Erkekte Kıskançlık

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Kizlar merhaba
Size bir sey daniscam belki bilen vardir bilmeyenler icin soyluyorum uzun yillar suren iliskim var suan sozlum kendisi aileler biliyor ama oyle gelip gitme yok arada ailelerin.
Benim sorunum şu sozlum benim anneme kadar kiskaniyor bunu hissediyorum.
Gecen kadinlar gunu icin ben kendi anneme hediye baktim gezerken sozlumde vardi aldim ciktik , sirin ve tatli bir sekilde benim anneme almak yok zaten dusunme sen vs. Dedi dudak buzdu bende üzüldüm acikcasu unuttum onun annesini ama hemen donup aldim aynisindan.
Kardesim var erkek ona elektronik esyalar aliyorum oda sagolsun kiriyor yada yenisini istiyor laf oluyor diyorum kardesime sunu alcam gidelim alayim diye. Anneme telefon aldim babama oyle vs.
Sozlum hep ee banada al bale yok kardeşin de hemen kiriyor her seyi sen niye aliyosun vs diyor.
Sorum şu kizlar ben bunlari maruz görüyorum ses etmiyorum cunku tatli bir dille siyor sirinlik yapar gibi bir yüzle sizce alttan almaya devam mi ediyim tepki gosteriyim mi ilerde basima bu dert olur mu ?
Tepki gosterceksen nasil yapmaliyim teşekkür ederim

Telefondan yaziyorum biraz yazim yanlisi olabilir kusura bakmayin kizlar . Basina gelen bilen varmi boyle olay acaba .

Yani kardesinizin alinan seyi dikkatli kullanmamasi ve sizin de surekli onun icin para harcamanız rahatsız etmistir. Ki bu konuda cogu kez "gelin"lerin aģzından yazıldı buraya konu olarak.

Sizin harcamalarıniza müdahele etmek istiyor sanırım, artık kendini düşün demeye getiriyor olabilir. Ya da "artık ailenden elini cek" demiyor da boyle tatlı tatlı diyor. Siz daha iyi gözlemlersiniz.

Net tavrınızı belli edin. Açık açık konuşun. Asla taviz verilmeyecek bir konu.

Şaka yollu adam geçiriyo resmen,sen söylesende uyarsanda şimdi,ilerde evlendiğinde annene onu alma,kardeşine bunu alma ,senin annene bunu aldık,benim anneme de bundan alalım şeklinde can sıkıcı diyaloglar yaşayıp tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Ona ne yaa aileni sevindirirken ona mı sorcan
Valla herşeyi başına kakar ilerde şimdiden şaka yollusunu yapan bi süre sonra iğnelemeye başlar çok kıskanç bi sözlün var hem de tehlikeli türden başkasında olanı kıskanıyo
Başlığı görünce seni kıskanıyo sandım ama alakası yok
Ve sözlüsünüz ama aileler görüşmüyo sebebi neydi ki

senin annene ve kardeşine aldığın hediyelerden ona ne?
kendi annene hediye alırken onunkine de almak zorunda değilsin, kaldı ki daha sözlüsünüz hadi evli olsanız yine neyse dicem. ( ama evli olsan da almak zorunda değilsin)
resmen aileni kıskanmış, bu ilerde sorunlara yol açabilir.
bir de sanırım siz kendi aranızda sözlüsünüz, ailelerin katıldığı birşey yapılmamış anladığım kadarıyla..

Kizlar merhaba
Size bir sey daniscam belki bilen vardir bilmeyenler icin soyluyorum uzun yillar suren iliskim var suan sozlum kendisi aileler biliyor ama oyle gelip gitme yok arada ailelerin.
Benim sorunum şu sozlum benim anneme kadar kiskaniyor bunu hissediyorum.
Gecen kadinlar gunu icin ben kendi anneme hediye baktim gezerken sozlumde vardi aldim ciktik , sirin ve tatli bir sekilde benim anneme almak yok zaten dusunme sen vs. Dedi dudak buzdu bende üzüldüm acikcasu unuttum onun annesini ama hemen donup aldim aynisindan.
Kardesim var erkek ona elektronik esyalar aliyorum oda sagolsun kiriyor yada yenisini istiyor laf oluyor diyorum kardesime sunu alcam gidelim alayim diye. Anneme telefon aldim babama oyle vs.
Sozlum hep ee banada al bale yok kardeşin de hemen kiriyor her seyi sen niye aliyosun vs diyor.
Sorum şu kizlar ben bunlari maruz görüyorum ses etmiyorum cunku tatli bir dille siyor sirinlik yapar gibi bir yüzle sizce alttan almaya devam mi ediyim tepki gosteriyim mi ilerde basima bu dert olur mu ?
Tepki gosterceksen nasil yapmaliyim teşekkür ederim
Kız Okis, senin hakkaten sinirlerin alınmış.

Bu adam senin annene hediye aldı mı peki?

Ya para senin, kime ne alacağına ne hakla karışır ki? Şirinlik yaparak da olsa anneme de al, bana da al demeye nasıl utanmaz bir erkek?

Ve sen 35 bin birikimimle düğünümü kendim yapıp, eşyamı da kendim alayım diyorsun. İyi yere konmuş nişanlın hakkaten.

Ya para senin, kime ne alacağına ne hakla karışır ki? Şirinlik yaparak da olsa anneme de al, bana da al demeye nasıl utanmaz bir erkek?

Ve sen 35 bin birikimimle düğünümü kendim yapıp, eşyamı da kendim alayım diyorsun. İyi yere konmuş nişanlın hakkaten.
çok çok haklısınnnnn yazdıklarında bir düşün bence sende

o sizin annenize bişey aldı mı ki?

dudak büzüyor diye siz pek önemsemiyosunuz ama hoş karşılanacak bi durum değil. siz kendi hesabınızı bilmiyo musunuz sanki? bi de onlara var da bana yok mu filan. ay çok itici ya.

Yok canım o benim aileme hiç bir şey almadı ben onun ailesine aldım kardeşine annesine ama o gün aklımdan çıkmış bir an gerçekten. Dönüp aldım artık napayım :)

Lafın iyisi şakayla söylenirmiş.
Alttan alttan öğretiyor işte her yaptığınız şeyde acabalarınız olacak ona göre hareket edeceksiniz.

Kardeşiniz biraz dikkat etsin yazık. durumunuz varsa dahi hor kullanılan herşey benim aşırı asabımı bozar.

Yok canım o benim aileme hiç bir şey almadı ben onun ailesine aldım kardeşine annesine ama o gün aklımdan çıkmış bir an gerçekten. Dönüp aldım artık napayım :)
Okis, kendini kullandırma. Çek bu para işlerinden elini ayağını. Eğer paran için sana daha yakınsa anca böyle anlarsın zaten. Ya o senin ailene bişey almazken, senden istemeye utanmıyor, sen unuttum diye geri dönüyorsun.
Bana dese, sen benimkilere ne aldın derim.

Bak kendi ailene yine al, onun yanında al ama asla lafını ettirme.

Ya hakkaten çok sevimsiz be canım ya. Öyle dudak büzmeler falan. Sevdiğin için sana şirin geliyor olsa gerek

Back
X