Erkeklerin bizi üzmesine ndn izin veriyoruz?

wisdom01

Baslangic:92 hedef:75
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
5.202
3.825
448
Burda oyle seyler okuorm ki sasiriyorm...
Bu kadar mutsuz insanlar olmamiza sasiyorum.
Uzulmek bu kdr kolay mii... kendimizi mahfeder derecesnde aglamamiz ne kdr kolayyy..
Hayatta onca dertler varken bu halimize ndenn sükretmiyoruuz.
Mutlu olmak bizim elimizdeee...
Eşlerimiz , erkek arkadaslarimz bizi biz istersek mutlu edeblr, biz istersek üzebilirlerr..
Hayat coook kisa kizlaaaaarrr...
Haksizmiyim

haklısın tabıkı en önemli şey sağlık..örnek verıyım kendımden nişanlımdan ayrıldım umudumu kestım bu kaçıncı son benım bır yuva kurmak asık olup evlenmek hakkım degıl yasım 30 herkes yas geçıyor dıye soyluyor falan moral sıfır oldu..ama en ufak sağlıgımla ılgılı sorun olsa o zaman bos dusunmeyı bırakıp daha saglıklı bakıyorum...erkeklerın uzmesı de soyle oluyor tavız verıyoruz duygusalız benım suan konustugum bırı var benı kasma dıyor..bıraksam 15 gun sonra arar hıc bısey yok gıbı tavrımı almam gerek gelde al..

Aman boswersene milletiiiiii... kismtn yazili alninda illaki bir gun gelecek
Umut etmekten vaZgecmeee..
Evet asiri duygisallkk. , abartiliiiii
Ne gerek var dimi ama yok ruhumuza iskenceyi kim yapacak.
O kasma germe ustume gelme laflari erkeklern huyuu . Vazgecmezler. Biz o laflrni soyletmemeye calisaz eger sevyrsaaakkk..

bütün belgesellerde bakıyorum hep erkekler dişilerin peşinde. kendilerini dişilere beğendirmek için yapmadıkları kalmıyor.
bi tek biz insanoğlunda erkekler bizi beğensin diye uğraşıyoruz, fedakarlık ediyoruz.

Erkeklern pesine cok düsmemek gerekir
Kacan kovalanr hesabiii

En kötü durumlarda basiretimiz bağlanıyor.

Sabretmeye çalışıyoruz.

Yaptığımız en büyük hata, onların da bizim gibi düşünce yapıları olduğunu sanmamız. Belli bir süre hazmı zor oluyor, Sonra düşünce yapılarını kavramaya başlayınca incelik beklememeye başlıyorsun...

Bak, eger seviyorsak onlari oldgu gbi kabul etmemzdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…