Erkekte kotu gecmis

Söylüyceğim tek şey ben iki aylık bir ilişkide bi erkeğin evlilik düşüneceğini hiç zannetmiyorum

Merhaba arkadaslar 4 aydir konustugum 2 aydir sevgili oldgum kendimden 6 yas kucuk erkek arkadasim var ben 28 yasndaym o 23. Bu iliskiye cok zor ikna etti beni. Kendisi sozlesmeli asker eskisehirde yasiyor bende bursadayim. Beni gormek icin geldi ve buyulenmis gibiydi adeta. Bu arada aramzda cinsellik gecmedi arkadaslar.ilk tansmamzda beni begendi teklif etti vs ben cvp vermedm daha sonra ben eskisehire gittim gezdik vs toplamda 3 kez gorustuk ve bana cok sevdigini evlilik dusundugunu soyluyor. Sorunlar basladi ilk sorun su oldu erkek arkadasyla yaptigi konusmayi ayrilma pahasina benden sakladi dikkatimi cektigi icin ustune gittim 1 saat shop yapmis bana atiyor anladm tabi komple konsmayi gormemem ogrenmemem icin sildi orda kafamda ? Oldu. Guvenmek icin zorladim kendimi ardindan eski iliskilerini ogrendm bi suru kizla ustelik her yerde bi cok sey yasamis hatta kendnden 20yas buyuk biriyle 1yil yatmis durust olma basligiyla anlatti dusunun nasil hissettm. Sonra bana surekli hediyeler gonderrdi ayni seyleri eski kiz arkadaslarnada alms alisveris gecmisinde yakaladm. Husrandi durum iliski bi cok kez ayrilik asamasina geldi bende guven die bisi kalmadi ztn. Seviorm dio wp konusmalarni vs surekli ekran atio yanlis yapmiorm sana fln ama yok yani. Ben kimseyle evlilik dusunmedm vs dio bende dedmki madem oyle izne geldgnde gonder anne babani iste. Tamam dedi hatta smdi ara aileni ciddi iliskm var de kaydet banada gonder dedm. Yas konusunun sorn olcani biliodm ama asil olay su ki annesne elini optrmeye getrcem dedi anneside ben sana inanmiorm getrdgn bu kacnci kiz olum kutahyadan aldn geldn kizi vs tarznda cumleler kurdu ben zaten iptal bana ailemle kimseyi tanstrmadm kmseyle evlilik dusunmedm demsti guvenmem icin ailesyle tansmak istedm oda fiyasko. Gunlerce tartstk cocukluk arkadasyla telde konusuo konusurken o kz hala duruomu ya dio arkadasi. Ardndan asker arkadasi ario benm duycami bilmedigi icn rahatca konusuo karsidaki benimkide evlencm dedi die hadi lan orda senden adam olmaz dunya yansa evlenmezsn seni o gecmsle kim kabul eder her hayatna girenle evlilik diosn yataga atana kdr dedi bir daha sok oldum gecmisteki kiz arkadaslarni anlatti ben duyuom die de benmki konsamadi cok yani en basnda yazsmalari saklamasnn sebebi buymus aslnda gecmisi.. henuz 23 yasnda. Yollari ayirmaya karar verdim haliyle hic bi yerinden tutamadim cunku. Ama agladi falan bide asker kiyamadim izne geldgmde ailemle tanstrrm 2 ay sonrada bitio sozlesme istiosan hemen evlenelm istiosan bekle isimi kuraym guvenmen icin bu lazmsa yapcam dio ama ekran ses kaydi at vs boguyo dio atma desem yediremiorm donen sylerden haberm olmuo at desem sonu hep benm icn husran napicam ben arkadaslar cokta seviyorm yardimci olun nolur.
Pes ki ne pes

Hala bu adamla bırlıkte olmak için ısrarınızdan bahsedıyırum sevıyorum dıyorsunuz ya o bakımdan
Seviyo olmak birlikte olacagim anlamina gelmiyor arkadasim. Konunun uzerinden sure gecti ben bole bi davranisa sahit oldugunuzda nasil tepki vereceginizi merak ettim

Back
X