Erkeklerin hepsi mi böyle ?

Ben eşimle nişanlıyken ayrı şehirlerdeydik ve oda eve giriş çıkış saatlerimi hep kontrol ederdi kimle nereye gittiğimi ne yaptığımı önceden söyleyip rapor ederdim. Şimdi evlendik o eski adamdan eser yok aşırı kıskançtı, o hallerini özledim desem manyak mısın deseniz haklısınız :)

erkeklerin hepsi öyle değil. sen ailenden yediğin baskı yetmezmiş gibi öylelerini buluyorsun, yazık değil mi sana. tavsiyem: yeni bir ilişkiye başla ve ilişkinin başında seni rahat bırakıp bırakmayacağını öğren.
İlişkinin başında böyle olmuyorlarki. Bilsrm bu kadar sıkacak başlarmıydım böyle bi ilişkiye.
Aile bi nebze çekiliyo çünkü umut var işimi elime alıp gidicem diye ama sevgili öyle değil. İlerde eşin olacak insan gözüyle bakıyosun sonra fos çıkıyo hepside ve bütün erkekler aynı diye bi yargıya kapılıyosun.evlilik böyle bişi herhalde diyip evlilikte soğudum artık

kişi kendinden bilir işi. kendinde bir sıkıntı var demekki, seni de öyle sanıyor

Hayır hepsi öyle değil.
Ve bu sevgi de değil.
Aşırı kıskanç erkeklerin kendi kafalarında sadakate inanmadıklarından aşırı kıskaçlık krizine girdiklerini düşünüyorum ben. Aşırı kıskanç sevgilimden boynuz yemem ve en yakın arkadaşımın nişanlısının da aşırı kıskanç olup onun da aldatmasını buna bağladım yani.
Ve hayır her erkek öyle değil. Sıkmadan boğmadan, seni malı gibi sahiplenmeden seven erkek var.
Benim eşim mesela en yakın erkek arkadaşımla ilgili gık demedi, şehirdışından geldiğinde en sevdiği yemeklerle de ağırladık. Kızkıza buluşmalarımızda da asla aramaz rahatsız etmez. Saygı duyarak sevilmek daha güzelmiş bunu gördüm. Kendine bunu yapma ondan. Emin ol o manyaktan kurtulunca oh be diyeceksin. Sevgi aşk boyunduruk altına almak hiç değil, güzel seven birini sevdiğinde şükredersin.
Yok yakınken ayrıl, hayatını cehenneme çevirme. Kıskançlık çok yorucu bir şey.[/Anlatmak istediğim şeyleri anlatmışsınız.

İlişkinin başında böyle olmuyorlarki. Bilsrm bu kadar sıkacak başlarmıydım böyle bi ilişkiye.
Aile bi nebze çekiliyo çünkü umut var işimi elime alıp gidicem diye ama sevgili öyle değil. İlerde eşin olacak insan gözüyle bakıyosun sonra fos çıkıyo hepside ve bütün erkekler aynı diye bi yargıya kapılıyosun.evlilik böyle bişi herhalde diyip evlilikte soğudum artık
sen yinede genelleme yapma. mesela ben sabah öğle çıkar gezerim. akşamda eşime şuraya gittim bunu yaptım derim. iyi yapmışsın der konu kapanır. umarım öyle birini bulursun

Bana su yasima kadar kimse karismadi ve bundan snrada karisamaz.
Kimse beni zorlayamaz bi sey icin.
Ben beni zorlamiycak olan bi koca adayi arayisindayim.
Kardesi varsa sana yonlendiririm merak etme:KK49: ayrilda gel.

sen yinede genelleme yapma. mesela ben sabah öğle çıkar gezerim. akşamda eşime şuraya gittim bunu yaptım derim. iyi yapmışsın der konu kapanır. umarım öyle birini bulursun
İnşallah. Ama gerçekten 3 5 yıl aşktan uzak olmak istiyorum. Soğudum artık erkeklerden

