- 9 Ekim 2020
- 816
- 1.080
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
merhaba hanımlar biliyorsunuz artık reel hayatta aktif olmaya çalışıyorum.
okulda mühendislik kulübü vardı ve o kulübün başkanıyla samimi olduk discorddan oyun falan oynuyorduk işte beni görmek istedi ve çaya falan çağırdı ben de meşguldüm gitmedim neyse işte dün kulüp toplantısına gittim ve gerçekten çok iyi kız arkdaşlar kazandım yüksek sıralamalarla iyi müh. okuyan.
başkan bana hoş geldin dedi ama etkinlikte hiç takmadı.
çıkışta d Kendisi gezmeye gitti ve beni gram takmadı. oysaki sabahlara kadar oyun oynamıştık ve dcde konuşmuştuk
sadece başkan da değil hiçbir erkek benimle muhatap olmadı.sorularıma ile ağızlarının ucuyla cevap verdiler.
sınıfta da zaten 5 erkek var hepsinin kız kankaları var ben hariç
artık bu sorunumdan bıktım erkeklerle nasıl konşup arkadaş olabilirim?
okulda mühendislik kulübü vardı ve o kulübün başkanıyla samimi olduk discorddan oyun falan oynuyorduk işte beni görmek istedi ve çaya falan çağırdı ben de meşguldüm gitmedim neyse işte dün kulüp toplantısına gittim ve gerçekten çok iyi kız arkdaşlar kazandım yüksek sıralamalarla iyi müh. okuyan.
başkan bana hoş geldin dedi ama etkinlikte hiç takmadı.
çıkışta d Kendisi gezmeye gitti ve beni gram takmadı. oysaki sabahlara kadar oyun oynamıştık ve dcde konuşmuştuk
sadece başkan da değil hiçbir erkek benimle muhatap olmadı.sorularıma ile ağızlarının ucuyla cevap verdiler.
sınıfta da zaten 5 erkek var hepsinin kız kankaları var ben hariç
artık bu sorunumdan bıktım erkeklerle nasıl konşup arkadaş olabilirim?