erkeklerin bacaklarını açarak oturması

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
yahu kızlar bu durumdan rahatsız olan bi tek ben miyim ya.bıktım şu erkeklerin bacaklarını sonuna kadar gerip oturmalarından. tamam kadın gibi iki bacağı bitişik otursunlar da demiyorum ama biraz daha ustüruplu oturamazlar mı ya.

geçen gün otobüste yanıma bi adam oturdu yayıldı açtı bacaklarını sonuna kadarr. yanında bi kız mı var rahatsız mı oluyo bakmadı bile. beni köşeye sıkıştırdı bi güzel bacaklarım birbirine yapıştı sıkmaktan adama temas etmiyim diye ya

bi diğeri karşımda açmış sonuna kadar ne var ne yok ortada töbe ya adamı konuşturuyolar.insan gibi oturanları var da geneli böyle gıcık oluyorummm

Kesinlikle yalnız değilsin.
Nefret ediyorum ben de.
Sen rahat rahat oturacaksın diye yanındaki insanı rahatsız etmeye hakkın yok!!
Fizyolojik açıdan kapalı oturmak sorun olabilir tamam hafif arala ama 1 metre mi açıp oturman lazım??
Görüntü kirliliği resmen.
Saygısızlık.

Benim en uyuz oldugum erkek davranisi gelisine tekme atasim geliyor.oyle oturan ogrencilerimi direkt uyarıyorum duzgun otur usturuplu otur diyorum.cocuk farkında bile degil oyle oturdugunun sonra toparlaniyorlar allahtan.

Kesinlikle bende bu durumdan nefret ediyorum yaa heleki kusura bakmayın ama patlıcam artık söylicem ortalık yerde sokakta şeylerini hafşalamak kaşımak her neyse ne oluyor ayıp be off midem bulandı.evde ne yapıcaksanız yapın ama sokakdada yapılmazki erkeklerden tik-si-ni-yor-um iyice feminist olmaya başladım bunları göre göre.

bende nefret ediyorum ya
geçen dolmuşta adam oturmuş resmen yan koltuğun ucuna oturdum

Ben de bu durumdan nefret eden,tiksinen kişilerdenim.
Azcık bir insan haline hareketine oturmasına kalkmasına dikkat etmeli yani.
Hiç hoş olmuyor çünkü.Görüntü kirliliğinden başka bir şey değil yani.

eşimin amcası buyüzden ayıplanır sürekli kına gecemde de yaptı bikaç kişi rahatsız oldu uyarın demişler babam uyaramam sorun olur demiş çıkıp gitmişler kınamdan şort giyer yayar oturur iğrenç bi şekilde uyarılara da kulak asmaz çok denk geliyorum yolda uyarıyorum toplanırmısınız diyorum

Bende öyle oturmayı bilmeyen edepsiz erkeklerden nefret ediyorum, nefretten de öte midem bulanıyor.

Erkek diye sere serpe oturma hakkı yok.

Hep ya öyle bir kocam olursa diye korkmuşumdur ama Allaha çok şükür ki evde bile o şekilde oturmaz.

Arkandayım arkadaşım, aynen katılıyorum, iğreeenç!! Uyardığınız oluyor mu? Biraz toplu oturun falan diye? Geçen ben birine biraz yana kayarmısınız dedim dolmuşta, bozuldu sanki...

Ne kadar şişkoyum demeden, yeni yetmelere özenip daracık pantalon giyen erkekler, siz de gözlere zararsınız valla..

sakir ruhlu olmalari sanirim
itici ve igrenc ,

Fizyolojik sebeplerden bizler gibi oturamiyorlar sanirim...
Ama bu demek degil ki, ayir bacaklari 1 metre...
Ben de cok sinir oluyorum buna. Ne mutlu esim boyle degil.
Yazik bize, bir yerimiz gozukuverecek diye, kivranir dururuz, bunlar yigit-mal mantigi takiliyorlar sanirim...

Otobüste bu genç olanlar değil de özellikle orta yaşın üstü işte 45 - 60 yaş arasında görüyorum bu davranışı. Hani diyorsun yaşı var amca dede ama hiç adam yani. Kıpırdanıp duruyorum bir de ayakta herkes tıkış tıkışken bir iki amca da arkamda durmuştu ben ileri gidiyorum o arkamdan geliyor var böyle densiz adamlar.

Bende nefret ediyorum o görüntüden yalnız değilsinn,, bi de dar eşofman giyen erkekler cidden çok itici gözüküolar kadınlara laf söyleyen erkekler hiç kendilerine bakmıolar

Kesinlikle ben de nefret ediyorum. Kadınlar es kaza bacaklarını açtıklarında, bin bir uyarı oluyor. Ee erkeklerdeki bu rahatlık neden? Hoş, kadın-erkeği kıyaslayamaya başlarsam sabaha kadar yazarım çünkü çok doluyum bu konuda :) Temas konusuna ayrı bir dikkat etmeleri lazım zaten ama görsel olarak da çok yakışıksız duruyor.

İğrenç bişi yaaaa hiç utanmıyolar da. Bazıları var ki 180 derece açıyor maşallah! Azıcık uğraşsalar jimnastikçi olur

Benim gibi düşünen insanların olması güzel bişi ya! Tek dkkatini çeken ve gıcık olan ben değilmişim

yukarda bir arkadas demis
fizyolojik sebeplerden
evet bazilari abartiyor ama ben hic rahatsiz olmadim
banane kim nasil isterse otursun
bunu mu dert edecegim
sizde dert etmeyin

Bu da garipti en tiksinci yolda gözgöre göre malum yerlerini gayet normal bi'şeymiş gibi kaşımaları.
Ortaokuldaki fen öğretmenim geldi aklıma tahtada bize dönük bizle konuşurken rahat bi'dakika kaşırdı artık hepimizin diline düşmüştü.
Arkanı dön de kaşı bari ben görmek zorunda mıyım

Geçen de minibüste bi'amca yaptı bi'de normal bi'şey gibi insanların yüzlerine bakarak kaşıyolar:26:

Bence bu fizyolojikten ziyade psikolojik.hani benim ki o kadar buyuk ki kapatamiyorum havası bence.bi nevi ego tatmini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…