Erkeklerin genelinde var m byle bir ey?

• Konu Sahibi Konu Sahibi TheShe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

TheShe

Ziyaretçi
Sevgilim ayna gibi.. Beni yansıtıyor, nasıl davranırsam öyle davranıyor.. Ben soğuk davranıyorsam soğuk davranır, sıcak sevgi doluysam o da öyle.. Hani biz kadınlar bazen birşeye takılırız, hareketlerimize de yansır, dillendirmek istemeyiz, karşı taraf anlasın diye bekleriz.. Benimkinde neden böylesin falan diye sormak, üzerine gelmek de yok. Ağız tadıyla naz bile yapamıyosun böyle olunca mafoldumben
Kafam karıştı, bu adam niye etkiye tepki veriyor. Çıkamadım ben işin içinden, bir de buraya yazayım dedim.. zemuszemus

Yok qenel öle değill =)alkisalkisalkis

Senınkınde var bı tuhaflık umursamadıgı ıcın olabılırmı ?
Kendınce hata yapmadıgını dusunuyodur bu yuzden ne oldu dıye sorma geregınde bulunmuyodur..
Sorunun sende oldugunu dusunup etki tepki takılıyodur =)
laelaelaelaelae

Aynen benimkide oyleydi. Hak ettigim gibi davranacakmis. Eger ben soguksam aynisini bende hak ettigim icin soguk davranirmis..

bizde tam tersi oluyor canım kaydirigubbakcemile3
ben soğuk davrandığımda aşkım daha da üstüme düşüyor, daha sıcak davranıyor opuyorumnanaktan

bence gerçekten seven insan ilgili davranır.karsısındaki soguk diye soguk davranılması mantıksız ve karsısındaki kişiye önem vermedigini gösterir.benim ilişkimin başlarında ben soguksam o daha sıcaktı ama artık sevgisi bitti soguksam o daha soguk ve ben cok bunalıyorum senağlama

bence gerçekten seven insan ilgili davranır.karsısındaki soguk diye soguk davranılması mantıksız ve karsısındaki kişiye önem vermedigini gösterir.benim ilişkimin başlarında ben soguksam o daha sıcaktı ama artık sevgisi bitti soguksam o daha soguk ve ben cok bunalıyorum senağlama

Aynen benim durumumda boyleydi canim.

Sevgilim ayna gibi.. Beni yansıtıyor, nasıl davranırsam öyle davranıyor.. Ben soğuk davranıyorsam soğuk davranır, sıcak sevgi doluysam o da öyle.. Hani biz kadınlar bazen birşeye takılırız, hareketlerimize de yansır, dillendirmek istemeyiz, karşı taraf anlasın diye bekleriz.. Benimkinde neden böylesin falan diye sormak, üzerine gelmek de yok. Ağız tadıyla naz bile yapamıyosun böyle olunca mafoldumben
Kafam karıştı, bu adam niye etkiye tepki veriyor. Çıkamadım ben işin içinden, bir de buraya yazayım dedim.. zemuszemus

aşkım buna kıstasa kıstas diyor:kedi:

olur mu oyle seyler kizlar ya hani uzun sureli ise bu davranis sekli bilemem ama ben bi mesajimin sonuna canim yazmasam askim diger mesajinin sonuna askim canim yazar.. daha cok ilgi gosterir yani.. kirginsa kirginligini soyler oyle ben soguksam o soguk olsun gbi bisey ne onda ne bende yani..

olur mu oyle seyler kizlar ya hani uzun sureli ise bu davranis sekli bilemem ama ben bi mesajimin sonuna canim yazmasam askim diger mesajinin sonuna askim canim yazar.. daha cok ilgi gosterir yani.. kirginsa kirginligini soyler oyle ben soguksam o soguk olsun gbi bisey ne onda ne bende yani..

