• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kullanma kılavuzunu bileniniz var mı?

Evet bir kural var hem de tek bir kural bence
Kendini herkesten cok seveceksin.
Kendini herkesten cok sevmek kendini begenmişlik deil ama veya sımarıklık.
Kendini seveceksin ki insanlar sende sevmeye deger bisey bulsun.Sen kendine deger vermediginde karsındaki insanın bilinc altına 'ya bu kız bana bile kendisine verdigi degerden daha fazla deger veriyo,demek ki o da kendinde kıymetli bi yan bulamıyo' fikrini aşılamış olursun farketmeden.
Bi de soyle bi yanı var bu meselenin.Soyle bir ornek vereyim.Mesela erkek arkadasın annene bi saygısızlık yaptı.annen senin icin cok degerli elin herifi ona nasıl saygısızlık yapar o da kim oluyomus dersin ve gozunde cop kadar degeri olmaz degil mi ?
Aynı seyi kendin icin hissetmelisin.
Kendine cok saygı duyarsan sana saygı duyan insan gozunde daha bir kıymetli olur.Davranısların da hep buna gore sekillenir zaten.
Tek yapacagın ne kadar guzel yonlerin oldugunu dusunup kendini sevmek..İste o zaman sana nasıl davranılacagını sen belirlemeye baslarsın,karsındaki degil.

Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum bencede her zaman kendini daha değerli bulacaksın herşeyi kabul etmiyceksin daha 7 aylık evliyim ama eşimin de bana söylediği şey insan senin gibi olmali herşeyi kabul etmemeli demesi

O kadar da karmasik yaratiklar degiller yahu :-) zaten beceremezlerde...bence arada format atmak lazım...fabrika ayarlarına geri dönmeyince devreler yanabiliyor.çok yüklenmemek lazım...en azından bir üst sürümü çıkana kadar....

Hepinize cok teşekkür ederim kızlar. Aksam konuştuğumuz icin buraya bakamadım.
Yazmadım ona o yazdığında da kısa cevaplar verdim. Bu sefer cok yazmaya başladı. Sonrada aradı. Müsait degilim dedim kapattım. Bu sefer tekrar yazdı. Ki normal de boyle seyler yapmazdi.
Ben dünkü konu hakkında konuşmak ve uzatmak istemiyorum dedim. Niye dedi kotu birsey demedim ben seni hep seviyorum sen cok mu az mı diyince senin bana verdigin cevaplardan verdim dedi. Senin icinde ben hayatının erkegi degilim bunu biliyorum arkadaşlarına söylediğini okudum ben dedi.
Ben arkadaşımla konuşuyordum bir gün o gün okumus Bana soru soruyordu kız iste Nisan ne zaman soz ne zaman diye. Bende ona zamana bıraktığımı falan soyledim. Kızda bana haliyle niye sevmiyor musun hic heyecanlı degilsin dedi bende kıza bu işlerin belli olmayacağını evet bu adam o adam demediğimi kapilmadigimi askından ölmediğimi falan yazmıştım. Salak face arşive almis konuşmayı sagolsun ben sildi sanıyorken. Nasıl olmus anlamıyorum. Belki de konuşurken okudu direkt.
Bende sen benim duygularıma gore mı değişiyorsun dedim. Hayır sadece bende cok kırıldım okuyunca şaşırdım korkmaya basladim dedi. Dun sevmiyorum demedim sana ben seni seviyorum lütfen bunları kafana takma nolur gelince konuşalım dedi.
Neyse isim var sonra konuşuruz dedim yine yazmadım. Açıkcası taktik de degil bu içimden yazmak gelmedi hic.

Yoksa zaten seven adama taktik gerekmez bosverin bu işlerin taktığı yok mu dersiniz?

dogru cevap...

aslında işin özü adam gibi birine rastlamak..oylesi zaten yanlış yapmaz böyle hangi taktiği uygulasam tribine sokmaz bız kadınları... benım tecrubelerımden edindiğim buudur arkadasım... Seçim cok onemli... yukarıda bır arkadas kendınıze cok saygı duuyun, kıymet verin zaten o zaman dogru bır secım yaparsıınız demiş ya... o arkadasın agzını öpim çok dogru demiş:))

ayrıca bir kez gidebilirim diyen bir ınsan eninde sonunda gider.. bunu da yaz derim bir kenara...sen bırak o terkedince daha cok koyuyo cunku :)

Son düzenleme:
Kaçan kovalanır hesabı olmuş.kıymete binmişsiniz bir anda...kaybetme korkusu geçmiş karşı tarafın aklından sanırım.

Erkekler malesef toplumumuzun ataerkil yapısından dolayı çok kıymetli sanıyorlar kendilerini.....ama düşündükleri kadar kıymetli değiller..kadınlar daha geri plana itilmiş olsalarda üstün olduğumuzu göstermek bizim elimizde bence.....sevgiliniz net değil.kafa karışiklığınızda bu yüzden sanırım...belkide size karşı daha dürüst ve net olmasını istedığinizi söylemelisiniz...

