Biz buna zayıflık şişmanlık güzellik demiyelimdee
çekicilik diyelimm ha ne dersinizzzz.
bir duruş, bir saç atış, bir bakış ne bileyim( bende olmadığı için pek bilemiyorum)
bana göre erkeği çeken bişeyler olması gerekir.ben peşindne koştuğumuz bir yakışıklının giidp okulun en şişman kızıyla evlendiğini deli gibi aşık olduğunu da gördüm. bunun aksine başka birinin kızın yüzünde sadece 1 ben var diye aileme nasıl gelin diye götürürüm diyenide gördüm. tanıdım.
he gelecek korkusu arkadaşım haksızda sayılmaz maalesef günümüzde sadece sevgi ile ilgili konularda değil iş yaşantımız sosyal yaşantımızda bile bu tür yaklaşımlar var.
iş ilanlarında bile prezantabl kelimesi geçiyor, iş yerinde güzel hanımlara davranış şekilleri daha farklı, yada sosyal yaşamınızda, güzelseniz ( tabiiki ilk görüşmelerde ve tanışmalarda) ne bileyim size hitap şekli bile daha farklıdır. daha kibar davranılır. bunu erkekler mi böyle yapıyor sadece biz kadınlar bile güzel giyimli güzel bir bayn gördüğümüzde davranış ve hitap şeklimiz farklılaşıyor kibarlaşıyoruz. salkım saçak birini gördüğümüzdede aaamnn boşver havalarındayız. ne demişler ye kürküm yeee
tabbiki bunlar çoğunlukla ilk tanışmalarda genellikle etken, sonrasında ise kişinin karekteri etken hale geliyor, ne kadar çok eğleniyoruz o kişiyle mutlumuyuz, huzurlumuyuz, erkek içinde kadın içinde aynı.