erkeklerin hepsi cimrimidir?

kızlar benim eşimde tutumlumu yoksa cimrimi tam karar veremedim:sm_confused: oyüzden bu konuyu açtım.benimki de bişey alacaksa özellikle ev eşyası,elektronik vs.çok düşünür araştırır öyle alır.gıda,giyim gibi alıverişlerde en ucuz neresiyse ordan alırbenneyaptımki hep ileriyi düşünür yarın ne olacağımız belli değil bi kriz çıksa ne yaparız elindeki paranın kıymetini bil ona göre harca der yani parasız bırakmaz sağolsun ama aldığım herşeyin fiyatını sorarar:kızgın:(bilgisayarda arcama listesi yaptı herşeyi kaydediyoruz)hep geleceği düşünür olabildiğince para biriktirmeye çalışır(amacı ev almak:1hug:) ama gerektiği zaman harcarda ben karar veremedim:sm_confused: siz söyleyin iyimi yoksa çekilmezmi:uhm:laelaelaelaelae

tabi ki hepsi şöleşöledir demek en saçma yorum olur hem de her konuda..
genellemeleri zaten sevmem tatlicadiarzu

benim eşim,Allah nazarlardan saklasın:nazar:, tanıdığım en cömert insandır.
hem de herkese karşı.
bu savurganlık değil geniş yürekliliğindendir.
çünkü ikisinde de ince bir ayrım var..
Allah herkese nasip etsin böle bir koca...

bence kişisine göre değişir.
benim nişanlım fazlasıyla boldur. aşırı derece hatta.
kişinin kendisine bağlı bana kalırsa

hayatta cimri bir erkeğe tahammül edemem
ister kocam olsun ister babam ister erkek kardeşim
çok şükür ki kocamın böyle bir huyu yok!

Ayyyy benim kocişim çok tutumludur cimri değil ama bende öleyimdir gereksiz harcamalar yapmam ama bazen ço azıtıyor kocişim bende ona diyorumki sinirimi bozma son limitine kadar kullanırım kartımı yapacağımı bilir geçmişde örneklerimiz çok böle şirinliklerle geçinip gidiyoruz.çok şükkür yediğim önümde yemediğim buzdolabında:1hug:a.s.

arkadaşlar sizce erkekler (eşiniz/sevgiliniz) cimrimidir.
hem cimri olup hemde bunu kabullenmeyip sadece tutumlu olduğunu iddia ederlermi?
tutumlu olmaları iyi ama herşeyi abartırlarmı
kılı kırk yararlarmı çok merak ediyorum.sizce bi erkeğin çok tutumlu
olması iyimidir yorumlarınızı çok merak ediyorum.

aaaaaaaaaaaa biri benim kocamı mı anlatıyo ne:))))))))))))
tam üstüne bastın kaldır ayağını.
sebebe gelince hep derki:
* bunlar iyi günlerimiz aşkım.harcamalarımıza dikkat edelim.
* yanlış anlama cimrilik ettiğimden değil ben ilerisini düşünüyorum.
*idareli gidelim,gereksiz şeyler almayalım,dışarda çok sık yemeyeliim,
*ee zaten senin 4-5 tane çantan yokmuydu,
*bu eteği almana hiç gerek yok evdekiler daha güzeel,
*ay buranın çayıda ne kadar pahalıymış,bidaha evde balkonda içelim,senin çayın daha güzeel oluyo.
* bu makyaj malzemelerine bu kadar para verilirmi,hem sen makyajsız daha güzelsin.

ve bu liste bööyle uzaaaaaaaar gider.:)))))))))))))
ama haklı aslında aşkım hayat çok pahalı ve biz bazen faturalara bile zor yetişiyoruz.kadınlar para harcamayı çok seviyor(bende dahil) ve birilerinin bizi frenlemesi lazım kanımca.........yasakkelime

aslında tutumlu olmak bi yandan iyi ama abartınca insan boğuluyo
örneğin benim eşim 1 kontörün kaç kuruş olduğunu bile hesaplar ona göre
konuşur hangi tarife kaç kuruşa gelir hepsini bilir.bu sadece kontörle sınırlı değil her konuda böyle iyimi kötümü bende bilmiyorum kafam karıştıkafamçokkarıştı
bazen iyi olduğunu düşünüyorum bazen de fazla geliyor.

