erkekte genetik problem olurmu

hmkh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
189
125
Canlarim dertdaslarim gelin azda olsa derdimizi paylasalim aglamaktan helak oldum.15 aydir evliyim ve 9 aydirda evlat hasretiyle yaniyorum esimin kardesi yanj gorumcemde fsh yukesekligi vardi bugun abisini arayip bebek sahibi olamayacagini ve doktorun ondaki problemin genetik oldugunu ve kardesi varsa onunda cocugunun olmamasi ihtimali var demis.aglayarak abi sizde gidin kendinize baktirin dedi en cok korktugum sey basima geleck diye cok korkuyorum bir yandan agliyorum bir yandanda Allahima sukrediyorum yinede ama esimde bir problem vardir diye aklim cikiyor.yarin doktora gidecegiz hepinizden dua istiyorum cozulemeyecek bir sorun vermesin Allahim.hep dualarimda ben ve benim gibi olanlarin yuzunu guldursun diye dua ediyorum rabbim en yakin zamanda saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin hepimize ilk duydugumda kendimi tutamadim ben agladim esimde derdini soyleyebilen biri degil canim benim boynunu buktu gozleri dolu dolu oldu sorun bende ciksinda onda cikmasin onu boyle gormek beni daha cok kahrediyor.dualarinizi esirgemeyin kardeslerim yarin insallha hayirli haberlerle donelim doktordan.