Erkeksiz Yaşanır mı????

kendi erkeğim olmadan asla yaşayamam :)

canım sevgilim benim yaşama sebebim hayatımın anlamı:asigim::nazar:

hiçbir zaman bir erkeği hayatınızın merkezi yaşam ünitesi yapmayın derrim.

yaşanmaz....
Hem hayatın anlamı bazen de malesef ızdırabı olabiliyorlar ama erkekler olmadan olmaz diyorum.

ızdırabına katılıyorum.....

Bide işin farklı bir boyutu.Kim için güzelleşecektik? Kıllı kıllı gezerdik, -tatlicadiarzu-kuaförlere gitmezdik, güzellik salonları sinek avlardı zemuszemusderrrrmişimmm
.....

anam kendin için yaşa. ne yapıyorsan kendin için yaşa.

şu anki aklımla onlarsız hayat daha güzel olurdu
tabii ki çocuklarım olması şartıyla

hah aynen işte ya.....kaydirigubbakcemile5

yok canım yaşanır mı erkeksiz.bizler birbirimizi tamamlayan birer parçayız.biz olmadan onlar,onlar olmadan da biz yarım kalırız :utangac:

yaşanmaz bana gore,
biriciğim aşkım olmadan ben yaşayamam ,ruh ikizim benimm :asigim:

olumsuzluklar iyki oluyor arada bence olmasıda gerekıyor yoksa nerden bılecektık ;
kavusmanın kıymetını ayrılıkta bılınecegini ;-)
bibirimizin daha çok değerini..
sevmek kadar özlemenınde tadını..

benim acamadıgım kavanozları kim açacak...kaydirigubbakcemile3

şaka bi yana..

her nekadar isyan noktasına gelsede iki cins.. birbirleri olamadan yapabilirlermi hiç...

(şiir gibi yazmışım delikafadulden)

Offf yaa şimdi ben istemiyorum bu yaratıkları desem,hayatım anlamsızmı olacak,istiyorum tamam desem adam gibiside yok,ne olcak şimdi yaaaaaaa...........

Offf yaa şimdi ben istemiyorum bu yaratıkları desem,hayatım anlamsızmı olacak,istiyorum tamam desem adam gibiside yok,ne olcak şimdi yaaaaaaa...........

Bende şimdilik erkeksiz yaşıyorum yani sevgilisiz,ama bişeyim eksilmiyo :smiley-cool:
Tabi bu durum sürekli böyle gitmez bence ne demişler yalnızlık Allaha mahsus mirmirmirmir
Adam gibi biri çıkana kadar yada istediğin gibi biri çıkana kadar düşünme boşver...
Zaten aşk hep beklemediğin anda çıkar yerimseniben

ben erkeksiz bi hayat düşünemiyorum her nekadar bizleri bazen üzüp kırsalarda bi okadarda çok mutlu ediyorlar ruhumuzu doyuruyorlar bizlere güzel birer varlık olduğumuzu hissettiriyorlar ve çok güzel duygular yaşamamıza sebebp oluyorlar ayy düşünsenize kadın kadına kös kös bi hayatkafamçokkarıştı

Yaşanır tabi neden yaşanmasın ki ?
Benimde sevgilim var ancak,kendim için yaşıyorum öncelikle,hayatımın merkezi benim yani.
O da hayatımdaki en güzel,en değerli şeylerden bitanesi.
O,olmadan da yaşarım elbet ama onunla yaşamak daha güzel tabiki.

Yaşanır tabi neden yaşanmasın ki ?
Benimde sevgilim var ancak,kendim için yaşıyorum öncelikle,hayatımın merkezi benim yani.
O da hayatımdaki en güzel,en değerli şeylerden bitanesi.
O,olmadan da yaşarım elbet ama onunla yaşamak daha güzel tabiki.

ayynen katılıyorum arkadaşıma=) yavuz'um da benim bitanem..onsuz bi yaşam düşünmk beni korkutuyo..ama onsuz da yaşarım!

Erkeksiz demeyelim de, Aşk sız yaşanmaz bence.. Doğal olarak da erkeksiz de yaşanmıyor bu duurmda.. kaydirigubbakcemile3

Erkeksiz yaşanır elbet neden yaşanmasın kibuyrunnnnnnnnn
Ama kim istemez ki sevdiği erkekle ömür boyu yaşamayı yerimseniben

yaşamak zorunda kalırsan yaşanır, ama yaşamak zevklı olmaz. babişimin tombiki yanakları olmadan, eşimin huzur veren kolları olmadan yaşamak, yaşamak olmazdı.

Olmaz bence ...hayatın doğanın kuralı bu...söyler misiniz bana kim sevgi dolu bakacak gözlerinize?
kim teninize dokunacak,sarılacak...
kim seni seviyorum deliler gibi diye bagıracak...kim uzanacak dizinize,kime sarılıp güvenle uyuyacaksınız bi ömür?

Back
X