Erkeklerin en yapmacik buldugunuz sözü nedir?

senden güzeli yok

senden sonra kimseyle olmam olamam

vs vs.

yapmacık erkeklerin her sözü yapmacık aslında.

aa kalp kalbe karsiymis tam bende seni ariyordum klava:

daha önce hep aşık oldum zannetmişim.asıl aşkı ben sende tattım:mymeka:

senın peşinden hep koştum hep koşucam
ömrümün sonuna kadar koşucam hadi ordannnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3

evlenirsem seninle evlenirim senden başkası haram bana
eşim olacak tek insan sensin senden başkasıyla yapamamki zaten-tatlicadiarzu- (ilişki yaşamadan nasıl karar verildi hala anlamadım )fisfisfis

denirrrrrrrrr ama sonra nişanlanılır :roflol:

ne kadar doğru bir seçim yapmışım abidin seni kaydirigubbakcemile3
ben bu ayakları yermiyim hiç sengözlerimebaksanab
yıllar önce abidinin teki böyle dediydi bana
hemde çıkmadan daha :roflol:

dipnot: hala evlenemedi nişanlsındanda ayrıldısengözlerimebaksanab

en çok klasikleşenler ve yapmacık gelenler sen çok farklısın,sen benim ilkimsin yada seni ilk kabul ediyorum ha bide erkek arkadaşın var mı? yok deyince hayret senin gibi güzel kızın nasıl olmaz çok klasik bi laf birinizde başka bişey deyin normal çok cadalozsun deyin mesela

bide ilişkinin başlarından evlenmekten gelecekten söz etmeye başlarlar buda bana çok yapmacık gelir nerden biliyosun evlenceğimizi Allah Allah naniknanik

benim sevgilim de hiç böyle yalanlar sölemez aksine..komik komik laflar bulur gelir hep..
ama yalan da olsa ben de duymak isterdim aradakaydirigubbakcemile3

ilerde çok şişko olursam beni severmisin yine demiştim de Önemli olan kalp güzelliği demişti kesin öyledir.. kaydirigubbakcemile3

bnde o uzuuun uzuun alıntı smslere sinir olurum ki sevgilim hiç öle bişi yapmadı

genelde çok kullanılır;

"sen benden daha iyilerine layıksınnsempatiksalakcinni"
layık olmadığını anlamak için aradan onca zaman geçmesi mi gerekiyor du be adammmalsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

bende kavga etmek istmiyorum
seni üzmek istemiyorum
kurban olurum sana( hadi ol desen bön bön bakar)
vs vs
erkek milleti pille çalışan saat gibi pili bitince büyüde bitiyor .kadırıldıgımızda anlaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…