erkeklerin hepsi cimrimidir?

lale77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
393
5
96
Diğer
arkadaşlar sizce erkekler (eşiniz/sevgiliniz) cimrimidir.
hem cimri olup hemde bunu kabullenmeyip sadece tutumlu olduğunu iddia ederlermi?
tutumlu olmaları iyi ama herşeyi abartırlarmı
kılı kırk yararlarmı çok merak ediyorum.sizce bi erkeğin çok tutumlu
olması iyimidir yorumlarınızı çok merak ediyorum.

bence ne cok savruk olacak, o zaman korkarım acıkcası , eskı erkek arkadasım eger olayın ıcınde kendı eglencesı cıkarı varsa parayı savururdu, ama benım ıcın bısey yapsa bın defa kafama kakardı:S vallahı kadının elınde sanırım cunku amcam eskı esıne bı gıdım para koklatmazdı, yenısıne 1. yılında ev aldı, 2, ve 3, evlerı de aldı, eşi su an ıkı evın kırasını ve gunlerden aldıgı parayı hıcbısekılde sorgusuz sualsız harcıo ayrıca kredı kartınıda amcam öduo!

benim sevgilim gayet bonkördür genelde ben harcama diye tutarım ama bana karşıdır bonkörlüğü, normalde de normaldir ne cimri ne bonkör yani ama ben biraz fazla tutumluyum ona göre ve bu da çok hoşuna gidiyor onun, azıcık bir parayla geçinebilmemden çok mutlu oluyor :1hug: bence cimri olmamalı, çok kötü bişey.. para yoksa beraber çekilmeli borç, para varsa beraber harcanmalı, kefenin cebi yok nasılsa :1closedeyes:

aslında tutumlu olmak bi yandan iyi ama abartınca insan boğuluyo
örneğin benim eşim 1 kontörün kaç kuruş olduğunu bile hesaplar ona göre
konuşur hangi tarife kaç kuruşa gelir hepsini bilir.bu sadece kontörle sınırlı değil her konuda böyle iyimi kötümü bende bilmiyorum kafam karıştıkafamçokkarıştı
bazen iyi olduğunu düşünüyorum bazen de fazla geliyor.

niye erkekler cimri olsun ozellikle de turk erkekleri...

olan vardir ama boyle genelleme yapilabilecek kadar cok olduklarini sanmiyorum.

erkegin cimrisi de savurgani da cekilmez bence...

bazı adamlar pıntı bazıları degıl
bazıları karısına sevgılısıne pıntı dıger kısılere bonkör
bazıları herkese cimri

hepsı geçerli hepsı olabılıyor.
naniknanik
ben pıntı adamı pek sevmem hesabını bılse yeter cunku ben hesabımı pek bılemem yanlıs yunlıs harcar sonra parasız kalırım bazı seylere cok para verırım bazen cok elım sıkıdır.
Şeniz
o yuzden hesabını bılmesı guzel olur ama asla pıntı olmamalı cunku cok uyuz bı durum bu :tomato:

:1closedeyes:Valla benim sevgülüümm yerine göre cimri yerine göre Bonkör
en iyisii bence har vurup harman savursaa elde avuçta ne kalır...

erkeğin cimrisi çekilmez ya. yerine göre hareket etmesini bilecek. ne çok har vurup harman savuracak nede çok tutumlu olcak. kısacası azcık akıllı olsun yeter:)

Her erkek aynı değildir tabi.

Harcamayıda yerine göre yapmak lazım.

Mesela ben ve erkek arkadaşım lüx ihtiyaçlar dışında;kitap,tiyatro,eğitim kursları...vs. gibi şeylerede harcama yaparız.

Yani miktarı kadar neye harcandığıda önemlidir.

Son düzenleme:
bennım begendıklerım genelde cımrı olmayanlardır
cok paraa harcarım cok para harcatırım
cımrıyse koyuverırım tekmeyı cunku en dayanamadıgım şeydır cımrılık.
harcarım harcarım bı yere kadar benım de bı haddim var dımı ama,

Yemeyenle yedirmeyenle hic isim olmaz..ama bir kisi

illaki parasinin tutumunuda bilmeli..günlük yasayan insanlar

genelde sonlarda hep zorda kaliyor..biraz dikkatli olmaz lazim.

tutumlulukla cimrilil çok ayrı şeyler mesela ben tutumluyumdur ama asla cimri değilim..
erkek arkadaşıma gelince cömerttir valla hiç cimriliğini görmedim.Şeniz
ikimizde dengeli para harcarız savurgan değilizdir aslaolması gerekende bu zaten ne çok az nede çok fazla harcıycaksın..
a.s.

Benimki cimri değildir.Alır,yedirir,içirir,en güzel yerlere götürür,ama bu savurgan olduğu anlamına gelmiyor.Cimri erkek çekilmez evet,Kötü Kazen ama savurgan erkek de çekilmez...

evet kesinlikle tutumluluk ayrı şey.bende tutumluyumdur.gerektiğinde başkaları için harcama yapmaktan hiç çekinmem ama kendim için yerinde harcama yapmaya özen gösteririm.eşimde yedirip içirmeyi çok sever, o huyunu çok seviyorum ama gereksiz harcamalarını bir görseniz...

evet kesinlikle tutumluluk ayrı şey.bende tutumluyumdur.gerektiğinde başkaları için harcama yapmaktan hiç çekinmem ama kendim için yerinde harcama yapmaya özen gösteririm.eşimde yedirip içirmeyi çok sever, o huyunu çok seviyorum ama gereksiz harcamalarını bir görseniz...

zaten çoğu erkek böle değilmi babamı gördüm siz anlattıkça

Back
X