aynı benim nişanlım yaa sinir oluyorum faturalı hattımız vardı kapattı şimdi sadece kendıne kontür yüklüyor o arıyor beni bana almıyor sinir oluyorum yaaa:mymeka: şu ifadedeki gibi indirsem kafasına nasıl rahatlıcam

şimdi içim acıdı yaa benim nışanlımda yedirir içirir en güzel yerlerde ama sadece o kadarsenağlamasenağlamasenağlama
giyime fazla önem vermez ama bogazına çok düşkündür birikim yapmayı çok seviyor ama
hayata daha yeni başladık sıfırdan başladık şuan bırıkım yapmak zorundayım diyor kendınleleri

Benim sevgilim çok tutumludur şimdiden ikimizin geleceği için para biriktiriyor.Ama benim için cebinde ne kadar para varsa harcar.Aşkım benm yaa :asigim:

nuray dyn arkadaşım aynen öyle benimki de yeni bişey alınca aşkım senin bundan vardı
der çantalarımı sayar e bi daha niye alıyosunki der ayyy sinir oolurum :sm_cool::mymeka:
artık yeni bi yöntem buldum aldığım bişeyi hemen göstermiyorum aradan biraz zaman geçince farketmiyo farkedincede hani geçen almıştım ya hatılamıyomusun diyorum haa diyo öyle kalıyo:))))o böyle yaptkça bende yeni yöntemler aramaya devam edicem:jeyyar:

nuray dyn arkadaşım aynen öyle benimki de yeni bişey alınca aşkım senin bundan vardı
der çantalarımı sayar e bi daha niye alıyosunki der ayyy sinir oolurum :sm_cool::mymeka:
artık yeni bi yöntem buldum aldığım bişeyi hemen göstermiyorum aradan biraz zaman geçince farketmiyo farkedincede hani geçen almıştım ya hatılamıyomusun diyorum haa diyo öyle kalıyo:))))o böyle yaptkça bende yeni yöntemler aramaya devam edicem:jeyyar:

ay çok iyi yöntemmiş ya.ben bunu nasıl düşünemedim.saol bak ben de öyle yapiim bundan sonra:dance::teytey:a.s.

bu işin ortası her zaman iyidir cimri erkekle de yaşanmaz be güzelim

Merhaba kardesim,

benim ailemde tutumlu olan benimdir. esime izin versem dünyayi alir bana ve oglusumuza. özellikle eve gida alirken abartiyor bazen, herhalde isten sonra yemek yemeden götürdügü icin alisverise, gözüne hersey güzel geliyor galiba:))).
ama gel gelelim su var kendine bazen sanki cimrilik yapiyor gibi geliyor bana.
yani mesela kiyafet bakariz ben bisi begenirim onun icin, bosver sen kendine al der bana yada oglana al der:) ben tabi onun begendigini anlayinca alirim. herzaman yapmiyo böyle kendinede aliyor ama bazen kendine cimrilik yapiyor.
cimri olmak iyimidir konusuna gelince, bence ne az ne fazla olmali diye düsünüyorum.
sonucda para dedigin o illet varken biriktirilir buda bir gercek.
ben ailemin gelecegini düsündügüm icin 2 varsa birini saklarim hemde esime bile söylemem bazen:)

