst erkekler de vardır. Her erkek aldatmak için zamanını beklemez. Bazıları gerçekten de eşine/sevgilisine gönülden bağlıdır.
sizin kocanız haricc :KK200:

1 yıldan fazladır burda aktif olarak takılıyorum Kkdeki konular beni de çok olumsuz etkiledi. Ama her erkek aldatır diyemeyiz bu yanlış bir genelleme olur. Gözümüz açık olup bilinçli bir şekilde seçim yaparsak daha az sorunlar yaşarız. Sorunsuz mükemmel bir ilişki, evlilik yoktur. Kendini seven ,kendine değer veren, güzel bir çocukluk yaşamış,iyi aile ilişkileri olan, ne istediğini bilen, kendini bireysel olarak tanıyan, ilişkideki beklentilerinin farkında olan, kendini geliştirmiş işi, gücü ,mesleği elinde olan ,kendi ayağı üzerinde duran kadınlar hayatına aldıkları kişiyi daha iyi seçiyorlar.

Back
X