T
TheShe
Ziyaretçi
- Konu Sahibi TheShe
-
bence gerçekten seven insan ilgili davranır.karsısındaki soguk diye soguk davranılması mantıksız ve karsısındaki kişiye önem vermedigini gösterir.benim ilişkimin başlarında ben soguksam o daha sıcaktı ama artık sevgisi bitti soguksam o daha soguk ve ben cok bunalıyorum senağlama
Sevgilim ayna gibi.. Beni yansıtıyor, nasıl davranırsam öyle davranıyor.. Ben soğuk davranıyorsam soğuk davranır, sıcak sevgi doluysam o da öyle.. Hani biz kadınlar bazen birşeye takılırız, hareketlerimize de yansır, dillendirmek istemeyiz, karşı taraf anlasın diye bekleriz.. Benimkinde neden böylesin falan diye sormak, üzerine gelmek de yok. Ağız tadıyla naz bile yapamıyosun böyle olunca mafoldumben
Kafam karıştı, bu adam niye etkiye tepki veriyor. Çıkamadım ben işin içinden, bir de buraya yazayım dedim.. zemuszemus
olur mu oyle seyler kizlar ya hani uzun sureli ise bu davranis sekli bilemem ama ben bi mesajimin sonuna canim yazmasam askim diger mesajinin sonuna askim canim yazar.. daha cok ilgi gosterir yani.. kirginsa kirginligini soyler oyle ben soguksam o soguk olsun gbi bisey ne onda ne bende yani..
aşkım buna kıstasa kıstas diyor:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?