• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkekte sperm sayı hareketlilik ve morfoloji sorunu neler yapabiliriz birlikte takip edelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Olsun mutlaka her gün yumurta haşlayıp yedirin. Nohut haşlayın suyunu içsin ve tanelerini yesin. Keçiboynuzu özü yesin günde bir kaşık. Keten tohumu ya da keten tohumu yağı günde bir kaşık. Havuç ya da havuç suyu tüketsin günlük. Alerjisi yok ise balın içine polen,fıstık,ceviz,üzüm cekirdeği,zencefil ,zerdeçal,çörek otu katarak yedirin. Bera life erkek seti var 140 TL gibi o sulardan kullanın
İnşallah Allah diler ise yükselir tabi bunun yanında duamızı da eksik etmeyelim inşallah gerekli olan sadece bir yumurta ve onunla buluşması gereken sadece bir sperm Allah'ın mucizesi çoktur🤲
Bundan önceki tedavilerimizde çakşır kökü suyunu çok kullanmıştık. Uzun süre ara vermemizin sebebide kendimde en son tedavi kontrollerinde diyabet çıktı ondan dolayı HbA1c değeri düşürme tedavileri peşindeydik. Şimdi eşimin sonucu kötü çıktı üstüne. Kaan Aydos bey'e gittik onun tedavileri kendi sistemlerimiz ile beraber yükseltmeye çalışıyoruz

Prodeex plush kullanıyoruz biz bir de ben bı siteden evicap diye bir e vitamini almıştım onun dışında kendim hazırladığım hazır aldığım kürler var işe yaramıştı ama ne kadar sürede işe yaradı pek takip etmedim gebe kalmıştım ama üç ay önce erken doğum oldu kaybettim bebeklerimi şimdi tekrra başladık iki aydır bakalım bir ay sonra test verecek sperm sayısı 25 milyondu 110 morfoloji 2 idi 6 olmuştu beş ay hamilelikten sonra ara verdik şimdi tekrar bakalım Allah şafidir
Çok üzüldüm. Rabbim tekrar hayırlısıyla sağlıklı bir bebek versin inşallah cümlemize. Bizde proceed plus, evicap ve proxy men kullanıyorduk. Ileri hareketlilik değerimiz sıfırdı ancak en son yeni bir doktora gidip tedaviye en baştan baslama kararı almıştık. Doktor diğer doktorlardan farklı bir bakış açısıyla " sayı çok yuksek ise ileri hareketlilik sıfır olsa dahi normal yolla gebelik elde etme şansı vardır.sizi boşuna germişler boşuna tüp bebek dusunmussunuz çok erken tüp bebek demek için dedi" eşime bütün ilaclari bıraktırdı. Vücutta ilaçlar bir yeri yaparken diğer yeri bozar bazı ilaçlar sayıyı düzeltirken morfoloji bozuyor dedi. Akdeniz usulü beslenin dedi. Spor yapınca ileri hareketlilik artar spora başlayın birlikte dedi. Bu yaklaşımı benim çok hoşuma gitti. Sizce nasıl tutumu ? #siz ne düşünüyorsunuz

Back