Erkekte aradığımız ne..

kristena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
250
0
46
Kars
Kızlar merak ediyorum erkekte yakışıklılık ve meslek arar mısınız
Sİz okumuş olsanız o çalışıyor olsa ..
Yada siz güzel olsnz sorun olur mu bir insanı nasl seversiniz ya ben beceremiorum:57: nieeeee:57:

büyük konuşmamak lazım ama öncelikle düzgün bi işi olmalı kibar , eli açık , temiz , merhametli ve inançlı birisi olmasıda şart tabi....

Ben tipe pek bakmam hatta beraber olduğum erkekler çevremde hep en beğenilmeyen kişilerdir.:9:
Adamın içinde Allah korkusu ve sevgisi olsun ve tabii ki parası olsun isterim.:nazar::69:

walla şekerim 'davul bile dengi dengine' sözü buraya cok uyuyor.Ben eğitime ve mesleğe önem veririm çünkü benim ve hepimizin belli bir yaşam standardımız var bunlar partnerimizle birbirine uymalıki uyum yakalansın ama seni çekmesi yani vücut kimyasını hepsinden önemli:34:

Laale kız nasl beceriosun sevmeyi ben sevemiyorum:60: Kız söyle aa:60:
:60:Kız çocuk çok seviyor ama gelin görün eğitim ve tipi değil diye arkadaşım kaçı:60:or:60:

Laale kız nasl beceriosun sevmeyi ben sevemiyorum:60: Kız söyle aa:60:
:60:Kız çocuk çok seviyor ama gelin görün eğitim ve tipi değil diye arkadaşım kaçı:60:or:60:

Aaaaaa ben çok severim valla!:9:
Hele eski kocam nasıl çirkin ve pisti anlatamam Allahım günah yazmasın ama pisti be! Severdim ama yine de.:60:
Şimdi de herkesin "ayy iğrenç,ayyy şişkooo,öğğğğğğğkkk,sana hiç yakışıyor mu bu?" dediği adamlara bayılıyorum.
Bende mi sorun var karşımdakinde mi anlamadım!:26:

egitimi önemli.. ama kuru kuru okul okuması yada eline meslegini almıs olması gibi degil..

kendini yetiştirmis kendini egitmiş olması cok onemli!

25 yasını gecmiş okumus ama hala ergen psikolojisinden kurtulamamıs "aydın" olamamıs cok erkek var maalesef..

sonra film izlemeli,kitap okumalı, kulturlu biri olmalı oturmasını kalkmasını bir bayana nasıl davranması gerektigini bilmeli

insancıl ve inanclı olmalı.. onun yanında kendimi guvende hissetmeliyim o yanımda degilken " acaba simdi ne yapıor, niye aramadı?" gbi dusncelerim olmamalı

bana saygı duydugu kadar aileme beni yetiştiren insanlara da saygı duymalı

para konusunda cok zengin cok paralı olmasına gerek yok, kimsenin parasına ihtiyacım yok bende calısıyorum sonucta birseyler birlik olduktan sonra olur

ama parası olsun olmasın hep cimri ve kısıtlamacı tipler vardır ya! işte onlardan olmamalı
yeri geldiginde extra seylere de eli titremeden harcama yapabilmeli

yakısıklılık konusuna takılmıyorum.. yakısıklı olmasına gerek yok bana sevimli gelsim kimyamız uyussun yeter

beni guldurebilsin yanında vaktin nasıl gectigini anlamıyım

çok sey arıyormusum yahu :60:

Laale sana fun kuralım başı ben çekicem:60::60::60:
Cookie bacımm:52: tüm özellikleri kapmışın daaha öleisni bulsak ne isteriz:52::52:

Cookie bacımm:52: tüm özellikleri kapmışın daaha öleisni bulsak ne isteriz:52::52:

:60:

dimi
ama var yahu bulunuyo soyları tukenmedi daha merak etmeyin :1:

benim kayınbabam da boyle..
adam hala bole birebir aynı ve
karısına hala deli gibi asık.. ( neresine asıksa )

Fun neyim istemiyim!:63:
Allahım kadir kıymet bilecek kişiler karşımıza çıkarsın diyelim sadece hepimiz için inşallah!:nazar::69:

dimi
ama var yahu bulunuyo soyları tukenmedi daha merak etmeyin :1:

benim kayınbabam da boyle..
adam hala bole birebir aynı ve
karısına hala deli gibi asık.. ( neresine asıksa )

şu ülkede herşeyi yapmışlar şu özelliklere sahip kociş arama motorunu yapamamışlar :60::60:
kız kız kayınbabişe bak sen:60:
vay emmice:60:va:60:
maşallah kız söle totoşu kaşısın:60::60:
kız kız yada söleme:60 söylenmezde zate:60::60:
şşş emmice totoşu kaşısana :60::60::60::60:

Benim erkekte aradığım en önemli 3 temel mevzu vardı:
karakter
tip
meslek
bu 3 kritere aynı anda sahip bir erkeği geç buldum ama tam buldum artık gerisi ayrıntı benim için

istediğim erkek;
1-öncelikle Allah korkusu ve sevgisi olucak içinde günahı sevabı bilicek dini şeylere önem vericek mesela mübarek günlere saygı gibi,oruç tutmak ve cuma namazlarına gitmek gibi
2-kibar olmalı,zarif kadın ruhundan anlayan benim istediğim şeyleri bakışlarımdan anlamalı
3-romantik olmalı çiçeklerle ya da romantik yemeklerle ve sözleriyle şımartılmak istiyorum
4-herşeyden önce ben gelmeliyim üzülmemem için elinden geleni yapmalı
5-bi dediğimi iki etmemeli
6-sakin bi yapıya sahip olmalı aksi biri olmasın herşeye sinirlenen ve olay çıkaran gözümden akan bi damla yaşa bile önem vermeli
7-saygılı olmalı
8-ve ev işlerinde ben erkeğim yapamam demesin benimle herşey yapmalı yemek,temizlik gibbi sonuçta hayatın müşterek olduğunu bilmeli
10-teşekkür etmeyi bilmeli
11-en önemliside hatalarının farkına varmalı ve özür dilemeyi bilmeli
12-herkesin içinde bana iltifatlar etsin ne kadar sevdiğini dile getirsin istiyorum evde canım cicim olup sosyal bi ortamda ketum olup içini kapatıp arkadaş gibi davranmasın bana dışarıda da şımartılmak istiyorum
13-maço olmasın hatta mümkünse kılıbık olsun çok sexi gelir bana kılıbık erkekler
14-ve en önemlisi inatçı olmasın
15-temiz olsun mis gibi koksun,dişleri bembeyaz olsun öptükce öpesim gelsin istiyorum
biliyorum çok zor bunları bi ara bulmak ama işte hayat bu belli mi olur Allah verir belki ya da sevgilimizi o şekilde yapar umut fakirin ekmeği modeli biz dua edelimde verip vermemek artık Allahın seçimi ama umarım olur böyle bi evliliğim ve hayatım:32::31:

Son düzenleme:
Ahlak & Allah korkusu.
İlgi.
Aile yapısı.
Bakım.
Meslek.

Zaten "güzel ahlaklı" dediğimiz zaman sanırım bi erkekte aradığımız özelliklerin %80i tamamlanmış oluyor :)

Back
X