Yoksa zaten seven adama taktik gerekmez bosverin bu işlerin taktığı yok mu dersiniz?

dogru cevap...

aslında işin özü adam gibi birine rastlamak..oylesi zaten yanlış yapmaz böyle hangi taktiği uygulasam tribine sokmaz bız kadınları... benım tecrubelerımden edindiğim buudur arkadasım... Seçim cok onemli... yukarıda bır arkadas kendınıze cok saygı duuyun, kıymet verin zaten o zaman dogru bır secım yaparsıınız demiş ya... o arkadasın agzını öpim çok dogru demiş:))

ayrıca bir kez gidebilirim diyen bir ınsan eninde sonunda gider.. bunu da yaz derim bir kenara...sen bırak o terkedince daha cok koyuyo cunku :)

:))) evet haklısınız. Bu hale sokulmayı cidden haketmedim. Tamam benim gecmiste cok yanlışım oldu baskalarına karsi iliskilerde. Ama bu sefer dikkatli oldum özen gösterdim. Yani ben cidden bu kadar kırılmayı haketmedim.

Erkekler malesef toplumumuzun ataerkil yapısından dolayı çok kıymetli sanıyorlar kendilerini.....ama düşündükleri kadar kıymetli değiller..kadınlar daha geri plana itilmiş olsalarda üstün olduğumuzu göstermek bizim elimizde bence.....sevgiliniz net değil.kafa karışiklığınızda bu yüzden sanırım...belkide size karşı daha dürüst ve net olmasını istedığinizi söylemelisiniz...

kafası karısmıs ınsanda birseyler eksiktir bence..cok seven ınsanın gozu kara olur... ayrılıgın a sından bahsetmez/bahsedeemz cok seven bence

Soyledim. Netim diyo yemin ediyor. Ben seviyorum seni diyor. Dun niye öyle dedin dıyıp cok önemsemiş gibi gözükmekte istemiyorum. Sonuçta bana bunu söyledi. Ve ben bunu hakedecek birsey yapmadım. Durduk yere sordum sadece. Nolursa olsun bunu haketmedim ben. Kırıldım. Kirilinca da al boyle bozdu beni.
Bozuldum kaldım. Yazasimda konusasimda gelmiyor adama

kafası karısmıs ınsanda birseyler eksiktir bence..cok seven ınsanın gozu kara olur... ayrılıgın a sından bahsetmez/bahsedeemz cok seven bence

Yok ayrılalım falan demedi ki. Hatta bitsin istemiyorum ben dedi dun bile. Hakkını yemeyeyim. Ayrılalım mı ayrılsak mı falan deseydi zaten öylemi ok peki diyecektim. Onceki hatalarımı yapmayacaktım.
Seviyorum dedi. Onu da söyledi. Ama benim ona söylediğim hayatımın erkegi sen degilsin su an laflarını bana söyledi sadece

Bi öyle bi böyle bu net olmak değil bence...kendinden emin bir şekilde karşınıza çıkıp evet ben bunu bunu istiyorum demeden bir atmayın bence...

Yok ayrılalım falan demedi ki. Hatta bitsin istemiyorum ben dedi dun bile. Hakkını yemeyeyim. Ayrılalım mı ayrılsak mı falan deseydi zaten öylemi ok peki diyecektim. Onceki hatalarımı yapmayacaktım.
Seviyorum dedi. Onu da söyledi. Ama benim ona söylediğim hayatımın erkegi sen degilsin su an laflarını bana söyledi sadece

tatlım sevgım azaldı falan dıyor demişsin.. benım de eskı erkek arkadasım heycanım azaldı ama sevıyorum dıye gırmıstı lafa ..bence sevgım azaldı ..olumsuz bir yaklasım ve bunu soylemek cesaret ıster, nitekim söyluyorsa senı kaybetmekten korkmuyordur..benım eskıde heycanım azaldı dıye gırısmıstı ayrılıga

tatlım sevgım azaldı falan dıyor demişsin.. benım de eskı erkek arkadasım heycanım azaldı ama sevıyorum dıye gırmıstı lafa ..bence sevgım azaldı ..olumsuz bir yaklasım ve bunu soylemek cesaret ıster, nitekim söyluyorsa senı kaybetmekten korkmuyordur..benım eskıde heycanım azaldı dıye gırısmıstı ayrılıga

katılıyorum.
diger konundaki yoruma yazdım az once, niyeti ne olursa olsun cok gozu kara bir cumle kurmus erkek arkadasın.
yo dedikten sonra sen sıkıstırınca icimden yazmak gelmedi cunku yazısmayı okudum deseydi baska. ama acıklama olarak sevgim azaldı demek gercekten hissediyorsa hos degil, intikam amaclı diyorsa da fazla hesapçı.

bu konuyu ona tekrar acmak istemiyorum diyorsun ama yuzyuze konustugunuzda senin kız arkadasınla ozel yazısmalarını okumaktan tut, bu tavrına kadar... madem ki hesap yapmayı seviyor, simdi hesap versin bakalım.

