- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
Siz benim hayatımı ne hakla sorguluyorsunuz?bu hakkı size verdim mi ben?pasif olduğumu nerden biliyorsunuz?
İllaki sevgililik yatıp kalkmaktan ibaret değildir bunu normalmiş gibi anlatmayın lütfen..birbirinizi tanımak kafalarınızın uyuşması hayata aynı yönden bakmakta önemlidir bence sevgililik cinsellikten daha önemlidir..erkekler dener sevgiliyken ya tamam diyip birliktelik olur ya da eğer erkek gerçekten aşıksa bekler kırmadan sabreder o anı yaşamak İçin (evlenmek için)mantıklı olanda budur..aşk sırf cinsellikten ibaret değildir öyle olmamalı..hele ki illaki cinsellik yaşamak İçin birisi zorlanmamalı..ten uyumu diye adlandırılan şey bana çok saçma geliyor evlenincede bilinebilir..allahaşkına bana ruslarla kıyas yapmayın yabancılar bekaret bekaret diye tutturmuyorlar çok genç yaşta birliktelik yaşıyorlar onların hayat tarzlarıyla bizlerin hayat tarzlarını karşılaştırmak çok saçma..bizim Türk erkekleri bekaret diye tutturuyor farkındaysanız..ayrıca tekrar ediyorum benimle ilgili bilip bilmeden atıp tutmayın saygı çerçevesinde konuşmak isterim
bu konuda dertli olarak yazan sizsiniz ben genel konuştum üzerinize neden alındınız?
ten uyumu evlendikten sonra bilinirse, yoksa ne olacak? evlilik bitecek mi?
sizin dediğiniz gibi olsa evliliklerde bu kadar cinsellik kaynaklı sorun yaşanmaz. bu kadar sorun yaşanıyosa çoğu evlenmeden önce tanımadığı için.
sevgi önemliyse evlilik sonrası neden cinsellik yaşıyoruz? sevgi önemli diye evlilik sonrası da oturun o zaman.
yabancılardan bahsetmedim ben bir de.
bizim o bekaret bekaret diye tutturan erkleklerimiz konu ruslar ukraynalılar oldu mu hiç önemsemiyor bekareti.
o afrası tafrası pasif gördükleri kadınlara yani bunu anlayın önce.
cinsellik sevgiyi besler.
cinsellik olmayan aşk eksiktir.
sevgi aşk bir süre sonra cinsellikle tamamlanırsa güzeldir. ilk günden cinsellik diye tutturan zaten abazadır geçin..
erkek saygı duyar bekler evet ama o beklediği sürede gözünde o kadar büyütür ki bu olayı evlendikten sonra pufff bu muymuş diye bütün hayalleri yıkılır.. sonra gelsin isteksizlik sorunları.
ben evlenmeden önce yapmıyorum tercih etmiyorum dersiniz ama oturup bunun felsefesini yapmak komik.
kimse sizin dar kalıplarınıza göre yaşamak zorunda değil sonuçta.