Yok canim, okuldan atılma etkilemiyor neyse ki 2008 girişli olduğu içinEşinin okuldan atılmadığına falan eminmisin? Belkide okumuyor ama seni oyalıyor.
Evlenmemiz biraz uzun mesele dogrusu. Tabi ki en dogrusu mezun olmasını beklemekti. Kendisi en geç 2015 te bitirecegine söz vermişti, normal de dürüst biri olduğu için guvenip bende 2015 olmazsa 2016 yarı döneminde olur, ikimizde calisiyoruz, problem olmaz diye düşündüm, Ancak, oyle olmadı tabievet eşiniz nankörmüş. ama neden evlenmek için okulun bitmesini beklemediniz? bir de bildiğim kadarıyla 4+3 yılda (eğer 4 yıllık bir bölümse ve 2014ten önce yerleştiyse) bitirmesi gerekiyor yoksa okuldan atılır.
Doğrusu bende hak yeme muhabbetini sevmiyorum, ancak biz evlendigimiz De yedi yıl birlikteydik, ben ailemle kalmadigim için onun da ailesi burda olmadığı için farklıydı biraz ilişkimiz. Bu nedenle bu durum bekarkende beni etkiliyordu. Evlendikten sonra da bu durumun değişmiyor olması ile problemler artınca öyle söyledim.Okumuyorsa ya da okuduğu halde tamamlayamadigi dersler varsa üni portalina girip bilgileri gorebilirsiniz.
İlk yorum yapan arkadaş gibi birlikte oturur dersleri ne zaman verebilir, nasıl çalışabilir okulu hangi donem tamamlayabilir oturup birlikte plan yapabilirsiniz.
Ben su eşlerin hakkımı helal etmiyorum muhabbetini sevmiyorum ya.
Hak alıp vermek o kadar zor ki...
Herneyse 2 senelik evlisiniz eşinizin sizin guveninizi sarsmasi kadar kötü birşey yoktur sanırım.
Geçici de olsa biryerlerde çalışmalı.
Eve ekmek getirmeli.
Ne yani bir süre baktı diye oturmak hakkı mi?
Erkek yaaa kadinini müşkül duruma koymamali, onu incitmemeli, yormamalı, bir erkek gibi ev ile ilgilenmeli.
Sizinde ona artıdan yardımcı olduğunuzu bellemeli yükü size birakmamali.
Bu nasıl iştir ya.
Birde okumuş insan olacak... ×_×
Yukarda bir kısmını acikladim sebebin, kaldı ki benim onu böyle kabul ediyor oluşum sorumsuz davranmasını gerektirmez, kabul Edip evlendim diye, kendimi devamli kendi mı mı suçlayayimBu durumu bile bile evlenip sonra kabul edememek niye
Şu okul bitmeden seninle evlenmem diyip öyle yapsaydınız şimdi bu eziyetleri çeker miydiniz acabaYukarda bir kısmını acikladim sebebin, kaldı ki benim onu böyle kabul ediyor oluşum sorumsuz davranmasını gerektirmez, kabul Edip evlendim diye, kendimi devamli kendi mı mı suçlayayim
Öyle tabi ancak evlenmeden önce ki şartlara gelince evlenmem daha iyi oldu diyebilirim, o zaman da başka problemler vardiŞu okul bitmeden seninle evlenmem diyip öyle yapsaydınız şimdi bu eziyetleri çeker miydiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?