Nikahına alabilirsin,almayabilirsin. Bunun garantisi var mı ? eşin dediğin insana tabiki hesap vericeksin,o da sana vericek. Akıllı olan insan bu durumu taviz olarak görmez. Olması gereken olrak görür. Herkes yerini bildikten sonra,taviz tavizi de doğurmaz. Keza,şahsım adına hiçte öyle olmuyor.. Sizin düşünce yapınııza göre ben eşime 'taviz' veriyorum . O da bana 'taviz' veriyor. EE ne oluyor yani ?? incilerim mi dökülece. Ben saat 2 de evde olurum hayatım. Dediğim zaman. Tamam hayatım der kapatır telefonu. Sonrada geldinmi eve diye arar saat 2 olunca. Bunlar çok güzel şeyler. Size değer verdiğini gösterir kesinlikle. Konu sevgili'ye gelince. Sevgili olduğunuz zaman tahammül edemiyorsunuz,sizi sık boğaz edebiliyor bu durum. Onunla henüz bir yatağı paylaşmıyorsunuz,aynı sofraya oturmuyorsunuz,aynı evde yaşamıyorsunuz.. onun sizin üzerinizde ,sizinde onun üzerinde hiçbir Hakkı yok her açıdan. Hem Dini,Hem resmi,Hem duygusal manada.. Dıyorsunuz ki,ne oluyor yaa.. Bu benim Kocam mı,Babam mı. Hatta böyle olduğunda çok duyarım. Babam bile bana böyle hesap sormaz derler genelde. Yani bir yakınlık arıyoruz. Her açıdan. Ama sevgili olunca çok sallantı..