yok hayata gel antalyaya bütün türk erkekleri evleniyor o sarışın rus kızlarıyla hepsindede melez bir bebek kucaklarında... zaten,.saç rengini beğenmezse itici bulsalar zaten evlenmezler...
aslında buçok göreceli. bazı erkek arkadaşlarım sarı illaki derken,bazılarıda esmer ve koyusaç derdi... hatta bir arkadaşımın kocası ıilla sarı boya diye tutturmuştu kıza..
yani kişiye ve zevklere göre değişiyor...
bak benim babam sarı severdi. ve annem platin saçlıydı...zevk meselesi bu...
erkeklerden çok siz sarı saça takmış durumdasınız nedir bu kadınlardaki sarı saç çekemezliği anlamıyorum bırakın isteyen istediği renge boyatsın
bence erkekler doğal olan saç rengine hayrandırlar.ne kadar erkek arkadaşım varsa bunu hep söyler ,eşimde dahil...ama beyazlar varsa kendi renginde boyatmak sonuç olur belki.hele ki zorla sarışın olmak nadir olarak beğenen vardır ama erkekler için çok yapay ve sıradan.bunu ben değil benim çevremdeki erkekler söylüyorrrr
Moon sanırım önceden kızıla boyatmışsın saçını,haklısın çok akıyor bakımı çok zor ama güzel renk meret,beyaz tene çok yakışıyor di mi :içelim:
Moon sanırım önceden kızıla boyatmışsın saçını,haklısın çok akıyor bakımı çok zor ama güzel renk meret,beyaz tene çok yakışıyor di mi :içelim:
owww evet kızıl beyaz tene çok yakışır özellikle şu doğal kızllar koyu olmayanlar nefis duruyor :icecream:
evet canım mor kıyafetlede çok hoş duruyor şakkıdı
kızıl mı seviyolarmış...
neden sarıların peşindeler o zaman? garip bi araştırma. katılmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?