Erkeklerin hepsi mi böyle ?

Nikahlı olsak bile bana çok saçma geliyo sürekli hesap vermek zorunda olmak.
Bana saçma gelmıyor. En azından 'KOCAM' Dıyebilecğein bir insan. Bu kim peki ? Sevgili. Peh. Karı-Koca birbirine hesap vermeli. Ama bunu gurur meselesi vs.. yapılmasına gerek yok ki. Ben kocama saat 2 gibi eve gidicem haberin olsuın demekten gocunmam. Ama sevgilime gocunurum. O kim ben ona gidip geldiğim yeri ve saati söyluyorum ki ya ? derim. Şahsi görüşüm bu benim.

Evet başta babam ve abım olmak üzere anneminde onları desteklemesiyle böyle erkeklere itaat etmek zorunda bırakılıyorum. Var mıdır bi fikriniz öneriniz bu konuda ne yapmalıyım ?

Yaşadığınız yeri bilmiyorum ama benim yaşadığım yerde sizin gibi kafama göre giyinip çıkamıyorum. Şu an el mahkum katlanıyorum . ama kesinlikle böyle bi yerde Ve böyle kafada bi insanla yaşamak istemiyorum.
Şimdiye kadar gördğüm erkeklerin hemen hemen hepsi böyle.
Bulunduğum yerden çok fazla dışarı çıkma imkanım olmadığı içinde burda insanlardan fikir istiyorum.gerçekten türk erkeklerinde bi sıkıntı mı var yoksa sadece benim Çevremdekilerin mi ?
Sorularina cevap vereyim. Buyuk sehirde yasiyorum ailemde beni kisitlamadi simdiye kadar nisanlimda oyle.
Senin bahsettigin tarzda erkekte hayatimda oldu o tavirlari cok itici buldum zamanla bi soguma geldi ayrildim bu sure icerisinde de onun dedigi tarzda giyinmedim kendi bildigimi yaptim.
Asla bi erkegin seni terketmesinden korkmicaksin. Ya kopekler bile kendinden korkani hisseder onu isirir derler. Asla kimseye boyun egme herkesin her dedigi senin icin kanun niteliginde olmasin.
Illa cok acik giyinmekten bahsetmiyorum insan neyi kendine yakistirmissa onu giyer.
Abin ve babana birsey diyememissin fakat ilerde evlenecegin adamda abi ve baba profilinden uzak olsun.
Yasinizi bilmiyorum ama umarim istediginiz gibi hayatinizi idame ettirme ve kendi kararlarini kendiniz verecek sekilde yasama firsatini bulursunuz.

Bütün erkekler aynı değil ama sana bol özgürlük tanıyan birinin kendi yaşamı da
oldukça özgürdür ve muhtemelen o özgürlük seni rahatsız eder bu kez.

Haa karşılıklı özgürlükten, bağımsızlıktan memnun çiftler de vardır elbette. :)

Hepsi aynı değil. Şimdiden size bu kadar karışma fırsatı verdiysen ileride ne yapacaksın?. Bu kadar karıştırmayın hayatınıza. Sen kendini bildikten sonra o ne karışır ki .

Benim sevgilimde nereye gideceğimi bilmek ister zaten karşılıklı olarak söyleriz şuraya gidiyorum şu kişilerle olacağım haberin olsun diye.
Saat falan sormayız o kadar abartmadık :D

hayır değil, biz eşimle birbirimize sadece haber veririz.hiç bi kısıtlama engelleme yok

Bencede aynı değil ben kocam evde uyusa bile bazen yanında kalmak istiyorum o git gez diyo :KK70:düzenleme sebebim hep yanlış yazıyorum ondan düzeltiyorum :110:

Bana saçma gelmıyor. En azından 'KOCAM' Dıyebilecğein bir insan. Bu kim peki ? Sevgili. Peh. Karı-Koca birbirine hesap vermeli. Ama bunu gurur meselesi vs.. yapılmasına gerek yok ki. Ben kocama saat 2 gibi eve gidicem haberin olsuın demekten gocunmam. Ama sevgilime gocunurum. O kim ben ona gidip geldiğim yeri ve saati söyluyorum ki ya ? derim. Şahsi görüşüm bu benim.
O kim dediginiz insani sevgiliniz olarak baz alirsak herseyiniz cogu seyden daha cok deger verdiginiz insan degil midir? Nikahina alinca mi birden herseyiniz oluveriyo? Yani sevgili veya koca hicbir fark yok. Konu sahibine gelince her erkek ayni degil taviz tavizi dogurur maalesef. Bi de karakteri oyleyse napsan bosa.

