170 boyları, kıllı vücutları, teneke suratlarıya, o koca popolarını yayıp oturdukları yerden kadınlara kendilerince b.k atan heriflerin laflarını dikkate alıp paylaştığınız zamana değmez.
her yanları cehalet, her yanları kompleks olan bu erkekleri mi dinleyeceksiniz. güldürmeyin allah aşkına.
belki o yorumları yazan erkeklerin renkli lensi beğenmemesinin 3 farklı olasılığı olabilir
1- ya lensli gördükleri kızlar lensin rengi güzel de olsa takanın yüzüne yakışıyor da olsa dokusu yapay olan (dokusu damarlı falan vesaire olanlardan) alıp takmıştır
2- veya lensi takan kız kendine yakışmayan yanlış bir renk seçimi yapmıştır...saç rengini ten rengini giyim tarzını gözönünde bulundurmamıştır
3- veya kendisine yakışmayan renkte ısrar ediyordur (mesela illa mavi gözlü olma takıntısına kapılarak yakışmadığı halde maviye devam etmek gibi...hatta daha ileri gidip o lensi takabilmek için saç rengini de ona göre değiştirip boyatması yani saçını lensine uydurmaya çalışmak ve böylece yapaylık üstüne yapaylık eklemek gibi..)
erkekler bayanlar kadar detaylı düşünemedikleri için genelleme yapmaya çok daha yatkınlar..olasılıkları gözönünde bulundurmazlar...
doğru lensi bulmanın 3 şartı olduğunu düşünüyorum....doğru lens dokusu....doğru renk tonu (açıklık, koyuluk , doygunluk,olarak)...diğeri de doğru renk tonu ve doğru dokuyu birarada bulunduran lensin (tabi böyle bir lens kolayca bulabilirseniz) takan kişinin saç rengi ten rengi ve yüzhatlarıyla bütünleşebilmesi...
bu 3 şartı da sağlamak çok zor (hatta bazen imkansız) olabiliyor...
yakıştıktan sonra doğal olması da şart değil diye düşünüyorum çünkü en doğal olmayan en fantastik göz renklerini bile başarıyla taşıyabilen insanlar gördüm...çünkü renk yüzüne gitmişti ve lensin dokusu kaliteliydi....doğal renk olup diğer 2 şartı sağlayamadıktan sonra doğal rengin de bir anlamı yok bence....
valla esımın yorumu lens takanlar bakıslarına guvenmeyenler der haklıda ( bu arada esım 170 boyları, kıllı vücutları, teneke suratlarıya, o koca popolarını yayıp oturdukları yerden kadınlara kendilerince b.k atan heriflerin laflarını dikkate alıp paylaştığınız zamana değmez.Lens oldugu belli olmayan lens görmedim ben açıkcası ama dediğin gibi yakıştıktan sonra sorun yok bence ama ne kadar kaliteli olursa olsun lens oldugu anlaşılıyor...
valla esımın yorumu lens takanlar bakıslarına guvenmeyenler der haklıda ( bu arada esım 170 boyları, kıllı vücutları, teneke suratlarıya, o koca popolarını yayıp oturdukları yerden kadınlara kendilerince b.k atan heriflerin laflarını dikkate alıp paylaştığınız zamana değmez.
her yanları cehalet, her yanları kompleks olan bu erkeklerden degıl bır arkadasın dedıgı gbı... mimar snan mezunu uzun boylu oldukca hos bır erkek yıllarca fransada yasamıs elınden kıtap dusmeyen bırı roman degıl psıkolojı felsefe vs vs vs) yanı ay sennkıde cahıldr demesın kımse
bakıslar onmlı der hep mesela turkan soray kara gozlu ama hangı lenslı goz okadar manalı bakabılır hıc bırı
aman at gıtsın boswerkatılıyorum canım bende lens kullanıyorum arada sırada ama lensle manalı bakışlar olmuyor...
aman at gıtsın boswer
kemık gozlukler warya bn onları cok begenıorm guzel yuzde cok tatlı duruo bnce rayban ın sanırım reklamında gormustumgözlük daha iyi bence :)
kemık gozlukler warya bn onları cok begenıorm guzel yuzde cok tatlı duruo bnce rayban ın sanırım reklamında gormustum
yuzun guzel demkkı bacım herkese yakısmıoDoğru gözlük kullanıldgı zaman aşırı çekici bir aksesuar oluyor, ben gözlükleri yakıştırıyorum kendime ^^
Lens oldugu belli olmayan lens görmedim ben açıkcası ama dediğin gibi yakıştıktan sonra sorun yok bence ama ne kadar kaliteli olursa olsun lens oldugu anlaşılıyor...
butun yazdıklarına katılıyorum
gecen alıswerste gordum
sacları sarı tenı ıgrenc kapkara bı kız mavı lens takmıs gozlerıme bı baktı bısmıllah dedım ögggggg bıde bı havalrda cok guzelım falan gbılerde mıllet bakıo ona ya mıllet cırkınlıgıne bakıodur
lens takanlara bn uzuluyorum yanı senn mavı gzlu olmadgn bellı be guzelım kımı kandrıosn
haklısın zaten o anlattığın tarzda insanlar bu gibi şeylerin karalanmasına kötülenmesine yol açıyor...ona bakarsak hollywood yıldızlarının içinde lens takmayanı yok diyebiliriz...kendi gözü renkli olanda bile yarı saydam dokulu renk yoğunlaştırıcı lens var...(renk değiştirme değil ton değiştirme amaçlı olanından) ama onların ki sakil durmuyor...hatta kimimiz onların lens taktığını anlamıyoruz bile....neden ? çünkü sanat dünyasında yeraldıkları için neyin neyle yakışacağını az çok bilen insanlar...veya image maker falan gibi renk bilgisinde görsel öğelerde uzman kişilerden öneriler alarak seçim yapıyorlar...
bence bu sorunun ana kaynağı bilinçsizlik...tamamen bilinçsizlik....evet belki bizler image maker kiralama imkanlarına sahip değiliz ama en azından netteki yerli yabancı sitelerden bu tür bilgileri elde etmek ve biraz da renk bilgisi araştırmak renkler hakkında bilgi sahibi olmak kendini tanımak ve neyin yakışabileceğini araştırıp öğrenmek (kastım lens renklerinden ziyade genel olarak renkler) çok da zor değil....
ton degıstırme amaclı lensler de mı varmıs töbe bismillah daha neler duycaz du bakalımgecenlerde ben de bı arkımde gordum lens almıs grı mı buz mavısı mı ne damarlı damarlı renk guzel de damarlı onumca da kotu oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?