- 26 Şubat 2015
- 3.549
- 2.978
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilginiz var ise sadece konuma cevap yazsanizBalamir adam hem 40 yaş üstü hem de hpv ise niye hala olsun diye zorluyorsun ki. Gencsın daha cok seçeneğin olucaktır.
Balamir konu hakkında saglık alanında calısan arkadaslar cevap verecektir eminim. Sen bekar degıl mıydın? Ne ara nikah kıydınız bunları merak edıyorum cünkü evlilik dışı cinsel yalınlasmaya fena karsıydınBilginiz var ise sadece konuma cevap yazsaniz
Bu soruyu belki bir yakınım adına sordum niye konuları birbirine karıştırıyorsunuz?Balamir konu hakkında saglık alanında calısan arkadaslar cevap verecektir eminim. Sen bekar degıl mıydın? Ne ara nikah kıydınız bunları merak edıyorum cünkü evlilik dışı cinsel yalınlasmaya fena karsıydın
Hem sizin konuma böyle yaklasmaniz iyi niyetli gelmedi banaBalamir konu hakkında saglık alanında calısan arkadaslar cevap verecektir eminim. Sen bekar degıl mıydın? Ne ara nikah kıydınız bunları merak edıyorum cünkü evlilik dışı cinsel yalınlasmaya fena karsıydın
bu dediğinizi ben anlamadım. ama benim bildiğim kadarıyla şöyle. diyelim erkekte 6 ve 18 var, ilk ilişkide belki iki suş da bulaşmamış olabilir, sadece birisi bulasabilir, ya da kadına geçince bağışıklığı birini baskilayabilir. ama ilişkiye devam edilirse mesela, bulaşmamiş olan da bulasabilir.İlk hangi tip Hpv geçtiyse sonraki ilişkilerde geçen tipler de aynı mi oluyor?
Ama şimdi kim olsa aynısını düşünür zira burda evlilik dışı cinselliğe hatta yakınlaşmaya bile fevkalede karsı yorumlar yapıyordun. Zina oldugndan dem vuruyordun e insan soramadan edemiyor ne ara devran döndü işler degısti diye. Ben art niyetli neden olayım?Bu soruyu belki bir yakınım adına sordum niye konuları birbirine karıştırıyorsunuz?
Cevaplarınız sayesinde bilgilendik teşekkür ederimbu dediğinizi ben anlamadım. ama benim bildiğim kadarıyla şöyle. diyelim erkekte 6 ve 18 var, ilk ilişkide belki iki suş da bulaşmamış olabilir, sadece birisi bulasabilir, ya da kadına geçince bağışıklığı birini baskilayabilir. ama ilişkiye devam edilirse mesela, bulaşmamiş olan da bulasabilir.
diğer sorunun cevabı da biraz tartışmalı. ilk etapta birinde hangi tip varsa diğerine de onu bulastiriyor. ama zamanla hpv'nin vücutta tip değiştirdiği söylenmiş bu forumda. benim okuduklarima bu pek uymuyor, daha çok kuluckadaki tipin açığa çıktığını düşünüyorum. ama konuda uzman degilim, yalnızca yerli yabancı çok kaynak taramistim zamaninda. daha yetkin kişiler cevap verir umarım
Koruyuculuğu yok prezervatifin ne yazıkkiAma şimdi kim olsa aynısını düşünür zira burda evlilik dışı cinselliğe hatta yakınlaşmaya bile fevkalede karsı yorumlar yapıyordun. Zina oldugndan dem vuruyordun e insan soramadan edemiyor ne ara devran döndü işler degısti diye. Ben art niyetli neden olayım?
Bi de madem böyle bi risk var prezervatif kullanılmalı.Aşısı da var sanırım.
Erkeklerde her tip görülüyor canım ilişkiden 2ay sonra smear ve hpv tipleme yaptır ama bağışıklığı güçlüyse çıkmayabilir onuda senede 1 için rahat etmesi için testlerini tekrarlatırsın geçmiş olsunCevaplarınız sayesinde bilgilendik teşekkür ederim
Propolis gibi bağışıklığı güçlendiren şeyler aliyorum. İnşallah hiç çıkmadan kendi kendine vücuttan atılırErkeklerde her tip görülüyor canım ilişkiden 2ay sonra smear ve hpv tipleme yaptır ama bağışıklığı güçlüyse çıkmayabilir onuda senede 1 için rahat etmesi için testlerini tekrarlatırsın geçmiş olsun