Sonuc olarak cok tutumlu degilde tutumlu erkek iyidir:)))))

merhabaaa,
eski konumu görünce yorum yapmadan geçemeyeceğim inşallah önceden yorum yapanlarda burayı görür ve hayatlarındaki değişikikleri aktarırlar.çok merak ediyorum aradan bukadar zaman geçti sizde neler değişti bilmiyorum ama bende çoook şey değişti:)bu konuda ki fikrim de değişti insan yaş aldıkça düşünceleri değişebiliyormuş buna tecrübe deniyormuş:)aslında çok uzun bi zaman geçmemiş ama bana uzun gibi geldi.
öncelikle bu konuyu açtığımda evimiz kiraydı,allah'a çok şükür 2yıl oldu alalı şimdi bir evimiz var ve borcuda bitti.
iki de kızım oldu:52:nasip olursa araba almayı düşünbüyoruz diyeceksiniz ki ne alaka yada bizene bunlardan.
anlatmak istediğim tutumlu olmanın faydalı bir şey olduğu.
eğer eşimi dinlemeyim harvurup harman savursaydım belkide şimdi bi evimiz olamazdı (allah bilir tabi)
ama her şeyin bi ayarı var aşırı cimri olmak hiç iyi değil tabi gerektiği yerde gerektiği kadar harcamalı ve hayata bir daha gelemeyeceğimiz için ona göre yaşamalı tadını çıkarmalı herkese sevgileeeer:16:

ehhhh işte tutumlu diyelim
elleri biraz sıkıdır

:20: yinede aşkımı çok seviyorum ya :38:

ya komik olan şu eşim bana harclık veriri harcadıgım zamanda ne aldın ne istersen ben alıyorum der ( gerci ojeme kadar kendisi alır allah var) ama yinede kadınlık hali illa o parayın ben harcıycam :):47::47::47::47::47::47:

merhabaaa,
eski konumu görünce yorum yapmadan geçemeyeceğim inşallah önceden yorum yapanlarda burayı görür ve hayatlarındaki değişikikleri aktarırlar.çok merak ediyorum aradan bukadar zaman geçti sizde neler değişti bilmiyorum ama bende çoook şey değişti:)bu konuda ki fikrim de değişti insan yaş aldıkça düşünceleri değişebiliyormuş buna tecrübe deniyormuş:)aslında çok uzun bi zaman geçmemiş ama bana uzun gibi geldi.
öncelikle bu konuyu açtığımda evimiz kiraydı,allah'a çok şükür 2yıl oldu alalı şimdi bir evimiz var ve borcuda bitti.
iki de kızım oldu:52:nasip olursa araba almayı düşünbüyoruz diyeceksiniz ki ne alaka yada bizene bunlardan.
anlatmak istediğim tutumlu olmanın faydalı bir şey olduğu.
eğer eşimi dinlemeyim harvurup harman savursaydım belkide şimdi bi evimiz olamazdı (allah bilir tabi)
ama her şeyin bi ayarı var aşırı cimri olmak hiç iyi değil tabi gerektiği yerde gerektiği kadar harcamalı ve hayata bir daha gelemeyeceğimiz için ona göre yaşamalı tadını çıkarmalı herkese sevgileeeer:16:

öyle canım erkeklerin kimisi güzel para biriktirir kimiside savurur ...
benim eşimde öyledir önce birikimine parayı ayırır ...
o yüzden bana ver ben biriktiriyim bile demem çok tutumludur ama cimri degil..
evin hayırlı olsun saglıkla mutlulukla otur inş. allahım banada nasip eder allah olmayanlarada nasip etsin..

vee eşiniiii :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

arkadaşlar sizce erkekler (eşiniz/sevgiliniz) cimrimidir.
hem cimri olup hemde bunu kabullenmeyip sadece tutumlu olduğunu iddia ederlermi?
tutumlu olmaları iyi ama herşeyi abartırlarmı
kılı kırk yararlarmı çok merak ediyorum.sizce bi erkeğin çok tutumlu
olması iyimidir yorumlarınızı çok merak ediyorum.

Benim Eşim Hiç Cimri Değil Aksine.. :nazar:
En Basit Örneği;
Geçen Ay Cebindeki Son Parayla (Ay Sonu)..
Gratisin Önünden Geçiyormuş Gri Oje Almış :16:
Eli Çok Açıktır.. Herkese Öyle..

Son düzenleme:
Back
X