Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar sizce erkekler (eşiniz/sevgiliniz) cimrimidir.
hem cimri olup hemde bunu kabullenmeyip sadece tutumlu olduğunu iddia ederlermi?
tutumlu olmaları iyi ama herşeyi abartırlarmı
kılı kırk yararlarmı çok merak ediyorum.sizce bi erkeğin çok tutumlu
olması iyimidir yorumlarınızı çok merak ediyorum.
aslında tutumlu olmak bi yandan iyi ama abartınca insan boğuluyo
örneğin benim eşim 1 kontörün kaç kuruş olduğunu bile hesaplar ona göre
konuşur hangi tarife kaç kuruşa gelir hepsini bilir.bu sadece kontörle sınırlı değil her konuda böyle iyimi kötümü bende bilmiyorum kafam karıştıkafamçokkarıştı
bazen iyi olduğunu düşünüyorum bazen de fazla geliyor.
nuray dyn arkadaşım aynen öyle benimki de yeni bişey alınca aşkım senin bundan vardı
der çantalarımı sayar e bi daha niye alıyosunki der ayyy sinir oolurum :sm_cool::mymeka:
artık yeni bi yöntem buldum aldığım bişeyi hemen göstermiyorum aradan biraz zaman geçince farketmiyo farkedincede hani geçen almıştım ya hatılamıyomusun diyorum haa diyo öyle kalıyo:))))o böyle yaptkça bende yeni yöntemler aramaya devam edicem:jeyyar:
merhabaaa,
eski konumu görünce yorum yapmadan geçemeyeceğim inşallah önceden yorum yapanlarda burayı görür ve hayatlarındaki değişikikleri aktarırlar.çok merak ediyorum aradan bukadar zaman geçti sizde neler değişti bilmiyorum ama bende çoook şey değişti:)bu konuda ki fikrim de değişti insan yaş aldıkça düşünceleri değişebiliyormuş buna tecrübe deniyormuş:)aslında çok uzun bi zaman geçmemiş ama bana uzun gibi geldi.
öncelikle bu konuyu açtığımda evimiz kiraydı,allah'a çok şükür 2yıl oldu alalı şimdi bir evimiz var ve borcuda bitti.
iki de kızım oldunasip olursa araba almayı düşünbüyoruz diyeceksiniz ki ne alaka yada bizene bunlardan.
anlatmak istediğim tutumlu olmanın faydalı bir şey olduğu.
eğer eşimi dinlemeyim harvurup harman savursaydım belkide şimdi bi evimiz olamazdı (allah bilir tabi)
ama her şeyin bi ayarı var aşırı cimri olmak hiç iyi değil tabi gerektiği yerde gerektiği kadar harcamalı ve hayata bir daha gelemeyeceğimiz için ona göre yaşamalı tadını çıkarmalı herkese sevgileeeer![]()
arkadaşlar sizce erkekler (eşiniz/sevgiliniz) cimrimidir.
hem cimri olup hemde bunu kabullenmeyip sadece tutumlu olduğunu iddia ederlermi?
tutumlu olmaları iyi ama herşeyi abartırlarmı
kılı kırk yararlarmı çok merak ediyorum.sizce bi erkeğin çok tutumlu
olması iyimidir yorumlarınızı çok merak ediyorum.