Hepsi aynı mı yoksa bana mı denk geliyo. Sevgilim Onsuz dışarı çıktığımda sürekli arayıp haber vermemi istiyo. Eğer ben aramazsam kendisi 3 4 kere arayıp ne yağtığımı nerde olduğumu kaç saate geleceğimi soruyo. ben 1 2 saate gelirim diyince net saat istiyo. Ben nasıl kesin bi saat söyleyebilirim allah aşkına .

Onsuz dışarı çıktığım her seferde kavga etttik. Hepsinde De kavga etmek için farklı bi bahane buldu.ve hepsi çok saçma

Ayrıca kıyafetimede karışıyo.
Ben zaten baskıcı bi ailede büyüdüm ve herşeyin hesabını vermekten çok bunaldım şimdi erkek arkadaşımda böyle yapınca daha çok yoruluyuyorum ve benim kaderim bu mu acaba diye soruyorum kendime.

Hiç bi zaman istediğim biyere gidip istediğim bişeyi giyemiyeceğim mi. Sürekli birinlerinin onayını beklemek onlardan izin almak ve hesap vermek zorunda mı olacağım .

Bundan önce 2 kere erkek arkadaşım oldu ve benzer sebeplerle ayrıldık . sanırım aynı sebeple yine bi ayrılık yaşayacağım.
Ciddi düşünüyor olabilir belli kiskaniyor

Benim esimde ailem de hiç karışmaz çok şükür bence ayrıl psikopat birine benziyor ay hiç gelememmm

sana en iyi yorumu Yalnizkelebek Yalnizkelebek yapar tecrübesi var böyle vakayla ilgili
Böyle tecrübe olmaz olsun usagi91 usagi91
pembesalyangoz2 pembesalyangoz2 canimcim seni en iyi ben anlarim gercekten de o kadar kötü bi durum ki :KK12:
Ben senin bu yazdıklarının kat ve kat fazlasını yaşıyordum 4-5 gün öncesine kadar, sonuç 2 buçuk yılın ardından ayrılık..
Benim eski sevgilim de aşırı derece paranoyakti.
Senin hesap ne desem inanmıyor sürekli sorguluyor kiyafetlerime karışıyordu
Tesadüf ki, ailem de senin ki gibi baskıcı
Yani evdekiler onu giyme oraya gitme onu yapma derken birde sevgilim çıkmışti başıma :KK51:
Sırf onunla bulusurken giymek için kendime hoş bi pantolon bluz yada elbise alıyordum mesela
Öküz herif bu kiz bana süslenmiş demiyodu bu kıyafetle mi yürüdün yolda diyodu sanki çıplak yürüdüm :KK57::mad:
Seninki yine arkadaslarinla oturmaya gezmeye gönderiyormus 3 akşam pes peşe is cikisi mağazaya gidiyorum diye hayırdır ne iş diyodu benimki :KK42:
Onun bile altında bişey arıyordu ve ben sürekli ona bişeyleri ispatlamakla ugrasiyodum
Bana inanmıyo soruyo kızıyo azarliyo ben açıklama yapıyorum onada inanmıyo ne yapıp ne edip ispatliyodum ki ancak tatmin oluyodu dahası utanmiyodu da bunu yaparken . Alismisti çünkü
Aklıma geldi bak sinir oldum pis herif :KK62:
Valla ayrılma imkanın varsa ayrıl hemen :KK36:

pembesalyangoz2 pembesalyangoz2 canimcim seni en iyi ben anlarim gercekten de o kadar kötü bi durum ki :KK12:
Ben senin bu yazdıklarının kat ve kat fazlasını yaşıyordum 4-5 gün öncesine kadar, sonuç 2 buçuk yılın ardından ayrılık..
Yani evdekiler onu giyme oraya gitme onu yapma derken birde sevgilim çıkmışti başıma :KK51:
Sırf onunla bulusurken giymek için kendime hoş bi pantolon bluz yada elbise alıyordum mesela
Öküz herif bu kiz bana süslenmiş demiyodu bu kıyafetle mi yürüdün yolda diyodu sanki çıplak yürüdüm :KK57::mad:
Seninki yine arkadaslarinla oturmaya gezmeye gönderiyormus 3 akşam pes peşe is cikisi mağazaya gidiyorum diye hayırdır ne iş diyodu benimki :KK42:
Onun bile altında bişey arıyordu ve ben sürekli ona bişeyleri ispatlamakla ugrasiyodum
Bana inanmıyo soruyo kızıyo azarliyo ben açıklama yapıyorum onada inanmıyo ne yapıp ne edip ispatliyodum ki ancak tatmin oluyodu dahası utanmiyodu da bunu yaparken . Alismisti çünkü
off baya sert bi giriş olmuş yanlız :KK57:

Her erkek böyle değildir. Şimdiden özgürlüğünüzü kısıtlamaya çalışmış. Hayatınızı mahvetmeyin ayrılın.

