Erkeklerin Baslica Onem Verdigi; Guzellik, Zayiflik

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BU BASIT ERKEKLERIN BASLICA ONEM VERDIGI SEYLER; GUZELLIK, ZAYIFLIK...Ben bunu cok iyi anladım, ne kadar sığlar yaaaa...

valla,bu zayıflık kısmına pek katılmayacağım. bazı erkekler balık eti kadınlardan hoşlanır. zayıfı beğenmezler
bu yüzden,bunun,erkekten erkeğe göre, değiştiğini düşünüyorum....

dış görünüşe takılıp kalmak bana da çok mantıklı gelmiyor aslında ama yine de insan biraz göze de hitap etmesini istiyor yanındakinin :1rolleyes: ama baştan olduğu gibi kabullenip sonradan "zayıfla, saçının rengini dğeiştir, makyajını şöyle yap " falan diye karışılmasına ben de çok karşıyım..:dilcikar:

Güzellik evet kesinlikle doğru a.s Buna çoğu önem verir...

Zayıflık CADIARZU ınce ve düzgün fizik hoş geliyor hepimize , çok da zayıf olmamak kaydıyla zayıf olmak da önemli...

Eşi kilolu olduğu için bizzat onunla dalga geçen adamlar tanıdım, gördüm... O yüzden o kadar dikkat ediyorum ki kiloma , her şeyden önce kendim için .

Kendinize bakın kadınlar , ev işi , temizlik , çocuk derken salmayın kendinizi; sonra ne yaptığınız temizliğin, ne anneliğinizin ,ne de hamaratlığınızın bir anlamı kalmıyor ...

Madalya takmıyor hiçbir erkek "hamarat" karısına ...

güzellik zaten bir bütündür ve bir erkeğin sadece düzgün fizikli bir kıza aşık olabileceğine inanmıyorum
fizik elbetteki onlar için önemli ama bunun yanında bir çok özellik aradıklarından da eminim
zeki, kendini ifade edebilen, doğal bir bayansan bir de ekstradan fiziğin düzgünse erkekleri bir mıknatıs gibi çekebilirsin bence sengözlerimebaksanab

Bazı arkadaşların her nasılsa erkeklere karşı gözle görülür garezleri olduğu yazdıkları her mesajda göze çarpıyor.. Herşey neden sonuç ilişkisi içindedir. Bana arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyelim diye sözler boşuna söylenmemiştir. İnsan nasılsa birlikte olduğu sevgiliside muhtemelen kendi gibi olacaktır. Aksi taktirde zaten bir ilişki bir arkadaşlık yürümez. Neden bir sürü mutlu kadın ve mutlu erkek ve mutlu evlilikler ve birliktelikler var?

Sözüm erkekleri şöyle böyle aciz diye eleştiren kişilere ki eğer gerçekten dendiği gibi olmuş olsa bunu gözlemleyen kişiler olan sizlerde de bir sorun olduğunu düşünmek gerekir. Eğer bu tip erkeklerin bulunduğu bir ortamda bulunuluyorsa bu ancak sizlerin kendi seçimleriniz doğrultusunda oluşabilir. Yani yaptığınız seçimlerin sonuçlarına katlanması gerekenlerde sizlersiniz. Belirli yaşadığınız kötü deneyimleriniz sonucu genellemeler yapmanız oldukça yanlış. Çünkü biliyorum ki burda gerçekten mutlu olan bir çok kişi var.. Bu bir nevi eşlerimize, erkek kardeşlerimize, dostlarımıza hakaret niteliği içeriyor. :1closedeyes:

Belirli bir noktaya gelmiş bir erkek hiç bir kızın peşinde koşmuyor, kızlar bu erkeğin peşinden koşuyor. Belirli kişileri etkilemek oldukça zor.. Güzelliğe bakan erkek hiç görmedim: Belirli şeyler görmüş geçirmiş erkeklerden bahsediyorum. Lisede yada üniversitenin başlangıcında tanıştığınız, kişilerden değil. Şuan için ideal kız kesinlikle güzel ve ince kız değil, hele güzellik kavramı belki son sıralarda:

kültür, eğitim, espiri anlayışı, zeka, fedakarlık, empati, aile yapısı, siyasi görüş, ardından güzellik geliyor.. a.s

Ayrıca ilk tanışmada elbette çekicilik önem kazanıyor, bazısı güzellik anlar çekicilikten, bazısı tatlı dil anlar, bazısı bakım anlar.. Bu kadın için erkek içinde geçerli. Kadınında erkeğinde başlangıçta bir albenisi olmalı.. Tabi bunun ne kadar önemsizleştiği zaman içinde öğreniliyor. Belirli dönemlerden sonra insanlar genelde arkadaşlarının arkadaşlarıyla ilgileniyor ve böylelikle en doğru seçimi yapabiliyorlar...

onemli etkenler:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Yani Kusuruma Bakma Ama Karsi Cinsine Böyle Basit Siglar v.s Demekten Hazmi Duyuyorsun!!!!
Kisi Karsisindakinin Aynasidir Canim,,,, Bakis Acina Bagli!!!
Ama Devir Eski Devir degil,,, Akil, ve Ahlak Ilk Siralarda Yer Aliyor!!!
Güzellik Karin Doyurmuyor Yani,,,
Saygilarimla!!!!!!

erkek ben senin karnini doyuruyorum sende benim zevkimi doyur dese zekanimi öne süreceksin..sen de onun isteklerini yapacaksin mecburen baskasina kaptirmak istemiyosa insan kocasini kendine baksin okadar..erkek kitligi var zaten elindekini tutmayi bilecek insan...yoksa gider alim allah

Güzellik evet kesinlikle doğru a.s Buna çoğu önem verir...

Zayıflık CADIARZU ınce ve düzgün fizik hoş geliyor hepimize , çok da zayıf olmamak kaydıyla zayıf olmak da önemli...

Eşi kilolu olduğu için bizzat onunla dalga geçen adamlar tanıdım, gördüm... O yüzden o kadar dikkat ediyorum ki kiloma , her şeyden önce kendim için .

Kendinize bakın kadınlar , ev işi , temizlik , çocuk derken salmayın kendinizi; sonra ne yaptığınız temizliğin, ne anneliğinizin ,ne de hamaratlığınızın bir anlamı kalmıyor ...

Madalya takmıyor hiçbir erkek "hamarat" karısına ...
tebrik ediyorum sizi..

Burası kadınlara özel bir yer. Dileyen dilediğini paylaşır, beğenmeyen yazmasın. Neden erkekleri savunma var anlamıyorum, erkekler kadın düşmanı genellikle, kadınlarda öyle olmamalı. Evet erkekler dış görünüşe önem veriyorlar, çünkü onlarda görsellik önemli, neden TV kumandasına bu kadar bağlılar ki. Elbette güzel tanımına uymayan bayanlarlada evlenirler ama emin olun güzellik onlar için çok önemli.

Back
X