erkeklerin bacaklarını açarak oturması

Benim eşim uzun bacaklı olduğu için o tarz oturuşu çok yakıştırıyorum kendisine,hatta hoşuma bile gidiyor diyebilirim..:31::17:
Ama toplu taşıma da falan bende karşıyım..

Yaşımın verdiği rahatlıkla toplu taşıma araçlarında yanıma oturup bacağını açanın dizine şap şap vurup " kapat bacaklarını tek oturmuyorsun" diyorum.

Afedersiniz e...k gibi toparlanıyorlar.

Birde tv lerde karşılarında bir hanım varken öyle oturup kendi adam sanan öküzler var ki evlere şenlik.

gerçekten çok çirkin...
uyarmak lazım aslında...

görüntü kirliliğinden başka bişey değil..

minibüste ya da otobüste yanımdaki böyle oturduğu zaman kucağımdaki çantayı bacağına doğru kaydırıyorum ağırlığını veriyorum. Bazıları rahatsız olup toparlanıyor, bazılarıda toparlanmıyor. Beni rahatsız edeni rahatsız ediyorum :1:

bu konuyu ben eğitimsizlikle bağdaştırıyorum. çevremdeki örnekler hep bu yönde. aklı selim bir insan o şekilde oturmaz ilk önce kendi rahatsız olur.

gerçekten çok rahatsız verici oturma şekli birde o kişinin tam karşısında oturuyorsan manzara felaket iğrenç ötesi kafanı nereye çevireceğini şaşırıyorsun.

Son düzenleme:
Tipik erkeklik göstergesinden başka bir şey değil... Alet hırdavat ortaya yayma konularında bonkörler sağolsunlar :34:

Ben kusmak değil, tekme atmak istiyorum direk.
Geçenlerde karşıdan karşıya geçerken bir adam gördüm, rahatça bir tarafını kaşıdı. Benim gözler :53: böyle olmuştu, adam o sırada kafasını bana çevirdi ve hiç utanma belirtisi yoktu.:44:
Aynen çok kaşıyorlar çok berbat iğrençç yaa:5:

Back
X