Erkeklerin kadınlardan soğuma nedenleri

KatnissEverden

Alaycı Kuş
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
3.524
1.118
698
40
Kocaeli
Erkekler bir çok nedenden dolayı kadınlardan soğuyabilir, ancak bunların
çok yaygın olanları vardır.

Dedikodu: Erkekle sürekli başka kadınların görünümleri ve yaptıkları hakkında konuşan kadınlardan hiç hoşlanmazlar. Kendilerini böyle kadınların yanında rahat hissetmedikleri gibi, bu davranışı çok da salakça bulurlar.

Servet düşkünlüğü: Hiçbir erkek esas çekici olan şeyin cüzdanı olduğu düşüncesinden hoşlanmaz. Hatta "ne iş yapıyorsun?" sorusunu bile "ne kadar paran var" diye algılayıp huylananına da rastlanır.

Kıskançlık: Bu kadının kendi kendini bitirmeye başlamasıdır. Bir erkeğe yakın olmanın yollarından birisi ona özgürlüğünü vermektir.

Sürekli beraberlik: Bazı kadınlar yanlarında erkekleri olmadan bir şey yapamazlar. Ne sinemaya gidebilirler, ne de restorana. Yapacakları herşeyde erkeklere bağlıdırlar ve günde 10 kez ararlar. Bu tür davranışlar da erkekleri tam anlamıyla deli eder.

Dır dır: Sürekli eleştiren ve hiçbir şeyi beğenmeyen kadınlar da erkekleri canından bezdirir.

Eski aşklardan konuşmak: Bir kadın sürekli eski ilişkisinden bahsederek yanındaki erkeğe ya onu yeterli bulmadığı ya da eski aşkını unutamadığı izlenimini verir. Bu da erkeğe edilecek en büyük hakarettir herhalde.

Kronik sızlanmalar: Sürekli bir derdinden bahseden kadınlar karşılarındaki erkeği yorar ve sıkarlar. Çünkü erkek, kadının problemini mutlaka kendisinin çözmesi gerekiyormuş gibi bir hisse kapılır.

Saçmalamak: Kuaförünün ne söylediğinden ya da başkalarının ne giydiğinden,nerelere gittiğinden bahsetmek ve daha kötüsü bunu sürekli kılmak yerine içinde kadın ve erkeğin birlikte ilgilenebileceği konu başlıkları bulmak daima daha iyidir.

Bekletmek: Bilinen en yaygın kadın hastalıklarından biri de bekletmektir.Bekletmeyi alışkanlık haline getiren kadınlara tavsiyemiz bundan bir an önce kurtulmaları.ALINTI

Bazen insanların konuşurken doğrudan istediklerini söylemediklerini, aslında birşeyler kastettiklerini anlarsınız. ışte erkeklerin ve kadınların bazı cümleleriyle aslında neler söylemek istediklerinin bir listesi.

KADINLAR

ıhtiyacımız var. (ıSTıYORUM)

Ne istiyorsan onu yap. (NASILSA BEDELıNı ÖDETECEĞıM)

Konuşmaya ihtiyacım var. (ONAYLANMAYA ıHTıYACIM VAR)

Konuşmaya ihtiyacım var. (ŞıKAYET EDECEĞıM)

Sinirli değilim. (ELBETTE SıNıRLıYıM APTAL HERıF)

Romantik olup da şu ışığı söndürür müsün? (SARKAN YERLERıM VAR DA!)

Bu mutfak çok kullanışsız. (YENı BıR EV ıSTıYORUM)

Yeni gece ayakkabısına ihtiyacım var. (ÖBÜR 60 ÇıFT TOZLU)

Beni seviyor musun? (PAHALI BıRŞEYLER ıSTEMEK ÜZEREYıM)

Beni ne kadar seviyorsun? (BUGÜN BıR HALT KARIŞTIRDIM)

Bir dakika içinde hazırım sevgilim. (KALINCA BıR KıTABA BAŞLAYABıLıRSıN)

Popom biraz büyük mü? (BANA GÜZELSıN DE)

Bir iletişim problemimiz var. (BENıMLE HEMEN UZLAŞ)

Hayır bağırmıyorum. (BENıMLE HEMEN UZLAŞSAN ÇOK ıYı EDERSıN)

ERKEKLER

Sinemaya gidelim mi? (NETıCEDE SEVıŞıRıZ DEĞıL Mı?)

Yemeğe çıkalım mı? (NETıCEDE SEVıŞıRıZ DEĞıL Mı?)

Seni arayabilir miyim? (NETıCEDE SEVıŞıRıZ DEĞıL Mı?)

Dans edelim mi? (NETıCEDE SEVıŞıRıZ DEĞıL Mı?)

Sizi bir yerden tanıyorum sanki? (AH BıR SEVıŞSEK HARıKA OLUR)

Sıkıldım (ARTIK SEVıŞELıM)

Seni seviyorum. (HEMEN SEVıŞELıM)

Ben de seni seviyorum. (EE, BUNU DA DEDıK, NE BEKLıYORUZ?)

Konuşmak ister misin? (BEN AKILLI, ANLAYIŞLI VE ıLGıNÇ BıR ERKEĞıM, BENıMLE SEVıŞMEK ÇOK HOŞUNA GıDECEK)

Benimle evlenir misin? (BAŞKALARIYLA SEVıŞMENı GAYRI MEŞRU HALE GETıRMEK ıSTıYORUM)

Karnım aç (KARNIM AÇ)

Uykum var. (UYKUM VAR)

Yorgunum. (YORGUNUM)

gece gunduz kk semalarında dolasmayı da eklıyelım kızlar.. :çok üzgünüm: bızde cok sorun halıne gelmeye basladı ııce.. mafoldumben

Ben de kk ya aksamları gırmemeye calısıyorum kaydirigubbakcemile Gunduz gıreılıyorum ama aksam olunca bılgısayara dokunmuyorum bıle

evet bende çok onun yanında kk ya girmemeye çalışıyorum..ancak aramız açıkça kızımı uyuttuysam giriyorum..yada kendisi uyuduysa filan..:olmaz:
bende şunu eklemek istiyorum;
dır dır yapmak kendi deyimleriyle..
vereliniortak

paylasım için tşkler a.s.
dirdir yapmak ..
hayatlarına çok karısmak (onlar bızımkıne karısınca bişey olmuyor )
inatlaşmak.. beyaza kara, karaya beyaz demek :))
çok istedıkleri bişeye hayır demek ::)))

benım aklıma bunlar geldi a.s.

Back
X