erkeklerin bacaklarını açarak oturması

Bacaklarini 2 metre acmalari kalmadi yetmedi, birde bacaklarini tekini titretmelerine sinir oluyorum.

Bizim kadar rahat oturamazlar tabi ama biraz üsturuplu açsalar iyi olacak..
Bence kaşımaları daha kıroca.

Bende sendenimmmmmm :27:
Son zamanlarda gerek sosyal hayatımda gerekse ekranlarda çok sık rastlıyorum.
Sanırım gitgide saygının kaybolmasının etkisi.
Yaşım itibariyle diyorum ki eskiden böyle oturanlar yoktu olanıda beyefendi saymazlardı.
Bacak ayırarak oturmak bir yana ,bacak sallamak ya da bacak bacak üstüne atmak ( ki şimdi o bile değişik pozisyonlarda :) ) saygısızlıktı.
Ben kızımı öyle oturan bir kişiye ağzından bal damlasa asla vermek istemem hoş kzmda nefret ediyor şükür :1:

iğrenç bi görüntü gerçekten yalnız değilsin apış araları mı rahatlatıyolar yaa:ssz:
bi de otobüste falan gerçekten insan rahatsız oluyo. o rahat rahat bacaklarını ayırıp oturacak biz ezilip büzülcez..

Son düzenleme:
Maalesef otobüste minibüste yanındaki bayana dikkat etmeden sere serpe oturan erkeklere bende sinir oluyorum.
Hayvan gibi yayılıyorlar çift kişilik koltuğa sanki tek o var :19:

Korkunç bir görüntü, hele kaşımalarına ifrit oluyorum

Aç göster zihniyetinin çocukları, bilinç altlarına kazınmış bazılarının, iğrenç bir teşhircilik

Bende bu konudan rahatsızım.Bir keresinde otobüsün en arkasındaki koltuklarda iki erkeğin ortasındaki koltuğa dek gelmiştim ,biri bi yandan bacaklarını ayırmış diğeri öbür yandan nasıl büzüldüm oturdum anlatamam.Bi laf söyleyip azarlamamak için zor tuttum kendimi.Böyle kabalık düşüncesizlik olamaz yani.Herkes kendi koltuğunun sınırında otursun da isterse amuda kalksın.Ama yantarafı rahatsız edecek kadar yayılmak nedir "GÖRGÜSÜZLÜK!"

Öyle erkekleri görünce bacak aralarına kusmak istiyorum:106::68:

ahh ahh sorma vallahi 2 dakikada bütün erkeklerden nefret ettiriyorlar insanı. insanda biraz saygı düşünce olur ya. Günah yani bunuda mı bilmezler.. yayılırlar öyle babalarının evi gibi. Bir bayan yapsa neler neler denir..

yahu kızlar bu durumdan rahatsız olan bi tek ben miyim ya.bıktım şu erkeklerin bacaklarını sonuna kadar gerip oturmalarından. tamam kadın gibi iki bacağı bitişik otursunlar da demiyorum ama biraz daha ustüruplu oturamazlar mı ya.

geçen gün otobüste yanıma bi adam oturdu yayıldı açtı bacaklarını sonuna kadarr. yanında bi kız mı var rahatsız mı oluyo bakmadı bile. beni köşeye sıkıştırdı bi güzel bacaklarım birbirine yapıştı sıkmaktan adama temas etmiyim diye ya

bi diğeri karşımda açmış sonuna kadar ne var ne yok ortada töbe ya adamı konuşturuyolar.insan gibi oturanları var da geneli böyle gıcık oluyorummm

adamların zihniyeti bozuk olunca vücut dillerine yansıyor
mümkünatı yok ahlaklı bir erkek o vaziyette otursun...

Öyle erkekleri görünce bacak aralarına kusmak istiyorum:106::68:

Ben kusmak değil, tekme atmak istiyorum direk.
Geçenlerde karşıdan karşıya geçerken bir adam gördüm, rahatça bir tarafını kaşıdı. Benim gözler :53: böyle olmuştu, adam o sırada kafasını bana çevirdi ve hiç utanma belirtisi yoktu.:44:

iğrençler yaa..birde böylesi var kızlar tipe bakın $dsssdfsdef.webp

Erkekler ..Düşüncesiz sorumsuz yaratıklar..Erkekler ''erkek'' dıye geçinip gidiyorlar.Kendilerini ne sanıyorlarsa..Sinir oluyorum kendini kutsal varlıkmış gibi gören 'erkek'ler den ...
Hep kendilerini daha zeki ,üstün gören,herşeyi ben yaparım erkeğim,ederim erkeğim,geç gelirim ben erkeğim.. şahsiyetsizlerden..
Neymiş bu er'kek'lik be vay be..
Nefret ediyorum böyle kek'lerden....

Şuan Beyaz Show da Mete Horozoğlu da aynen öyle oturuyor. Öyle bir geçer zaman ki de soner olarak çok hoş görünmüştü gözüme ama şimdi şu oturuşunu ve yeni yetme ergen gibi hallerini görünce "aman bu muymuş ?" dedim :)

yahu kızlar bu durumdan rahatsız olan bi tek ben miyim ya.bıktım şu erkeklerin bacaklarını sonuna kadar gerip oturmalarından. tamam kadın gibi iki bacağı bitişik otursunlar da demiyorum ama biraz daha ustüruplu oturamazlar mı ya.

geçen gün otobüste yanıma bi adam oturdu yayıldı açtı bacaklarını sonuna kadarr. yanında bi kız mı var rahatsız mı oluyo bakmadı bile. beni köşeye sıkıştırdı bi güzel bacaklarım birbirine yapıştı sıkmaktan adama temas etmiyim diye ya

bi diğeri karşımda açmış sonuna kadar ne var ne yok ortada töbe ya adamı konuşturuyolar.insan gibi oturanları var da geneli böyle gıcık oluyorummm

hemde ne gıcık oluyorum
ayıra ayıra tam odun
kessen iki sandelye bir masa olurlar:))))))

Ahanda işte benim konum.
Arkadaşım bu kadar mı olur toplu taşımaya binmekten nefret eder oldum.Ne bu böyle ya yiğidin malı meydanda olur der gibi yayıla yayıla oturmalar.
Ya istisnasız söylüyorum sanki seçilmiş gibi metroda,otobüste erkeklerin hepsi ayrık bacakla oturuyolar.
Deli oluyorum,sinirlerim sıçrıyo elime sopa alıp vura vura bacaklarını birleştiresim geliyo yemin ederim.Erkeklerden soğudum yeminle.Erkek arkadaşım bile bazen kimse olmayınca rahat otururken bikaç açı fazla açsa bacaklarını tekmeleliyorum hafif.Bu kadar mı düşüncesiz olur bu adamlar ya !!
Çevrende kadın,var,hanım var afedersiniz ama be öküzz !!

Bazı erkeklere cok yakışan bir oturuş tarzı bence ;)

Back
X