O eski erkek arkadaşı da döviim ben ya:( yani ben kendisine soyledim bugun bunu. Bitirmek icin bahaneyle gelecegine bana uzatmadan dürüst olsan bende simdi boyle geri çekilmezdim dedim.
Cevabı ne bitirmesi oldu. Ben bitiriyorum demedim ki bitme nereden cikti oldu.

''Ben seni kandırmadım ne dediysem o bitsin gitsin mı diyorum su an dedi.''

dıger konundan canım bu da ...eger erkek arkadasın boyle dedıyse...erkekelrın bır de durustluge sıgınmaları yok mu....soylerler olmayacak seyleri durustluk olur bu da. cok sahte gelıyo bana bu durustluk ayakları..

Son düzenleme:
katılıyorum.
diger konundaki yoruma yazdım az once, niyeti ne olursa olsun cok gozu kara bir cumle kurmus erkek arkadasın.
yo dedikten sonra sen sıkıstırınca icimden yazmak gelmedi cunku yazısmayı okudum deseydi baska. ama acıklama olarak sevgim azaldı demek gercekten hissediyorsa hos degil, intikam amaclı diyorsa da fazla hesapçı.

bu konuyu ona tekrar acmak istemiyorum diyorsun ama yuzyuze konustugunuzda senin kız arkadasınla ozel yazısmalarını okumaktan tut, bu tavrına kadar... madem ki hesap yapmayı seviyor, simdi hesap versin bakalım.

Diger konumda yazdığınızı da okudum. Cok teşekkür ederim. Şifrem vardı onda ama bana haber vermeden girip bakmazdi hic. Bende face te cok takılan biri olmadığım icin önemsememiştim unutmusum orayı komple. Kızlada yeni degil bir ay once konuşmuştum.
Ikinci olarakta o kadar kırıldığımı farkettim ki yazıyor mesela su anda da. Ama cevap veresim gelmiyor. O kadar kırıldım o kadar üzüldüm ki dun. Belli de etmek istemiyorum. Ama cok kirginmisim ben. Su an anlıyorum. Cunku haketmedim. Hic ummadığım birseydi söylediği.

Diger konumda yazdığınızı da okudum. Cok teşekkür ederim. Şifrem vardı onda ama bana haber vermeden girip bakmazdi hic. Bende face te cok takılan biri olmadığım icin önemsememiştim unutmusum orayı komple. Kızlada yeni degil bir ay once konuşmuştum.
Ikinci olarakta o kadar kırıldığımı farkettim ki yazıyor mesela su anda da. Ama cevap veresim gelmiyor. O kadar kırıldım o kadar üzüldüm ki dun. Belli de etmek istemiyorum. Ama cok kirginmisim ben. Su an anlıyorum. Cunku haketmedim. Hic ummadığım birseydi söylediği.

ilk işim sifre degistirmek olurdu. sehir dısına cıktıgında can sıkıntısını sizin konusmalarınızı okuyarak geciriyor herhalde... iyi ki arkadasınız onun baktıgını sifreden dolayı kontrol ettigini bilmeyip size özel birseyini anlatmamıs... eger ki bu olayı ilk yazıldıgı an okuduysa 1ay icinde tutup yeni patlak vermesi kinci oldugunu dusundurttu bana.
dolayısıyla bu sevip sevmemeden ziyade cok daha temel sorunları konusup cozume ulastırmanız gerek.
cunku şu an çırpınması, once ısrarı sonra kırılmıstım diye duygu somurusune girişmesi -iliskilere oyun gibi bakmayan biri oldugu ve su an evlenme arifesinde oldugunuz icin- sizi geri kazanmaya ugrastıgını ve bu durum sizi sevdigini gosteriyor bence.

ilk işim sifre degistirmek olurdu. sehir dısına cıktıgında can sıkıntısını sizin konusmalarınızı okuyarak geciriyor herhalde... iyi ki arkadasınız onun baktıgını sifreden dolayı kontrol ettigini bilmeyip size özel birseyini anlatmamıs... eger ki bu olayı ilk yazıldıgı an okuduysa 1ay icinde tutup yeni patlak vermesi kinci oldugunu dusundurttu bana.
dolayısıyla bu sevip sevmemeden ziyade cok daha temel sorunları konusup cozume ulastırmanız gerek.
cunku şu an çırpınması, once ısrarı sonra kırılmıstım diye duygu somurusune girişmesi -iliskilere oyun gibi bakmayan biri oldugu ve su an evlenme arifesinde oldugunuz icin- sizi geri kazanmaya ugrastıgını ve bu durum sizi sevdigini gosteriyor bence.

Değiştirdim hemen zaten. Açıkcası seviyorsa da neden bu hale getirdi anlamıyorum. Diyorum ya su an o kadar kırgınım ki ona. Bana yazmış olmak icin sırf gelmis tr de su an saat kaç diyo. Bi git allasen yazmamak icin zor tuttum kendimi. O derece kırgınım herseyi batıyor. Eskiden olsa bahane buluyor yazmak icin diye sevinirdim ben bu olaya

Back
X