Erkeklerin Baslica Onem Verdigi; Guzellik, Zayiflik

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
BU BASIT ERKEKLERIN BASLICA ONEM VERDIGI SEYLER; GUZELLIK, ZAYIFLIK...Ben bunu cok iyi anladım, ne kadar sığlar yaaaa...

yok be canım herkesin öle olduğunu sanmıorum tamam çoğu güzelliğe bakıo ama bazılarıda şişmanlardan hoşlanıo.

her erkegin hoşladıgı şeyleri bir kesede toplayıp genelleyemeyiz kızlar hepsinin zevki başka başka erkekleri anlamak zor hayatım ama tek bişeyi anladım kadın olsunda isterse çöpten olsun asla hayır demesler:roflol::roflol:

Yok canım erkekler evlenmek için illede zayıf olsun demiyorlar .Var gerisini sen anla:))yerimseniben

evlenmek icin degil zaten cikmak icin

erkekelere kadın olsun da ne olursa olsun güzel yada çirkin zayıf yada şişko farketmez onlar için.kim kuyruk sallarsa onun peşinden gidiyorlar böyle aciz zavallı yaratıklar işte hepside...

Genelleme yapmayalim....katilmiyorum.....

Benim cevremdeki erkeklerin hepsi ama gercektende hepsi akil - zeka- gülüse bakiyorlar :kahve:

BU BASIT ERKEKLERIN BASLICA ONEM VERDIGI SEYLER; GUZELLIK, ZAYIFLIK...Ben bunu cok iyi anladım, ne kadar sığlar yaaaa...

Yani Kusuruma Bakma Ama Karsi Cinsine Böyle Basit Siglar v.s Demekten Hazmi Duyuyorsun!!!!
Kisi Karsisindakinin Aynasidir Canim,,,, Bakis Acina Bagli!!!
Ama Devir Eski Devir degil,,, Akil, ve Ahlak Ilk Siralarda Yer Aliyor!!!
Güzellik Karin Doyurmuyor Yani,,,
Saygilarimla!!!!!!

bende katılmıyorum.. genellemeler yanlış kapıya çıkar hep..denklik meselesi eksik fazla herkes dengini buluyor.. yani güzellik,kilo vb kavramlar belki sadece lise çağlarında falan önemli bir erkeğin hayatında.. evlenmek isteyen bir erkek.. öncelikle zeki,güleryüzlü ve tatlıdilli bir bayan arıyor..
bi de diyorum ya denklik.. şöyle bir bakarım çiftlere hep birbirlerini ne güsel bulmuşlar derim.. genelde uyumlu oluyor herkes.. güsellik,kilo vb durumlarda benzer oluyorlar..

Arkadasim valla aynen yazdigin gibi ,hele uzun yillar sonra ciftler birbirini her yönden tamamlamaya baslar bu dis görümündede ögledir bakis acisi birbirine uydukca görümünde karsilikli sekil almaya baslar , ah ah ben zayifliyamadim ama beyimi kendime benzettimmm:roflol::roflol: simdi ben ona ,o bana ,senden güzeli yok diyozzzz:roflol:roflol:

gelecekkorkusu arkadaşım sabrettim ama tutamayacağım kendimi:kahve:
bu erkeklerle ne alıp veremediğin var
erkekler üzerine araştırma yapıyorsan söyle yardımcı olalım
konusu erkeklerin hoşlandığı kızlar kadınlar bilimum erkeler ile ilgili herşey olmalı:1closedeyes:

gelecekkorkusu arkadaşım sabrettim ama tutamayacağım kendimi:kahve:
bu erkeklerle ne alıp veremediğin var
erkekler üzerine araştırma yapıyorsan söyle yardımcı olalım
konusu erkeklerin hoşlandığı kızlar kadınlar bilimum erkeler ile ilgili herşey olmalı:1closedeyes:

Katiliyorum Eyylülüm.....
Bende diyecektim ama o kadar sert olmak istemedim.....yerimseniben

Tebrik ediyorum, ellerinden öpüyorum............Şeniz

Hakikaten nedir alıp veremedigin CADIARZU

ayyy eylülün lafının üstüne laf yok daha ne denilebilir ki

ben de bakıyorum konuya aynı kişi bence boşver artık erkekleri .......

güzellik önemli tabi ama ilk bakışta.sonrasında ise birçok şey var önemli olan erkekler için.ilk başta bakımlı olmak güzel olmaktan önemlidir

Ne demişler... Yüzü güzel olan kırk gün sevilir, gönlü güzel olan kırk yıl beklenir.

erkek güzelliğe bakıyor. ilk başta. bekarsa... o güzelle evleniyor.
ama evliyse daha çok kendini anlayana huzur verene iyi niyetliye bakıyor.
heralde yani galiba.
buarada çılgınkız79 bu kadar saldırgan yaklaşma ya. kız içini dökmüş belliki dolmuş. anlayışlı olalım. burda da konuşamazsa nolucak. dimi

eylül sende. yani konu açtığına pişman edeceksiniz kızı. çok yanlış arkadaşlar. konu açanların konularını yada yazdıklarını böyle eleştirirsenin kimse bişey yazamaz.

eylül sende. yani konu açtığına pişman edeceksiniz kızı. çok yanlış arkadaşlar. konu açanların konularını yada yazdıklarını böyle eleştirirsenin kimse bişey yazamaz.

tatlım senin mesajlarına bak 24 benim mesajlarıma bak 2500 :kahve:
yani ben bu sitedeki çoğu insanı daha iyi tanıyorum:1closedeyes:
bunu anladıysan yeterli canım yerimseniben

Güzellik göreceli kavram bunu geçiyorum..
Peki Gelecek Korkusu arkadaşım sizin bu tezinize göre, şişman kızların bu hayatta hiç erkek arkadaşı olmayacak mı? Dolu dolu aşk kokan bir ilişki yaşayamayacaklar mı?:uhm:
Bu sorularıma bir cevabınız var mı?:kahve:

Back
X