Erkeklerle problem

Sonradan pişman olmamak adına gidiyorum da mesela adam üniversite mezunu olduğu için dünyaları ben yarattım moduna giriyor çünkü ailesinde tek üniversite mezunu olmuş olan o, bizde ise bu normal bişi.
Kesinlikle. Herkes sosyokültürel, eğitim durumu, aile yapısı ve hayat tarzı kendine uygun biriyle olma hakkına sahiptir. Bunlara bakma derler sonra anlaşamazlar.
Maddiyat ayrı bir şey işsiz olsa çözülür ama aile yapısından gelen farklılkklar çözülmez. Bunu istememek maddiyata önem vermek değil.

A AyazGunes

böyle bir durum var ne yazık ki. gerçekten krizden mi oldu devir mi kötüleşti bilmiyorum. ben açıkçası kendime denk görmediklerimle görüşmüyorum ne kadar doğru yanlış bilemem ama sen tevazu göstersen bile adam sonra senin özgüvenini indirmeye çalışıyor kendi komplekslerinden dolayı.

ya da görüşürsem de arkadaşvari görüşüyorum flört olarak bakmıyorum direkt.

ve ben biraz maddi durumumu gizliyorum açıkçası yeni insanlara. yani ne kadar gizlenebilirse artık. ailemin durumunu vs belli etmem mal varlığı muhabbeti etmem bana da genelde erkekler palavra atıyor maddi konularında ona sinir oluyorum :D para dediğin şey gün gelir toz olur uçar gider o yüzden bence buna bel bağlamak mantıklı değil iki taraf için de. önemli olan çalışkan ve akıllı olmak öyle insanlar her daim ayakta durur.

her neyse günümüz erkekleri çok akıllı herşeyin en iyisini istiyor ben o kafada değildim dürüst sadık çalışkan olsun paraya muhtaç kalmayacak bi geliri olsun eli yüzü düzgün olsun kafi der geçerdim şimdi adamlar herşeyin en mükemmelini istiyor. yok bacağın biraz kalınmış yok dişin sarıymış efendim mesleğin varmış amaaaaa daha kariyerli olabilirsinmiş ailen varmış ammmaaaa efendim ailen neden içgüveysi modu değil yok kolunun tüyü varmış ama saç tellerin inceymiş saçın uzunmuş?? wtf.

yani onlar bunları istiyorsa ben de beyaz atlı prens isteyebilirim bence bir megan markledan neyim eksik :p bu yaşımda prens bekler oldum seyisler sinirimi bozdu :D

bence çok takılma sinirini de bozma. erkek milleti kafasında bir kadına puan verir ona göre muhattap olur senden bir konuda eksik olanlar sana aşık olur ayılır bayılır yüksek olanlar sana bakmaz bu gelmiş geçmiş kural. kendini geliştirmeye odaklan gelenlere de arkadaş gözüyle bak olur da vicdanlı insan gibi birine denk gelirsen bir gün güzel bir ilişkin de olur evlilik de olur benim kafam bu yönde artık valla

baya yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir biraz ;)

Selamlar herkese, ben 26 yaşıma geldim iyi bir üniversitenin bölümünden mezunum, ya buradaki konuları okudum da şimdiki erkekler sanırım çok çıkarcı, size birkaç durumdan bahsetmek istiyorum. Aynı okuldan bir çocuk beni Kahve içmeye çağırdı filan sonrasında ne kadar maaş aldığımı öğrenmeye çalıştı bende arkadaşlarla paylaşmıyorum dedim yani flört manasında çağırdı ama bu soruyu sorunca soğudum sonrasında da çocuk beni whatsapptan silip engellemiş ama çocukla denk bile değiliz tip aile vs açısından. Küçümsemek için demiyorum da böyle oluyor son zamanlarda canım sıkıldı napmak gerek ? Çocuğa tip veya diğer konularda bişi demedim hissettirmedim bile ama yani adamlar birlikken karşı taraftan beşlik şey bekliyor birde bana sürekli eviniz arabanız tarlanız var mı diye soranlar oluyor böyle mi yeni ilişkiler ? Sevgiler kızlar
Bana hiç kimse böyle sorular sormadı.
Fakir de görünmüyorum aslında :KK70:
Acaba sizin dış görünüşünüzde, kılık kıyafet, seçtiğiniz takılarda mı bir abartı var?
Çevrenize sürekli mallarınızdan falan mı bahsettiniz?
[/QUOTE]
Selamlar, yoo düz bir stilim var h&m’den Alışveriş yapıyorum 😂 yanı orada gördüğünüz kadınlar düz stile sahip bende öyleyim, maldan vs bahsetmişliğim de yoktur bu adamlarda Ankara’daki Bir savunma sanayi şirketinde çalışıyor.