Saglikli ve uzun bir iliski yurutebilmek icinde bence boyle olmasi lazim.

benim ki zıttı benim canım sıkkınken bana şebeklik yapar güleyim diye.genel böyle değil hiç sanmam.hatta genelde çiftler birbirlerini dengeler.

aşkım buna kıstasa kıstas diyor:kedi:

olur mu canim intikam sekli gibi bu.. sen soguk davranirsan ben de soguk olurum.. ne demek yau bu.. sen hic mi sevmiyosun beni nasil kiyiyorsun bana..
sebebpsiz soguk davranmayin kizlar sakin.. eger soguk davraniyorsaniz bir derdiniz oldugunu anlamasi icn mutlaka sebebi varken soguk davranin bakin bu cok onemli.. iki dakka naz yapiyim derdine kalp kirmayin yani.. naz sekliniz belli olsun mesela bi lafina ask olsun insan askina boyle der mi boyle yapar mi gibi hani sirinlikler iceren naz yapiin.. ve karsinizdakine de naz yapma firsati mutlka verin..

çok bencilce ve çok rahatsız edici bir yöntem.ne demek kısasa kısas.intikam mı yani yapmaya çalıştığı.basit şeylere kısasa kısas yapan bir insan bence çok tehlikeli.ciddi bir durumda kimbilir ne yapar.

genelınde var gıbı gelıyor bana da
etkı tepkı gıbı, tabı bazı konularda
bazısındaysa tam tersı

Bizim öyle kavgalarımız yoktur, ne büyük kavgalar ne de küçük kavgalar. Ama bazen hassas oluyorum belki, ya da bozuluyorum birşeye, bunu ya dillendiriyorum, ya da hareketlerimle belli ediyorum. Şu anda da bunu yaşıyoruz, ben birşeye bozuldum ve söyledim, bundan sonra böyle davranıcam dedim, meşgulum ve bir süre yüz yüze görüşmek istemiyorum v.s dedim. Bana hak verdi düşüncene de saygı duyuyorum dedi. O günden beri soğuğum ona karşı, o da böyle karşılık veriyor. Ben konuşmalarımda resmiyim o da resmi :mymeka:
Acaba diyorum, benimki çok mu uyanık, bir kere alttan alır üstüne düşersem, arkası gelir diye mi düşünüyor, işte benim kafamı kurcalan bu :1closedeyes:

O bizdede oluyor.
Ben birseye kizip, soguk davrandigimda oda aynisini yapiyor.
Bir keresinde konustuk bu konuyu.
Bana dediki; ben seni cok seviyorum ve senden ilgi bekliyorum, sen soguk davrandiginda huysuzlasiyorum, bende aynisini yapiyorum. Senin ilgisiz oldugunu hissedince deliriyorum.
Birseye kizdiginda ben herzaman neye kizdigini anlamiyorum, cünkü bazen senin kizdigin seyler bir erkek icin ufak seyler olabiliyor. Bu yüzden tavir yapmak yerine benimle paylas kizdigin,alindigin seyleri.

Aynen bunu demisti.

Ve artik öyle yapiyorum, hic sorunumuz olmuyor.

durduk yerde soğuk davranmam zaten bş hatası varsa davranırım ama söylerim de sebebini ..o da hatalı oldugundan zaten olayı kapatmak için canım gülüme baslar...ya aslında ben ona küsemiyorum yanındayken özellikle bi öpücükle barışıyorum:))

Kızlar aynı şekilde ben davranıyorum. Sinir oluyorum mesela ilgi gösteriyorum ama o bana göstermiyosa kesiyorum ilgiyi. Bişe oluyo haber wermiyo bende daha sonra aynısını ona yapıyorum anlasın nsl oluyomuş diye

bizde tersidir soukluk degil ama MORALİ BOZUK OLUNCa knşmasına yansır benimde onunda ozmn daha çok üstüme düşerbenim ay aşkım şöyle böyle güldürmek için neler yapar neler bende ona öle yaparım ikidakkada zaten güleriz hemen...

benım sevgılıme bazen eskıden yanı tafra yapınca gonlumu almak ıcın turlu sırınlıkler yapardı ne ıstersem kosarak yapardı ama cıcım zamanında
ama sonra zaten sureklı tafradaydı ıyı de kötu de davransam tafrada
ılıskının mutluluk sevıyesıne göre degısıyor bencene

hmm enteresan bi durum..

ben hep tam tersi zannederdim..

bizde tersi yani ben soğuksam eşim daha daha üstüme düşer..

nedenini anlayana kadar bırakmaz peşimi..

Back
X