Erkeklerin bakışlarının rahatsız etmesi

zelkus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2025
27
39
3
27
Merhaba,
Bu yaz izmir karşıyakadayım. Konumumu belirteyim ki kenar mahallede yaşadığın için bunlar başına geliyor demeyin. Şimdi sorun şu, ben otobüste sokakta ya da parkta otururken erkeklerin bakışlarından çok rahatsız olmaya başladım. Özellikle 40 yaş üstü erkekler... Açık giyinmiyorum btw. Normal giyiniyorum ve vücudum tahta gibi. Neyse. Yani hep çok ilginç bir şey yapıyormuşum gibi inceleyerek bakıyorlar. Kitap okuyorum bakıyorlar. İneceğim durağa geliyorum bi bana bi durağa bakıyorlar falan. Paranoya mı yapıyorum? Neden bakıyorlar? Bu arada normalde istanbulda yaşıyorum. Orada herkes kendi aleminde. Kimse kimseyi zombi gibi süzmüyor. Ne dersiniz?

Edit : arkadaşlar galiba çoğunluk ben gibi düşünmüyor ya da neden hassas olduğumu anlamıyor. Açıkçası ben yaşlı dedelerleyken hiç değilse korku içinde olmak istemiyordum. Ama onlardan da tedirginim. Geçen gün bi kafede yalnız oturuyordum, arkadaşımın işi çıkmıştı. Sonra ayağa kalktım gitmek için, bir yaşlı adam da kalktı. Bir anda yanımda bitip maymun tipine bakmadan "bir şeyler içelim mi?" demez mi! O yüzden daha da tetiklenmeye başladım. Geçen sene de 70 yaşındaki bir ressamın sergisini gezdim, serginin sonundaki masada tek başına oturuyordu. mutlu olsun diye resimlerini beğendiğümi dedim, bir de memleketlimmiş, memleket muhabbeti yaptık. Sonra bana dedi... "bu gece göğsümde uyu." Cidden artık iyi bir laf değil bir bakış bile atmıyorum hiçbir erkeğe.

Son düzenleme:
Bir çok ihtimal olabilir ama anlattıklarına göre bence kimse baktığını da farketmiyor. İş çıkışına denk geliyorsan eğer. O adamın sadece gözleri orda muhtemelen seni görmüyor bile. 🙃

Bakınca baktiklarini görürsün ben hiç kimseye bakmadigim için bana kimse bakmıyor diye düşünüyorum.
Zombi gibi baktıkları için hissediyorum, bakıyorum başlarını çeviriyolar. Sonra yine bakıyolar. Neyi bu kadar ilginç bulduklarını hiç anlamıyorum.

Bir çok ihtimal olabilir ama anlattıklarına göre bence kimse baktığını da farketmiyor. İş çıkışına denk geliyorsan eğer. O adamın sadece gözleri orda muhtemelen seni görmüyor bile. 🙃
Umarım öyledir :'(

Merhaba,
Bu yaz izmir karşıyakadayım. Konumumu belirteyim ki kenar mahallede yaşadığın için bunlar başına geliyor demeyin. Şimdi sorun şu, ben otobüste sokakta ya da parkta otururken erkeklerin bakışlarından çok rahatsız olmaya başladım. Özellikle 40 yaş üstü erkekler... Açık giyinmiyorum btw. Normal giyiniyorum ve vücudum tahta gibi. Neyse. Yani hep çok ilginç bir şey yapıyormuşum gibi inceleyerek bakıyorlar. Kitap okuyorum bakıyorlar. İneceğim durağa geliyorum bi bana bi durağa bakıyorlar falan. Paranoya mı yapıyorum? Neden bakıyorlar? Bu arada normalde istanbulda yaşıyorum. Orada herkes kendi aleminde. Kimse kimseyi zombi gibi süzmüyor. Ne dersiniz?
Demekki Konumunuzun kenar mahalleyle bir alakası yokmuş

Yani bakan kişilere denk gelmişsin. Ben de altımda eşofman üzerimde bol tişört saçım bağlı ev halimle dışarı çıktığımda da bakan olmuştu. Geç saatte metroya binmiştim o zaman kimse gözünü bile çevirip bakmadı mesela

Tam tersi İstanbul da daha çok ayı var bu konuda. İyi semtler hariç. 10 yıldır İzmir doğma büyüme İstanbulluyum.

Burda evet ben de arada denk geliyorum bazen yaşlı amcalar yapıyor saçma bir şekilde. Popo yanakları dışarda olunca baktıklarını görüyorum bir de

Erkeklerin bakmasını bi yere kadar anlıyorum g.tüme falan bakmadıkları müddetçe buna da okeyim ama kadınların ve genç kızların bu kadar süzüp uzun uzun incelemesine anlam veremiyorum bende. Acaba fermuarım mı açık kaldı lan yada terliklerle mi dışarı çıktım diye panik oluyor insan.Baktıklarını hissedince ben de onlara bakıyorum boş boş, ortam pembe diziye dönüp köşeden Rosalinda fırtlıycak gibi olunca rahatsız olup öteye bakıyolar. Sana da tavsiye ederim. Bir de toplu taşımalarda nasıl olsa hemcinsim diye boyuna dayıyolar 😕 Dirsek atıyorum artık.

Merhaba,
Üfff boşver.ne olacak?

Merhaba,
Arada sırada herkes birbirine bakıyor ama herkes tek bir kişiye bu kadar bakıyorsa ya çok aşırı alımlı güzelsiniz yada size öyle geliyor.

Arada sırada herkes birbirine bakıyor ama herkes tek bir kişiye bu kadar bakıyorsa ya çok aşırı alımlı güzelsiniz yada size öyle geliyor.
Güzel değilim. Herkes bakmıyo. Götü boklu dedeler beni rahatsız edecek kadar bakıyolar.

Erkeklerin bakmasını bi yere kadar anlıyorum g.tüme falan bakmadıkları müddetçe buna da okeyim ama kadınların ve genç kızların bu kadar süzüp uzun uzun incelemesine anlam veremiyorum bende. Acaba fermuarım mı açık kaldı lan yada terliklerle mi dışarı çıktım diye panik oluyor insan.Baktıklarını hissedince ben de onlara bakıyorum boş boş, ortam pembe diziye dönüp köşeden Rosalinda fırtlıycak gibi olunca rahatsız olup öteye bakıyolar. Sana da tavsiye ederim. Bir de toplu taşımalarda nasıl olsa hemcinsim diye boyuna dayıyolar 😕 Dirsek atıyorum artık.
Yorumunuza görünce aklıma takıldı bende hoş bulduğum hanımlara bakıyorum bazen öyle güzel yakıştırmış oluyor renkleri ya da saç şekilleri çok hoşuma gidiyor nasıl yapmış ki diye uzun uzun bakıyorum belki onlarda bana aynı şeyi diyordur. Bence güzel gözüküyorsanız ay çok hoş olmuş diye bakıyorlardır hiç rahatsız olmayın aksine kendinize güveniniz tazelenmeli 🙃

İzmirde yaşıyorum özellikle bakılman için baya bir dikkat çekici özelliğin veya güzelliğin olması lazım burdaki kızlar genelde standartların üstündedir çünkü hele istanbul ile kıyaslaman garip olmuş biraz :)
Aşk olsun!
Biz de Karamürsel sepeti değiliz yani

Back
X