Kesinlikle. Herkes sosyokültürel, eğitim durumu, aile yapısı ve hayat tarzı kendine uygun biriyle olma hakkına sahiptir. Bunlara bakma derler sonra anlaşamazlar.
Maddiyat ayrı bir şey işsiz olsa çözülür ama aile yapısından gelen farklılkklar çözülmez. Bunu istememek maddiyata önem vermek değil.
katılıyorum.

Bana hiç kimse böyle sorular sormadı.
Fakir de görünmüyorum aslında :KK70:
Acaba sizin dış görünüşünüzde, kılık kıyafet, seçtiğiniz takılarda mı bir abartı var?
Çevrenize sürekli mallarınızdan falan mı bahsettiniz?
Selamlar, yoo düz bir stilim var h&m’den Alışveriş yapıyorum 😂 yanı orada gördüğünüz kadınlar düz stile sahip bende öyleyim, maldan vs bahsetmişliğim de yoktur bu adamlarda Ankara’daki Bir savunma sanayi şirketinde çalışıyor.
[/QUOTE]
O zaman onlar kendi mallarını düşünerek boşanma esnasında malımı kaçırmak ister mi diye düşünüyordur :)

Haklısınız. Yani ev araba tarla var mı diye soruyorlar ya o an al çay bardağını kafasına at moduna giriyorum. Konu da bana bildiri gelmiyor sizler bişi yazınca bildiri gelmesi gerekmiyor mu ?
Evet konuyu takibe alırsanız gelir bildirim :KK200:

A AyazGunes

böyle bir durum var ne yazık ki. gerçekten krizden mi oldu devir mi kötüleşti bilmiyorum. ben açıkçası kendime denk görmediklerimle görüşmüyorum ne kadar doğru yanlış bilemem ama sen tevazu göstersen bile adam sonra senin özgüvenini indirmeye çalışıyor kendi komplekslerinden dolayı.

ya da görüşürsem de arkadaşvari görüşüyorum flört olarak bakmıyorum direkt.

ve ben biraz maddi durumumu gizliyorum açıkçası yeni insanlara. yani ne kadar gizlenebilirse artık. ailemin durumunu vs belli etmem mal varlığı muhabbeti etmem bana da genelde erkekler palavra atıyor maddi konularında ona sinir oluyorum :KK70: para dediğin şey gün gelir toz olur uçar gider o yüzden bence buna bel bağlamak mantıklı değil iki taraf için de. önemli olan çalışkan ve akıllı olmak öyle insanlar her daim ayakta durur.

her neyse günümüz erkekleri çok akıllı herşeyin en iyisini istiyor ben o kafada değildim dürüst sadık çalışkan olsun paraya muhtaç kalmayacak bi geliri olsun eli yüzü düzgün olsun kafi der geçerdim şimdi adamlar herşeyin en mükemmelini istiyor. yok bacağın biraz kalınmış yok dişin sarıymış efendim mesleğin varmış amaaaaa daha kariyerli olabilirsinmiş ailen varmış ammmaaaa efendim ailen neden içgüveysi modu değil yok kolunun tüyü varmış ama saç tellerin inceymiş saçın uzunmuş?? wtf.

yani onlar bunları istiyorsa ben de beyaz atlı prens isteyebilirim bence bir megan markledan neyim eksik :p bu yaşımda prens bekler oldum seyisler sinirimi bozdu :KK70:

bence çok takılma sinirini de bozma. erkek milleti kafasında bir kadına puan verir ona göre muhattap olur senden bir konuda eksik olanlar sana aşık olur ayılır bayılır yüksek olanlar sana bakmaz bu gelmiş geçmiş kural. kendini geliştirmeye odaklan gelenlere de arkadaş gözüyle bak olur da vicdanlı insan gibi birine denk gelirsen bir gün güzel bir ilişkin de olur evlilik de olur benim kafam bu yönde artık valla

baya yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir biraz :KK66:
Mükemmel. Yaş niye dediniz ? Yaşınız büyük diye birşey yok yine de güzel adamlarla karşılaşırsınız :)
Tespitinize bayıldım tam da anlatmak istediğim şey bu , sonra beni ezmeye çalışıyorlar .

O zaman onlar kendi mallarını düşünerek boşanma esnasında malımı kaçırmak ister mi diye düşünüyordur :)
[/QUOTE]
İşte belki. Ama çok moralimi bozmaya başladı bu durum. Hani benim isteğim denk biri olsun ailesi, görgüsü, kültürü açısından .

E esmergizmo Çocuk ben A şirketinde çalışıyorum diye böbürleniyor, kendini çok yükseklerde görüyor oysa ki benim babam o A şirketinde başka bölümde direktör 😂 Hani bu çlcık 5 yıldır orada çalışıyor kendini aşırı yükseklerde görüyor boyu kısa ve tipsiz bir çocuk.

Back
X