Nikahına alabilirsin,almayabilirsin. Bunun garantisi var mı ? eşin dediğin insana tabiki hesap vericeksin,o da sana vericek. Akıllı olan insan bu durumu taviz olarak görmez. Olması gereken olrak görür. Herkes yerini bildikten sonra,taviz tavizi de doğurmaz. Keza,şahsım adına hiçte öyle olmuyor.. Sizin düşünce yapınııza göre ben eşime 'taviz' veriyorum . O da bana 'taviz' veriyor. EE ne oluyor yani ?? incilerim mi dökülece. Ben saat 2 de evde olurum hayatım. Dediğim zaman. Tamam hayatım der kapatır telefonu. Sonrada geldinmi eve diye arar saat 2 olunca. Bunlar çok güzel şeyler. Size değer verdiğini gösterir kesinlikle. Konu sevgili'ye gelince. Sevgili olduğunuz zaman tahammül edemiyorsunuz,sizi sık boğaz edebiliyor bu durum. Onunla henüz bir yatağı paylaşmıyorsunuz,aynı sofraya oturmuyorsunuz,aynı evde yaşamıyorsunuz.. onun sizin üzerinizde ,sizinde onun üzerinde hiçbir Hakkı yok her açıdan. Hem Dini,Hem resmi,Hem duygusal manada.. Dıyorsunuz ki,ne oluyor yaa.. Bu benim Kocam mı,Babam mı. Hatta böyle olduğunda çok duyarım. Babam bile bana böyle hesap sormaz derler genelde. Yani bir yakınlık arıyoruz. Her açıdan. Ama sevgili olunca çok sallantı..

Saygi duyuyorum ama benim bi insana deger vermem ona ait oldugumu hissetmem icin ayni evde yasamam gerekmiyo. Esiniz sizi 1 kere ariyo olabilir ama konu sahibini sevgilisi 3 4 kez arayip nerde oldugunu ne yaptigini sorguluyomus hadi sorguladi diyelim her disari cikmasi kavgayla sonuclaniyomus. Bu guvensizliktir. Taviz konusu genellemeydi. Zira konu sahibi tavrini belirttigi halde degismeyen bi erkek var bu da karakterdir zaten belirttim.

Saygi duyuyorum ama benim bi insana deger vermem ona ait oldugumu hissetmem icin ayni evde yasamam gerekmiyo. Esiniz sizi 1 kere ariyo olabilir ama konu sahibini sevgilisi 3 4 kez arayip nerde oldugunu ne yaptigini sorguluyomus hadi sorguladi diyelim her disari cikmasi kavgayla sonuclaniyomus. Bu guvensizliktir. Taviz konusu genellemeydi. Zira konu sahibi tavrini belirttigi halde degismeyen bi erkek var bu da karakterdir zaten belirttim.
Ben konu sahibini destekliyorum ki zaten. Haklı. Sen benim kocam değilsin,babam değilsin. Şuraya gittin şuradan geldin vs. diye sna hesabp vermek zorunda değilim. Bitti. Dese bir daha aynı hareketi yapmaz o adam. Bunu demek istedim. Başka türlü laftan anlamayabilir.

Eskiden tutucu bir erkek arkadaşım vardı. Bana ağzını açıp bir şey diyemezdi. Bilirdi ki tatava yaparsa giderim. Hiç tartışma yaşamadık :D Tamamen farklı nedenlerden ayrıldık. Taviz verme ilk tartışmada bu saçma konulardan tartışmak istemiyorum istersen ayrılalım de bakalım ne yapacak. Ayrılmak isterse canına minnet. İstemezse de tartışmaz mutlu mesut yaşarsınız :)

Ben konu sahibini destekliyorum ki zaten. Haklı. Sen benim kocam değilsin,babam değilsin. Şuraya gittin şuradan geldin vs. diye sna hesabp vermek zorunda değilim. Bitti. Dese bir daha aynı hareketi yapmaz o adam. Bunu demek istedim. Başka türlü laftan anlamayabilir.
Konu sahibi diyomus zaten ki her disari cikma mevzusu kavgayla sonuclaniyomus. Yani adamin karakteri bu. Esinizin de karakteri oyle olsaydi her disari cikisinizda 3 4 kere arayip ne zaman gitceksin gitmedin mi hala diye sorup sonra kavgaya donusturseydi emin olun cok zorlanir kocam o benim tabi ki hesap vericem diyemezdiniz.

