• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin Kadın Düşmanlığından Bıktım

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
819
1.082
63
İnternette inci,uludağ hatta entel geçinen ekşiye dahi girdiğimde o kadar iğrenç zihniyetlerle karşılaşıyorum ki.
Örneğin;İncide 2 günde 1 kız çocuğu olan kişi şöyle şöyledir hatta ve hatta kız çocuklarını boşuna diri diri gömmüyorlardı bir vildikleri vardı diye savunanlar bile var.
artık böyle zihniyetteki erkeklerin aramızda nefes alıyor olması bile korkutucu biliyorum aramızda daha iğrenç ve insanlıktan nasibini alamamış tonla erkekle birlikte yaşıyoruz.
tek suçumuz dünyaya kadın olarak gelmek...

Evet toplumda korkunç düşünceleri olan insanlar var otobüste sokakta yanından geçtiğimiz. Kadın erkeği de yok aslında. Erkek düşmanı olan kadınlar da var. Bu tipler var diye kendimize dert mi edelim. Bizler iyinin doğrunun tarafında olalim can sıkmaya degmez

İnternette inci,uludağ hatta entel geçinen ekşiye dahi girdiğimde o kadar iğrenç zihniyetlerle karşılaşıyorum ki.
Örneğin;İncide 2 günde 1 kız çocuğu olan kişi şöyle şöyledir hatta ve hatta kız çocuklarını boşuna diri diri gömmüyorlardı bir vildikleri vardı diye savunanlar bile var.
artık böyle zihniyetteki erkeklerin aramızda nefes alıyor olması bile korkutucu biliyorum aramızda daha iğrenç ve insanlıktan nasibini alamamış tonla erkekle birlikte yaşıyoruz.
Bu kadar konu açarak neye varmaya çalışıyorsun bence psikolojik destek almalısın

o düşüncedeki insanlardan uzak durarak mı çözseniz acaba bu meseleyi?
Banane adamın birinin ne düşündüğünden.
Bu adamla sosyal ortamda karşılaşırsam, bana bu şekilde davranması zaten mümkün degil.
özel hayatımda zaten yanıma yaklaşamaz.
Prim vermeyin. Bu çöpleri okumayın, onlardan bahsetmeyin, yok sayın.
Size böyle davranılmasına izin vermeyecek kadar güçlü olun.

O dediğin siteler de bende takılıyorum.
Ayarlar bölümü var.
Oradan mesaj atmalarını engelliyorsun.
Kafan daha rahat oluyor benden söylemesi.
Hem bu dünya da kötü insanların olduğu kadar iyi insanlar da var.
Herkes kötü değil bence.

Sen biraz kendi düşüncelerini değiştir ya da bakış açını.

Bu kadar konu açarak neye varmaya çalışıyorsun bence psikolojik destek almalısın

Hımm diğer konularına baktım da bence de psikolojik destek almalısınız. Ailenizden gelen bir sıkıntınız var ve bunu aşamıyorsunuz.

Genellemelerden sıkıldım artık :işsiz::işsiz:

2 dk da nasıl kapattınız profilinizi bende oraya takıldım :)
2 konu arka arkaya açmışsınız bildirimlerime düşmüş onu gördüm sadece :)

şimdi herkesin her dediğini ciddiye alamayız. bir lafa bakarız laf mı diye, bir de söyleyene bakarız adam mı diye.
açıkçası saçma sapan düşünceler yakın çevremden, değer verdiğim ya da bişey sandığım insanlardan çıkıyorsa eğer üzülüyorum. ama onun dışından öyle internetten falansa zerre önemsemiyorum.
üstte bir üye demiş zaten sosyal bir ortamda bana yapamazlar, hayatıma zaten yaklaştırmam diye. çok doğru.
geçenlerde ekşide bir konu vardı. bekar kadınların ev almaması falan gibisinden. neymiş efenim bekar kadınlar ev araba almıyormuş çünkü kocaları alsın diye düşünüyorlarmış, yatırım yapmak yerine yiyip içip gezmeye harcıyormuş parasını. bütün yük erkeklerin omzundaymış falan.
birisi de şey demiş, yahu kendi ayakları üstünde duran, güçlü, evi arabası parası olan düzgün kadınlar sizi hayatlarının ucuna yanaştırmadığı için siz bütün kadınları hayatına girebildiklerinizden ibaret sanıyorsunuz diye. bu da çok doğru.
takmamak lazım.

şimdi herkesin her dediğini ciddiye alamayız. bir lafa bakarız laf mı diye, bir de söyleyene bakarız adam mı diye.
açıkçası saçma sapan düşünceler yakın çevremden, değer verdiğim ya da bişey sandığım insanlardan çıkıyorsa eğer üzülüyorum. ama onun dışından öyle internetten falansa zerre önemsemiyorum.
üstte bir üye demiş zaten sosyal bir ortamda bana yapamazlar, hayatıma zaten yaklaştırmam diye. çok doğru.
geçenlerde ekşide bir konu vardı. bekar kadınların ev almaması falan gibisinden. neymiş efenim bekar kadınlar ev araba almıyormuş çünkü kocaları alsın diye düşünüyorlarmış, yatırım yapmak yerine yiyip içip gezmeye harcıyormuş parasını. bütün yük erkeklerin omzundaymış falan.
birisi de şey demiş, yahu kendi ayakları üstünde duran, güçlü, evi arabası parası olan düzgün kadınlar sizi hayatlarının ucuna yanaştırmadığı için siz bütün kadınları hayatına girebildiklerinizden ibaret sanıyorsunuz diye. bu da çok doğru.
takmamak lazım.
Aynen öyle. O tip kadınlar niye baksınlar onlara akıl var mantık var. Kadın çalışıyor; evi var arabası var. Ne yapacak? Görümce elti dırdırı mı çekecek? Tabii ki kendine göre birini bulacak.

Back
X