erkekte ne önemli?

• Konu Sahibi Konu Sahibi defnesabunu:)
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

defnesabunu:)

Ziyaretçi
bir tarafta yakışıklı olmayan ama efendi, kibar, egitimli, bilgili, nazik, son derece güzel konusan, sana deger veren biri var..
diger yanda yakışıklı olmasa da sana çok yakışıklı gelen ama kaba, anlayışsız, seni aşagılayan, degiştirmeye çalışan, seni sevdigini söyleyen ama davranışlarında bunu göstermeyen biri var..
hangisini secerdiniz kızlar??

c) hiçbiri

---------------------------

ikinci kişiyi aşkından ölsem de seçmezdim ben... beni aşağılayan, kaba, anlayışsız insanla ne işim olur ki? şimdi ben onu yakışıklı bulsam, 10yıl sonra gelmycek belki.. ben öyle ipsiz sapsız insanla çektiğim sıkıntılı günlerle kalıcam..
birinci kişi de bana o kadar değer veriyosa, o kdar kibar ve eğitimliyse eninde sonunda ben ondan etkilendiğimde yakışıklı gelir gözüme.. o kdr da fena diilmş ya derim =)) zaten insan birinden güzel ya da yakışıklı olduğu için etkilenmez bence.. ondan etkilendi diye onu güzel/yakışıklı bulur..
aşık veysel ne demiş; "güzelliğin on para etmez şu bendeki aşk olmasa." =))))

tercih etmek durumunda kalmazdım ben. neden birini seçmek zorundasın ki... doğru kişi zaten sana bu soruları sordurmaz. mükemmel görürsün, bu tip objektif değerlendirmeleri yapamazsın. hele ki bi başkasıyla asla kıyaslamazsın. ama sonradan bişeyler değişebilir belki o başka bi konu. daha baştan saçmalamanın alemi yok kanımcayerimseniben

cnm bu kişiden kişiye değişir fakat ben önce ahlakına dürütlüğüne önem veririm..
ki benim eşimde ilk anlarda hiç yakışıklı gelmiyordu ..
şimdi nasıl derseniz ..
dünyanın en yakışıklı erkeği benim kocam ...bakmaya doyamıyorum..
all bozmasın ...ee kendini sevdirmesini bildi ya ..işte ondan seviyorum onu gönlümü güzel alır.........

arkadaşım bu soruyu sorman bile hata ,tabiki ilk tarif ettiğin erkek!!!!düşünmeye bile gerek var mı sence?????ama aşk bu sen sanırım diğerine aşıksın...oz aman derim ki ikisini de bırak ve başka bir aşka yelken aç...sevgiler...

Her şey yakışıklılık değil elbette,ama insanın içine sinmiyorsa istediği kadar kibar,eğitimli....... olsun olmayınca olmuyor...:a015:

a.s.Bana değer veren biri olsun öncelikle. Dürüst, efendi, nazik bunlar da aranan özellik benim için. Çok yakışıklı ama kaba, aşağılayanı napiim yaa... Hayatın bonusu yok ki :uhm:

dış görünüşe bakan yanılır kanısındayım. 10 yıl sonra yakışıklının hali pek yakışıklı olmayacak kanımca :icecream: tabii seçim sizin ben seçimimi yıllar önce yaptım.

Saygının olmadığı ilişkiyi ne yapayım?Ama bakımlı,kültürlü,kendini bilen olmalı.Benim kocam yakışıklı fakat aykırı davranmaktan,farklı görünmekten sıradışı olmaktan hoşlanır.Ben bu özelliklerini hiç sevmiyorum.Bir türlü alışamadım.Ama ne yapayım.Seviyorum....

güvenebileceğim bir erkek olmalı.
güvenimi boşa çıkarmadı diyebileceğim birini arıyorum ben artık.
o yüzden yakışıklılık,esprituel olması falan umrumda değil açıkcası..

canım ikisi de yakışıklı değilmiş zaten,
o zaman sana değer vereni seç,
kaybedeceğin bir şey yok nasılsa...

Bu Aşk mı ? Mantık mı ? gibi olmuş cvp çok basit bence iraden en çok aşktamı yoksa mantıktamı güçlü bunu bilmek lazım benim yüreğim her zaman mantığımın önünde olduğu için ve sevdiğim insanında aksine mantığı yüreğinin önünde olduğu için biz beceremedik ortak noktada buluşmayı umarım sizler başara bilirsiniz

efendi, kibar, egitimli, bilgili, nazik, son derece güzel konusan, sana deger veren biri var bunu tercih ederdim

höthöt lükte bi yere kadar böyle ilişki sanmıyorumki uzun ömürlü olsun

peki arkadaşım bu ikinciyi sence tercih eden çıkarmı allahaişkına çok merak ettim....

ikinci şıkkı ben tercih ettim, başlarda böyle biri degildi, sonradan pek bi ukala oldu,içine şeytan kaçtı ya da vardı da bana göstermiyodu ve malesef ben ikinci secenege aşık oldum.beni özlemiyor artık yani hiç özledigini söylemiyor artık..gece sabahlarakadar mesajlaşırdık şimdi 1 msj bile yok..çalıştıgı için ama işten çıkınca insan kontörlüden de olsa aramaz mı..malesef çok seviyorum..
ilk secenek ise karşıma çıkan biri..gercekten aile terbiyesi almış bi insan, o kadar efendi ki, dilenci geldigi zaman kimse tek söz söylemiyo dilenciye ama o açıklama yapıyo dilenciye, dilenci öylelikle gidiyo..bonkör, herkese çay ısmarlıyo, bişey içer misiniz diye soruyo, digeriyse hesabı bana ödetiyo gibime geliyo..

aslında çekip gitmek istiyorum buralardan.. eskiye ait herkesi silerek..öyle bunaldım ki..

işin en kötü yanı birini seviyorum, digerinden hoşlanıyorum..

birini seviyorsan eğer diğerinden nasıl hoşlanıyorsun benneyaptımki
Eğer birini geçrekten seviyorsan kusura bakma ama başkasından hoşlanamazsın yasakkelime

canım senı okadar ıyı anlıyorumkı cunku aynı durumdayız tek farkı benımkı senınkınden bırazcık daha ılgılı en azından gunde 3 4 defa arıyo azcık konusup kapatıyoruz ama msj denılen bısey kalmadı bızde ya okadar sacmakı bazen bısey oluyo etraf kalabalıktı arayamadım dıyo ya msjdamı cekemedın dıyorumm ya ne gerek var dıyo zorundamıyım dıyo sonrada bıtsın dedıgımde kopek gıbı yalvarıyo(afedersınz ama cok doluyum) ya bu ne bıcım ask ya bende kahretıskı baglanmısım bıkere senağlama ya 2.5 sene oldu sevgılıyoz evlı falan degılız zaten hersey mukemmel ıslese bıle daha en az 4 sene var anlıcanız bosa zaman kendımı bıtırıyorum sadce ve okadar teklıf gelıyokı sevgılımle kıyaslanamıcak derecede yakısıklı zangın kıbar ve egıtımlı efendı ama yok... ıllede acı acı acı klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…