• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kullanma kılavuzunu bileniniz var mı?

Değiştirdim hemen zaten. Açıkcası seviyorsa da neden bu hale getirdi anlamıyorum. Diyorum ya su an o kadar kırgınım ki ona. Bana yazmış olmak icin sırf gelmis tr de su an saat kaç diyo. Bi git allasen yazmamak icin zor tuttum kendimi. O derece kırgınım herseyi batıyor. Eskiden olsa bahane buluyor yazmak icin diye sevinirdim ben bu olaya

fevri davranmayın, biraz kendinize zaman verin. o da bu surecte yaptıgı hatayı ve "emin olamadıgı duygularını" düşünsün iyice...

Denge önemli bence.

Hep sevgini tam olarak içindeki gibi dışa vurduğunda da tam mutluluğa ulaşamıyosun, hep kaçtığında da istediğin gibi kovalanamıyosun.

Ben dengeli dengesizim. (anca böyle tanımlayabildim)
Mesela bugün aşkım tavan yapmışsa romantizmin dibine vururum amaaa ertesi gün çok sıradan:37:

Malesef ayrılık evresindeki ağlayıp sızlamalar işe yaramıyo, hele de ayrılmayı erkek istiyosa hiç ama hiç yaramıyo. Nedense onlar bizler gibi değil onlar bi'anda kestirip acısını çok sonra yaşayanlardan, bizler ise ayrılığın ilk gününden başlayıp bunalımdan bunalıma koşup sonra küllerimizden geri doğarız. Biz karşımızdaki ağlarsa kıyamaz barışırız, onlar "kendini küçültme, öf yine mi ağlıyosun" gibi bizi yerin dibine sokan cümleler sarfederler. Bak mesela ben sinirlenince bile ağlayan bi'tipim sen düşün halimi gözümden yaş eksik olmuyo mübarek. Ancak gel gör ki ay kıyamam moduna girdiğinde bile eğmem boynumu acımasına izin vermem yani.

Günlük kısma gelince telefonumu dibimde tutmam mesaj gelince elimde tel ondan haber bekliyomuş gibi ışık hızıyla cevap yazmıyorum. Arada buluşmaları iptal ediyorum çünkü arkadaşlarımla da görüşüyorum. Tam tersini yapıp onun için planlarımı bozsam veya onsuz plan bile yapmasam ipin ucunu tutamam bi'daha. En önemli kısım ise ben artık böyle oldum yani ilişkinin başından beri taktik değil de hayat felsefesi gibi böyle yürütüyorum ilişkimi, direk taktik olarak yaparsan oturmuyo taşlar yine sallanıyo ilişki.

Uzun lafın kısası çok kaçma yorarsın, çok sevme alıştırıp bıktırırsın.

Yani genele yayarsak çoğunda üst cümlem doğruluğunu korur.

Kızlar hepiniz belli tecrübeler yasamış ve bunlardan oturu belli dersler almis bayanlarsiniz. Kk benim cok fazla yardımıma yaramış bir yer. Bir derdim var az once actım konusunu. Terk edilmek üzere miyim diye. Okumussunuzdur belki.
Benim merak ettigim su bu erkeklerin ortak noktaları var burada okuduğum konulardan yola çıkarak farkettim. Peki aranızda iliskide ki kotu gidişatı düzeltmek icin taktığı olan var mı?
Misal adam sevgim azaldı diyor. Ona oturup merhamet etmesi icin "ben sana sunu yaptım bunu yaptım ne kötülüğümü gördün" dıyıp ağlamak mı yoksa umurumuzda olmaması mı düzeltir birşeyleri?
Yada kendini geri ceken erkegi ileri çektirmek icin ne yapmak gerek ?
Kısacası bu adamlara karsi özveri de bulunup sacı süpürge etmek mı gerek yoksa takmayıp kendi hayatımıza mı bakmamız gerek ?
Araniz da cogu okuduğum olay da sunu farkettim biz kızların cogu cok özverili davranıp sonunda cok üzülüyoruz.
Aranızda bunun tam tersini yapıp mutlu olan var mı?
Erkeğe karsi kaybetme duygusu nasıl aşılanır ?
Yoksa zaten seven adama taktik gerekmez bosverin bu işlerin taktığı yok mu dersiniz?
Simdiden tum tecrübeli arkadaslara teşekkürler.

canımm erkeklere kacan kovalanır taktıgı enn guzelıı nekadar umursamazsan okadar kıymetlı olursun bunu bana bı erkek arkdasım soylemıstı senn dusunnn :D YANİ BUNLAR ilk çağlardan itibaren avlanmaya meyiilli yaradılıs kodları savascı etraflarında savasacakları bırseyın olmasını sevıyorlar kıskandır tabıkkıııı gıt baskasının koluna gır demıyrum ama senı merakk etsın dusme uzerıne misall o bes mi arıyor sen bir arayacaksın dışarımı cıkmak ıstyr sıkma bırak cıksın ama sende gezz evde oturup aramasını bekleme bu gıbı seyler en onemlsı sen kendıne deger ver sen kendını sevkı ınsanlarda o enerjıyı senden alıp sana bunu yansıtabılsınler sevgım bıttı dıyen adama pekı senın kararın saygı duyarım deee gıtsın tabııı once taktıklerı uygulaaa baktın olmuyorr bıtmıstırr sana deger vermeyene sen hıc vermeyeceksın bu zamana kadar bunu uyguladım hıcte pısman olmadım ve er ya da geccc pısman oluyorlarr meraak etme tecrubeyle sabit ;)

Back
X