erkeklerin hepsi cimrimidir?

Yoo tabiki de her erkek cimri değildir ama çok bonkör olmak da iyi değil, çok tutumlu olmak da... Biri adım atarken bile düşündürür insanı ve yorar, diğeri ise yıllarca çalışılsa bile bir ev araba sahibi bile edemez. Ortası en güzeli

bence de her erkek cimri değildir.bazıları çok bonkördür mesela benim eşim.ama bonkörlük de cimrilik kadar sıkıcı bi durum.en güzeli ortaya bulmak.ama huy işte ben eşime çok kızıyorum aşırı bonkörsün diye ama asla değişmiyo malesef.gene de cimri olmaktan iyidir diye avutuyorum kendimi:1:

bence kadın erkek farketmiyor ,cimrilik başlı başına kötü bir durumm..işin erkek kısmından bakarsak,benim de geçmiş bir zamanda epeyce bir cimri hatta zamanla beni kullandığını da düşündüğüm bir erkek arkadaşım oldu..azı karar çoğu zarar kavramı,burda da geçerli bence..savurgan olmasın cimri de olmasın,tutumlu olmayı başarabilmek bu iki noktadan kurtulup güzel bir meziyet..

Kadın olsun erkek olsun cimri kişilerle arkadaşlığımı sürdüremiyorum..kendim üçün beşin hesabını yapmam..başkası yapınca acayip soğuyorum o kişiden..Allahtan eşim de benim gibi..yoksa anlaşamazdık ya..

Yoo her erkek cimri değildir
sadece erkek olarak değil aslında kadınında cimrisini sevmem ben
en nefret ettiğim şeydir pintilik valla
Allah'tan eşim cimri değil yoksa anlaşamazdım herhalde

Back
X