Erkekte isteksizlik

Rica ederim. Bakın burda ne konular açılıyor. Ne saygısız vicdansız hain eşler okuyoruz. Eşiniz sizi sevip sayıyorsa yüklenip durmayın adama. Siz adım atın gurur yapacak bişey yok zamanla yola girer herşey. Araya duvar örmeyin.
Dogru soyluyrsunuz sukretmek lazim....

Bazen ben isterim onun da istemedi için bişeyler yaparım seksi gecelik sevdiği parfüm gibi filan bazen de eşim ister üzerimde ayıcıklı pijamaları bile olsa sorun olmuyor illa bir şeyler yapmama gerek kalmıyor dengeli yani bizimki ki öyle de olmalı bence her zaman tek taraf istememeli. Peki ilişki olduğu zaman güzel mi gidiyor her şey güzel bir birliktelik mi yaşıyorsunuz

Bazen ben isterim onun da istemedi için bişeyler yaparım seksi gecelik sevdiği parfüm gibi filan bazen de eşim ister üzerimde ayıcıklı pijamaları bile olsa sorun olmuyor illa bir şeyler yapmama gerek kalmıyor dengeli yani bizimki ki öyle de olmalı bence her zaman tek taraf istememeli. Peki ilişki olduğu zaman güzel mi gidiyor her şey güzel bir birliktelik mi yaşıyorsunuz
Evet ... Önceden iliski esnasinda da sorun yaptigim baska seyleri konusuyordum o zaman sorun cikiyordu ama simdi birliktelikte sorun yok şükür

Belki de ama iste zamaninda okuduklarımdan duyduklarımdan konustuklarimdan tvde izledklerimizden aldatilanlardan gordugum kadariyla erkekler cok cabuk uyarilir. Genel kani bu yonde olmasa zerre sorun etmicem ama bu sekilde bana agir geliyor. Disariya karsi mesafelisin tek bi erkege adiyorsun kendini e ondan da yeterince arzulanmadigini ama disardaki erkeklerin ac kurt oldugunu dusunuyorsun... Ağır geliyor harcaniyormudum.gibi hissediyorum
Öyle değil canım yanlış düşünüyorsun..Yanı tüm erkekler robot gibi değil:))Bu işin oluru haftada 3 kez yada 2 kez oluyorsa idealdir ..

Değişiyor o kussek cok nadir oluyor. zaten isteksizsin deyip de uzak duruyorum, duruyoruz cogu zaman.. Ben ne baslatma ne de istedigimi belli etme taraftariyimm..
Aç kaldigiginda hiç dedin mi ya ben iki gün yemek yemeyecem ...Bu da bunun gibi birşey bence gurur yapmamali

Çok istekli olsaydı da,fazla düşkünsün diye yüklenecektiniz adama.
Cinsel açıdan size yetmediğini düşünürseniz,kendi kendinizi doldurmaya çok müsait bir yapınız var gibi hissettim.(Kırdıysam sizi affedin.Amacım asla bu değil. 😊)Birlikteyken kaliteli de bir ilişki yaşıyorsunuz madem. Konuşarak yönlendirmeyi deneyin.

Yok k
Çok istekli olsaydı da,fazla düşkünsün diye yüklenecektiniz adama.
Cinsel açıdan size yetmediğini düşünürseniz,kendi kendinizi doldurmaya çok müsait bir yapınız var gibi hissettim.(Kırdıysam sizi affedin.Amacım asla bu değil. 😊)Birlikteyken kaliteli de bir ilişki yaşıyorsunuz madem. Konuşarak yönlendirmeyi deneyin.
kirmadiniz hakli oldugunuzu biliyorum..ama onun disinda da is guc nedeniyle vakit bile geciremiyoruz bilmiyorum bi baglantisi var mi. Evet düşündüğüm tarzda bi adam olsaydi surekli diger kadinlarinda dikkatini cektigini dusunup yine huzursuz olacaktim cunku benim.beynime kazinmis olan erkeklerin cok istekli olup kendilerine fazla engel olamamalari hemen her durumda her kosulda ufak tefek seylere bile uyarildiklari.. Ne bileyim hpsini kadin düşkünü gibi bellemisim bizimkinin benim kesin ister diye dusundugum zamnlarda ben belli etmesem de bi adim gormeyis olmam boylw bir suru sey sorgulamama sebep oldu

Yok k
kirmadiniz hakli oldugunuzu biliyorum..ama onun disinda da is guc nedeniyle vakit bile geciremiyoruz bilmiyorum bi baglantisi var mi. Evet düşündüğüm tarzda bi adam olsaydi surekli diger kadinlarinda dikkatini cektigini dusunup yine huzursuz olacaktim cunku benim.beynime kazinmis olan erkeklerin cok istekli olup kendilerine fazla engel olamamalari hemen her durumda her kosulda ufak tefek seylere bile uyarildiklari.. Ne bileyim hpsini kadin düşkünü gibi bellemisim bizimkinin benim kesin ister diye dusundugum zamnlarda ben belli etmesem de bi adim gormeyis olmam boylw bir suru sey sorgulamama sebep oldu
Hizlica noktalama isaretlerine dikkat etmeden godoslama girdim k bakmayin.. Düşündüklerimi cabucak yazmaya calisiyorum anlayabildiiniz kadar artik:)

Öncelikle isteksizsin kelimesini bence eşinize kullanmayı bırakın unutun o kelimeyi diğer arkadaslarinda dediği gibi erkeklerin sağı solu belli olmaz benim eşimde beni arzular ama ben pesimde koşsun beni ikna etsin die beklemem istekliysem yanasirim değilsem o yanaşır ama öyle çok düşkün değildir öyle olmasını da istemem çünkü bende çocukla uğraşırken pek aklima gelmez 😂😂

Evet ... Önceden iliski esnasinda da sorun yaptigim baska seyleri konusuyordum o zaman sorun cikiyordu ama simdi birliktelikte sorun yok şükür
İlişki zevkli oldukça erkekler daha çok istiyor hormonal bir sorunu vardır belki de

Adamdan adama değişir ama hep sizin adımınızla da olmamalı tabi.
Ara bulunmalı ya, ben isteyecek fırsatı bulamıyorum mesela.
Çok istekli adam da zor isteksizde...:işsiz:

Back
X