Konu sahibi diyomus zaten ki her disari cikma mevzusu kavgayla sonuclaniyomus. Yani adamin karakteri bu. Esinizin de karakteri oyle olsaydi her disari cikisinizda 3 4 kere arayip ne zaman gitceksin gitmedin mi hala diye sorup sonra kavgaya donusturseydi emin olun cok zorlanir kocam o benim tabi ki hesap vericem diyemezdiniz.
Kavgaya niye dönüştürüyorsunuz ki ? ne gerk var diyorum bende. Bu bazı kadınlara yaranılmıyor zaten. Onu düşünmese,arayıp sorması,serbest bıraksa,istediğini yap ,istediğin yere git diye musamaha gösterse. Buraya hemen '' Kızlaaaaaaaaaaaaaar,sevgilim (veya kocam) bana değer vermiyooor,benımle ilgilenmiyor,hiçbir şeyime karışmıyoooooor '' dıye konu açılırdı. ! Yuakrda da yazdığım gibi. Akıllı olan İNsan,bu gibi durumları taviz olarak almaz. Olması gereken olarak düşünür. Devamı da gelmez. Yaşamış biri olarka konuşuyorum ben. Bol keseden sallamıyorum !

Hepsi aynı mı yoksa bana mı denk geliyo. Sevgilim Onsuz dışarı çıktığımda sürekli arayıp haber vermemi istiyo. Eğer ben aramazsam kendisi 3 4 kere arayıp ne yağtığımı nerde olduğumu kaç saate geleceğimi soruyo. ben 1 2 saate gelirim diyince net saat istiyo. Ben nasıl kesin bi saat söyleyebilirim allah aşkına .

Onsuz dışarı çıktığım her seferde kavga etttik. Hepsinde De kavga etmek için farklı bi bahane buldu.ve hepsi çok saçma

Ayrıca kıyafetimede karışıyo.
Ben zaten baskıcı bi ailede büyüdüm ve herşeyin hesabını vermekten çok bunaldım şimdi erkek arkadaşımda böyle yapınca daha çok yoruluyuyorum ve benim kaderim bu mu acaba diye soruyorum kendime.

Hiç bi zaman istediğim biyere gidip istediğim bişeyi giyemiyeceğim mi. Sürekli birinlerinin onayını beklemek onlardan izin almak ve hesap vermek zorunda mı olacağım .

Bundan önce 2 kere erkek arkadaşım oldu ve benzer sebeplerle ayrıldık . sanırım aynı sebeple yine bi ayrılık yaşayacağım.

Hadi aileyi gectim hicbir erkegin size bu sekilde psikolojik baski uygulamasina izin vermeyin yasiniz kac bilmiyorum ama elin adaminda guyunmeyi gezmeyi ogrenecek degilsiniz kaldiki ne uzerinizde bir hakki hatiri var neden boyle emir vermeye hakki.
Boylelerine taviz vermeyin s... tir edin gitsin. O mu doyuruyor karninizi ne mecburiyetiniz var uc kurusluk macoluk gosterilerine, uzerinizde erkekligini ispatlamaya calisan kendine guveni olmayan mercimek beyinlinin teki bence..

Ve sorulariniza cevap veriyorum hayir hepsi ayni degil, kendini bilen oilgun kendine guvenen kendinden ve sizden emin olan belli bir yas olgunluk ve konuma gelmis adamlar bu tarz seylerle ugrasmaz ne kendini nede kadinini yiopratmaz vede iliskisinin huzurunu kacirmaz. Arada yaparsada merakindan cok abarttiysaniz endiselendiginden yapar.