O kim dediginiz insani sevgiliniz olarak baz alirsak herseyiniz cogu seyden daha cok deger verdiginiz insan degil midir? Nikahina alinca mi birden herseyiniz oluveriyo? Yani sevgili veya koca hicbir fark yok. Konu sahibine gelince her erkek ayni degil taviz tavizi dogurur maalesef. Bi de karakteri oyleyse napsan bosa.
Nikahına alabilirsin,almayabilirsin. Bunun garantisi var mı ? eşin dediğin insana tabiki hesap vericeksin,o da sana vericek. Akıllı olan insan bu durumu taviz olarak görmez. Olması gereken olrak görür. Herkes yerini bildikten sonra,taviz tavizi de doğurmaz. Keza,şahsım adına hiçte öyle olmuyor.. Sizin düşünce yapınııza göre ben eşime 'taviz' veriyorum . O da bana 'taviz' veriyor. EE ne oluyor yani ?? incilerim mi dökülece. Ben saat 2 de evde olurum hayatım. Dediğim zaman. Tamam hayatım der kapatır telefonu. Sonrada geldinmi eve diye arar saat 2 olunca. Bunlar çok güzel şeyler. Size değer verdiğini gösterir kesinlikle. Konu sevgili'ye gelince. Sevgili olduğunuz zaman tahammül edemiyorsunuz,sizi sık boğaz edebiliyor bu durum. Onunla henüz bir yatağı paylaşmıyorsunuz,aynı sofraya oturmuyorsunuz,aynı evde yaşamıyorsunuz.. onun sizin üzerinizde ,sizinde onun üzerinde hiçbir Hakkı yok her açıdan. Hem Dini,Hem resmi,Hem duygusal manada.. Dıyorsunuz ki,ne oluyor yaa.. Bu benim Kocam mı,Babam mı. Hatta böyle olduğunda çok duyarım. Babam bile bana böyle hesap sormaz derler genelde. Yani bir yakınlık arıyoruz. Her açıdan. Ama sevgili olunca çok sallantı..

Hayır hepsi öyle değil.
Ve bu sevgi de değil.
Aşırı kıskanç erkeklerin kendi kafalarında sadakate inanmadıklarından aşırı kıskaçlık krizine girdiklerini düşünüyorum ben. Aşırı kıskanç sevgilimden boynuz yemem ve en yakın arkadaşımın nişanlısının da aşırı kıskanç olup onun da aldatmasını buna bağladım yani.
Ve hayır her erkek öyle değil. Sıkmadan boğmadan, seni malı gibi sahiplenmeden seven erkek var.
Benim eşim mesela en yakın erkek arkadaşımla ilgili gık demedi, şehirdışından geldiğinde en sevdiği yemeklerle de ağırladık. Kızkıza buluşmalarımızda da asla aramaz rahatsız etmez. Saygı duyarak sevilmek daha güzelmiş bunu gördüm. Kendine bunu yapma ondan. Emin ol o manyaktan kurtulunca oh be diyeceksin. Sevgi aşk boyunduruk altına almak hiç değil, güzel seven birini sevdiğinde şükredersin.
Yok yakınken ayrıl, hayatını cehenneme çevirme. Kıskançlık çok yorucu bir şey.

erkeklerin hepsi öyle değil. sen ailenden yediğin baskı yetmezmiş gibi öylelerini buluyorsun, yazık değil mi sana. tavsiyem: yeni bir ilişkiye başla ve ilişkinin başında seni rahat bırakıp bırakmayacağını öğren.

Geçmiş olsun vallahi ne diyim. Kötü bi tecrübe olmuş ama atlatmışsın.
Benim bundan önceki erkek arkadaşım daha fenaydı . az kalsın ayrılamıyorduk. Kulağımdaki küpeme oje rengine kadar karışıyor ve kavga çıkarıyordu.
Şimdiki de bunun bi alt versiyonu. Off off zor vala.

Back
X