D
defnesabunu:)
Ziyaretçi
- Konu Sahibi defnesabunu:)
-
bir tarafta yakışıklı olmayan ama efendi, kibar, egitimli, bilgili, nazik, son derece güzel konusan, sana deger veren biri var..
diger yanda yakışıklı olmasa da sana çok yakışıklı gelen ama kaba, anlayışsız, seni aşagılayan, degiştirmeye çalışan, seni sevdigini söyleyen ama davranışlarında bunu göstermeyen biri var..
hangisini secerdiniz kızlar??
arkadaşım bu soruyu sorman bile hata ,tabiki ilk tarif ettiğin erkek!!!!düşünmeye bile gerek var mı sence?????ama aşk bu sen sanırım diğerine aşıksın...oz aman derim ki ikisini de bırak ve başka bir aşka yelken aç...sevgiler...bir tarafta yakışıklı olmayan ama efendi, kibar, egitimli, bilgili, nazik, son derece güzel konusan, sana deger veren biri var..
diger yanda yakışıklı olmasa da sana çok yakışıklı gelen ama kaba, anlayışsız, seni aşagılayan, degiştirmeye çalışan, seni sevdigini söyleyen ama davranışlarında bunu göstermeyen biri var..
bir tarafta yakışıklı olmayan ama efendi, kibar, egitimli, bilgili, nazik, son derece güzel konusan, sana deger veren biri var..
ikinci şıkkı ben tercih ettim, başlarda böyle biri degildi, sonradan pek bi ukala oldu,içine şeytan kaçtı ya da vardı da bana göstermiyodu ve malesef ben ikinci secenege aşık oldum.beni özlemiyor artık yani hiç özledigini söylemiyor artık..gece sabahlarakadar mesajlaşırdık şimdi 1 msj bile yok..çalıştıgı için ama işten çıkınca insan kontörlüden de olsa aramaz mı..malesef çok seviyorum..
ilk secenek ise karşıma çıkan biri..gercekten aile terbiyesi almış bi insan, o kadar efendi ki, dilenci geldigi zaman kimse tek söz söylemiyo dilenciye ama o açıklama yapıyo dilenciye, dilenci öylelikle gidiyo..bonkör, herkese çay ısmarlıyo, bişey içer misiniz diye soruyo, digeriyse hesabı bana ödetiyo gibime geliyo..
aslında çekip gitmek istiyorum buralardan.. eskiye ait herkesi silerek..öyle bunaldım ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?