Erkeklerin en sevdigi sa rengi

genelde ya sarışın ya esmer tercih ederler

benimki de ikisinin ortası.. kızıl sever bilmiyorumkismile ve ben hiç sevmem

önden yüzünü begenmeyecek erkek bile sarı saçlı kadını arkasından gördümü süzmekten kendini alamıyo.
kesinlikle sarı bence...

erkekler hep doğalı sevdiklerini söylerler ama nerde makyajlı boyalı bakımlı kız görseler onlarla ilgilenirler.

platin sarı iğrenç bence sarı bi renk görünce gözleri kayıyor evet ama 4 parmak dibi çıkmış platin sarı saçlı bi kızı görünce hepsinin iğrendiğine eminim.
kızılı bilmiyorum etrafımda kızıl saçlı olup da erkek türünün hareketlerini irdeleyebilceğim bi hatun yok :))
benim saç rengim küllü sarı açık kumral tonlarında baya bi karışık yani tek renk değil
nerdeyse tanıştığım bütün herkes saçların ne güzel dedi. buna bu seneki 2 erkek profesör hocamız dahil biri 80 biri 60 yaşındaydı hehe :)
doğal bi tonsa sarıya evet! insanın yüzünü çok aydınlık gösteriyor bence. ablama da tutturuyorum yakışan bi tonunu boyatsın diye ama o esmer baya cesaret edemiyor :)

kızlar bi de benim kızlarda uyguladığım güzellik testi var küçükken yapardım
bi kız sarışın diyelim güzel geliyor bana hop bi de siyah saçlı düşünürüm eğer yakışır diyorsam o kız güzel kanaatine varıyorum :) tam tersi de geçerli ama siyah saçlılara sarı yakışıyor genelde zaten
bazı kızların yüz hatları çok kötü oluyor onlar sarı yapınca güzel oluyorlar mesela çok enteresan hatları silikleştiriyor bence.
hoş bu silikleştirme yüzünden eski fotolarımı görenler siyaha boyat diyorlar bana :S

nedense benim tanidigim erkekler daha dogrusu bizim ailenin erkekleri kizildan nefret ediyo simsiyah sacdan hoslaniyolar

bencede sarışınlar daha çok ilgi görüyo.
ben sarışınım, daha sonra saçlarımı kızıla boyamıştım.
saçlarım sarı iken yolda yürürken bile rahatsız oluyodum, çünkü yüzünü gören görmeyen dönüp bakıyo.
ama kızılken öyle bi sorunum olmadı.

şu anda ikiside değilim....karamelim zemuszemus

filmbile var kızlar erkekler sarışın sever diye . ara da istisnalar çıksa da erkekler sarışın kadınlara beş kat daha fazla ilgi gösteriyor

bilmiyorumki ben simdiye kadar sordugum butun erkeklerin kızıl saca bir ilgisi var ve esmerlere..sarısınlık artık sıradanlastı bence herkesin kafası sapsarı:) olmuyor bence bana itici geliyor karamel tonları veya daha koyu sarılar bayanları daha gusel gosteriyor..ben her zaman kızıl sacın kadını daha gizemli daha gusel gosterdigini dusunurum

türk erkeklerinin cogu sarı sac görünce kafasını kaldırıp bir bakıyor. aslında sac bahane erkekler genelde vücuda bakıyor malesef

her sarısınında vucudu gusel olmuyoki sarı sac dikkat cekiyor bazıları oyle bi sarı yapıyoki nasıl bakılmasın ama yuze bakınca husrana ugranıyor:) herkes icin gecerli degil tabiki

sari ve siyah bence
ama dogalsa
sari boyayi begenmiyorlar genelde

çok göreceli bi konu gerçekten..

Kime hangi rengin yakışacağını ten rengi yüz yapısı kaş göz rengi v.s etkiler..
açık kızıl yada bakır kızıl belki ama ateş kırmızısı yada koyu kızıl zor renkler ve herkese yakışmaz.
ve doğal değildir.platin sarı neyse ateş kırmızısıda o ..doğallıkla ilgisi yok..

Bende her rengin doğal olanının sevildiğine beğenildiğine inanıyorum..
Ayrıca bana hangi renk yakışıyorsa onu kullanırım illa erkek ark. şu rengi yap dedi diye
saçımı boyatmam açıkcası..beni kendi sevdiğim saç rengiyle beğenip sevsin..
ben olduğum için..

ama türkiyede hangi saç rengi daha gözde denilirse Sarı derim..s.a.sa.s

Bakımlı,gür,uzun ve hacimli her saça bakıyorlar rengi ne olursa olsun.

Erkeklerin hangi sac rengini sevdigi hayatim boyunca umurumda olmadi..hala da degil..onemli olan kendim begenmem..bayanssulusmile:CüvCüv:

yaklaşık 1.5 aydır bende kızılım. aşkım fotomu gördü beğendi. yine boyatcam gitmeden.. bakalım yüz yüze görüştüğümüzde ne dicek merak ediyorum, ki erkekler saçlara çok önem veriyolar. kestirmek istiyorum ama 1000 kere düşünüyorum sonra yine vazgeçiyorum. valla bi kestirdiğimi fark etse küser konuşmaz diye korkuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…