Tekrar soyluyorum boylelerine taviz vermeyin...

Hepsi aynı mı yoksa bana mı denk geliyo. Sevgilim Onsuz dışarı çıktığımda sürekli arayıp haber vermemi istiyo. Eğer ben aramazsam kendisi 3 4 kere arayıp ne yağtığımı nerde olduğumu kaç saate geleceğimi soruyo. ben 1 2 saate gelirim diyince net saat istiyo. Ben nasıl kesin bi saat söyleyebilirim allah aşkına .

Onsuz dışarı çıktığım her seferde kavga etttik. Hepsinde De kavga etmek için farklı bi bahane buldu.ve hepsi çok saçma

Ayrıca kıyafetimede karışıyo.
Ben zaten baskıcı bi ailede büyüdüm ve herşeyin hesabını vermekten çok bunaldım şimdi erkek arkadaşımda böyle yapınca daha çok yoruluyuyorum ve benim kaderim bu mu acaba diye soruyorum kendime.

Hiç bi zaman istediğim biyere gidip istediğim bişeyi giyemiyeceğim mi. Sürekli birinlerinin onayını beklemek onlardan izin almak ve hesap vermek zorunda mı olacağım .

Bundan önce 2 kere erkek arkadaşım oldu ve benzer sebeplerle ayrıldık . sanırım aynı sebeple yine bi ayrılık yaşayacağım.
kendisi bir halt karıştıran erkekler böyle oluyo genelde

Degildir heralde.
ya kendilerini cok iyi gosterirler evlenirsin hayatin kararir.yada kendilerini boyle bastan gosterirler en iyi uzak durmak boyle tiplerden.

Kavgaya niye dönüştürüyorsunuz ki ? ne gerk var diyorum bende. Bu bazı kadınlara yaranılmıyor zaten. Onu düşünmese,arayıp sorması,serbest bıraksa,istediğini yap ,istediğin yere git diye musamaha gösterse. Buraya hemen '' Kızlaaaaaaaaaaaaaar,sevgilim (veya kocam) bana değer vermiyooor,benımle ilgilenmiyor,hiçbir şeyime karışmıyoooooor '' dıye konu açılırdı. ! Yuakrda da yazdığım gibi. Akıllı olan İNsan,bu gibi durumları taviz olarak almaz. Olması gereken olarak düşünür. Devamı da gelmez. Yaşamış biri olarka konuşuyorum ben. Bol keseden sallamıyorum !

Kusura bakmayın ama ben kıskançlığı sevmek olarak görmeyen kadınlardanım.
En yakın arkadaşım erkek ve kocam hiç kıskanmaz. Biz başbaşa kahve de içeriz bizim eve gelir bizim misafirimiz de olur. Evlenmeden önce de böyleydi herkes evlenince izin vermez derdi ben ne izini kocam diye izin alacak değilim derdim. Büyük konuşma falan derlerdi çok şükür ikimizde değişmedik hala aynı saygıyla devam ediyoruz.
Kız arkadaşlarımla çıktığımda asla aramaz.
Hiç bir sosyal medya şifremi de bilmez.
Giyimime de asla karışma bikinimi de giyerim.
Sevgisinden de eminim, beni güzel sevişini seviyorum ben de.
Dolayısıyla bunu matah bir şeymiş gibi genelleyin. Ben asıl kocasına hesap veren, izin alan, kıskanılan kadınlara üzülüyorum ve asla yerlerde olmak istemem.

Canım şimdiden seni böyle yapması Rasiz ediyorsa ayrılmanın daha doğru olur çünkü ilerde evlenirsen sana nefes aldırmaz.kıskançlık olur bende severim kıskanılmak ama bu beni Rasiz edecek kadar olursa kabul edemem ...kıskanmanin bir sınırı vardır canım...

Back
X