dediği lafa bak zır cahil işte ne beklersin ki? sevgilin öyle dediği zamanlarda aynen şöyle söyle
''sevgi kendinden taviz vermek ödün vermek değildir, sen fedakarlıkla karıştırıyosun bu durumu. evet seni seviyorum, eğer böyle bunaltmazsan çok da güzel sevmeye devam ederim, başın sıkıştığında yardım etmek için derdini çözmek için elimden geleni yaparım hatta fazlasını yapmaya çalışırım, asla aldatmam bana gözünü kapatıp sırtını yaslayabilirsin, seni mutlu ederim, sadık kalırım, ideal bi eş olabilirim sana, ama beni bunaltıp saçma sapan gereksiz şeylerle ömrümü tüketirsen, kendimde sevdiğim şeyleri değiştirmeye kalkışırsan, ben bu ilişkinin sonunu göremiyorum işte o zaman. sevgi ödün vermektir falan diyorsun ya, hayır sevgi kendinden ödün vermek değildir, sevgi karşıdakini olduğu gibi kabullenmektir, çünkü sen o insanı ilk tanıdığında aşık olduğunda o haline aşık olmuşsun ve simdi bunu değiştirmeye calışıyosun, aşık olduğun kızı yok etmeye çalışıyosun başka şekle büründürmeye çalışıyosun. hayır sevgi bu değil, sevgi karşındakine saygı duymaktır. sevgili olmakla köle olmayı karıştırıyorsun sen. evet senin sevgilinim ama kölen değilim. sen de lütfen şu toplumun sana öğrettiği saçmalıklarla cahilliklerle bunaltma beni, olgunlaş biraz, ben olgun olmayan, bana ve tercihlerime saygı duymayan, destekçim değil köstekçim olan, huzur vermeyip olan huzurumu da bozan biriyle evlenemem, lütfen kendine çeki düzen ver artık ve sana olan sevgimi kendi ellerinle yok etme, boğma beni''
aynen bu konuşmayı yap bence canım. bundan da anlamazsa yol ver gitsin. haa bu arada arkadaşın demiş ya ''özentisin'' diye, ona da bi çift lafım var belki onun da haddini bildirmek istersin. ''allah her insanı özgür yaratmıştır her konuda kendi aklına kendi hür vicdanına seçim bırakmıştır bu bana doğuştan verilen bi hak o yüzden kimseye özenmiyorum, özenmem gerektiğini de düşünmüyorum.'' de.
izmir kadını değilsin miş peh.. bi tek izmir kadınları mı özgür olmayı hakediyormuş? bi tek onların hakkı mıymış? git izmirden bi erkek bul sende ona inat şöyle modern eğitimli kültürlü olgun biri