Erkeklerin kaçı böyle ki?

milya16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
29
0
36
İzmir
Ben bugün biraz sinirliyim.Ciddi anlamda sinirliyim aslında.Nişanlımın bazı huylarından nefret ediyorum.Ve kaldı ki biz senelerdir biz hep bu konudan kavga ettik.Bazen çok ilgisiz oluyor.Ona göre bana bugün 10 mesaj atsa da bei seviyor 5 mesaj atsada aynı.Hergün konuşmak zorunda değilmişiz mesela.Ben de tam tersi ilgiyi seviyorum.Şuan asker zaten o mu ben mi yaptım bilemedim askerlik.Arasın diye beklemekten nöbet bekler oldum.Yanındayken ben ondan ilgisiz sert kalıyorum.O ise eriyip bitecek gibi aşkından ama ayrıldıktan 1 gün sonra tam tersi oluyoruz.Bazen öyle çok bunalıyorum ki.Bugün de öyle bir gündeyim patlayacağım sanki.Biz bunu aşamadık.Tama ben çok duygusal sevmiyorum ama arada ilgi bekliyorum.Televizyon izlerken,nette takılırken yada gazete okurken imakanı yok ulaşamazsın kaybeder kendini.Beklentilerim mi çok ondan mi böyle arada umutsuz oluyorum yoksa normali böyle mi bu erkeklerin anlamıyorum.Cidden.

Herkes ilgiyi çok seviyorda erkek işte erkek napcaksinki geneli ayni
Bence bu kadar üzerine gitmeyin sıkılır nasil davraniyorsa öyle davranin ve hatta bu kadar takmayin.
Erkek arkadaşimda askerde aramasini beklemek gerçekten sıkıcı ama bugüne kadar hiç dert etmedim mesaj konusunda atmiyorsa sizde atmayin hatta geç geç cvp verin siz çildiracağiniza o çildirsin fln fln işte sonuç olarak pek üzerine gitmeyin derim

Kesinlikle erkek milleti aynı.Elimden geldiğince öyle yapmaya çalışıyorum ve çalışıcamda:)Ben çok tez canlıyım işte beklemek zor geliyor.ama sanırım olgunlaşınca hepsini aşacağım.

Umarim en kisa zamanda asarsiniz çünkü bunlar çok küçük seyler daha büyükleri olmasinda böyle beklemek fln çok güzell bence :)

aynen cnm benim sevgilimede televizyon izlerken gazete okurken okey oynarken çevrimdışı oluyor malesef erkekler böyle yapılarında olsa gerek dediğin gibi 10 mesaj atsada 5 mesaj atsada onlar için aynı seviyorlar

güzelim bu konuda hiç üzme kendini çünkü çoğu aynı. benim erkek arkadaşım da aynı yani, günde bi defa konuşur en fazla da 3 defa mesajlaşırız ama benim dilimde tüy bitti konuşmaktan, en sonunda ben de aramamaya başladım, sonra o aramaya başladı. erkekler çok sıkılmaya gelmiyo ama sakın taktik olarak uygulama bunu sinir küpü olursun. bir süre sonra alışır sen de aaramamaya başlarsın :))) ama sıkılma bu konuya çünkü erkekler böyle yani

Komiktir ama bizde tersi bir durum söz konusu. O mesaj atar habire uzun uzun, ben üşenirim öyle uzun mesaj yazmaya. O 5 mesaj atarsa ben 3 mesaj atarım. Ben onun mesajına yarım saat cevap yazmam ama o benimkine 10 dakika yazmasın bak o zaman neler olur. Zavallı çocuk benden ne çekiyormuş be, şimdi anlatınca farkettim.

Demem o ki bu kişiyle alakalı bir durum, erkeklerle değil bence...

Oof herkeste var galiba bu dertten.Bu aralar çok ilgisiz benim sevgilim de.Neden diye soruyorum,çünkü bi dakika boş durmuyomuşuz hep bi hareketlilik varmış hayatımızda,çok yorulmuş hep bişeylerle uğraşmaktan o yüzden böyleymişmişmiş

askerdeki adamdan nasıl durmadan mesaj çekmesini bekliyorsunuz ki?
benim sevgilim 15 ay askerlik yaptı ama biz son 2-3 ay mesajlaşmaya başlamıştık onda da akşamları arada atardı, telefon yakalatmasını istemezdim açıkcası, birde çok yoğundu askerdeyken, çok yorgun düşüyodu...

normalde olsa neysede asker demişsin be arkadaşım, anlayış biraz.
bizde o yollardan geçtik çok iyi anlıyorum seni ama askerlik bitsin eskiye dönersiniz

Son düzenleme:
kızlar tavırları ve cevapları çogunuzun bahsettiği gibi:)ve ben sanırım 4.5 yılın son unda sinir küpüde oldum.Böyle bogasım geliyor bazen onu.Tek sorunumuz bu zaten.Ben zaten askerde msj atmasını beklemiyorum ki.Genel rahatlık hala devam ediyor onu ima ediyorum sadece.bide askerde değişir diye avutuyodu beni arkadaşlar kandırmışlar işte aynı ama en sinir olduğum huyu ben geç cevap yazınca kızıp tavır atması o yazınca benim aynısını yapmamın onu sıkmak olması.Ben dayanabilsem ona ne biçim ders vereceğim de işte kıyamaıyorum.Ama böyle dediğini yağpan kızlardan olmak isterdim.Aramayacağım diyeceğim aramıyacağım işte o gün.Yok arıyorum o normal davranırsa kızgınlığım geçiyor.Ama o anormal davranırsa çıldırıp kavga çıkarıyorum:)bana serin kanlı olmasını öğretin kızlar ya..

valla benimki de aynen byle ama ben yinede yapıyorum munzurluğumu.

mesela pc de oyun oynarken kendini kaybediyor. bende ekrana eğiliyorum yada gazete okuyorsa gazeteyi alıp kaçıyorum.

maç ( ki bende maçık çok severim ) izlerken zaten gözler sabit hareket bile etmez. ona pek müdahale etmiyorum.

bence kendinle ilgilendirmeyi bileceksin şekerim. ben istediğim sürece bitanem benle ilgileniyor valla.

Tabiki her erkek gibi bunun için biraz yontulması gerekti

tabi bunları yapabilmem için benim onun yanında olmama lazım canım.Biz farklı memleketlerde olduğumuz için anca telefondan yadaayda 2 kez görüşüyorz.O süreç içerisin de zaten benimle ilgileniyor.Zaten önemli olan da ayrıyken de ilgilenmesi sanırım:)

ayrı şehirlerdeyseniz işiniz zor cnm ama benim bisürü tanıdığım var ayrı memeleketlerden sevgililer.

Ellerinden 1an olsun tlfn düşmüyor.

Önceden bizde erkek arkadaşımla haftada 1 görüşürdük ve buluşma gününe kadar geçen zamanı resmen şafak tutar gibi sayardık.

şimdi hergün iş çıkışıvgörüşüyoruz ama buna rağmen akşam eve gidince msjlaşmaya devam ediyoruz

Peki siz en başından beri mi böylesniz yoksa sonradan mı oldu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…