Erkekten para alan yigenim

Iyi akşamlar bayanlar yigenim lisede 15 yaşında okulda bir arkadaşı var erkek sürekli gidip para istiyormuş çoçuk bunu begeniyormuş veriyomuş yani kunlanıyor anlayacağınız kavga ettik şimdi ne yapım

Nasil yaa 15 yasindaki kiz sinif arkadasindan mi para aliyormus ? Ne karsiligi aliyor bu parayi peki ? Hemen kizin ailesini haberdar edin, en basitinden bile dusunsek cocuk saftirik olmus olsa hani yinede cocugu kullaniyor demektirki 15 yasinda bu zihniyetle para elde eden kizin ilerisini pek hayirli gormuyorum ben hemen ailesine haber verin.

Öyle çok bela aldı. U sene başına bende bıktım yok bana geçen gün her Gül'ü koklamak lazım teyze dedi şaşırdım
:oha::oha::oha::oha:
O kizi yolu yol degil ben size demis olayim kendi cocuklariniz varsa uzak tutun bu kizdan edepsizin laflara bak daha 15 yasinda yaa cocuk daha bu kizlara bu hale nasil geliyor Allah askina biri bana anlatsin cidden.

o çocuk belki de saf herkese para veriyor da miltimilyoner mi nerden buluyor o kadar parayı saf da herkese veriyor.
Artık çocuklara günde 300 tl falan harçlık mı veriliyor.
Çocuğa da yazık.
Yeğeninizi psikoloğa götürün o ailesine söylesin.

o çocuk belki de saf herkese para veriyor da miltimilyoner mi nerden buluyor o kadar parayı saf da herkese veriyor.
Artık çocuklara günde 300 tl falan harçlık mı veriliyor.
Çocuğa da yazık.
Yeğeninizi psikoloğa götürün o ailesine söylesin.
okuldan geldi telefonu ile konuşuyor tulalette

Mesajlarını siliyor filan gizli saklı herşeyi
sizde önce onunla yaptığı şeyi doğru buluyormuş gibi konuşun tabiki sadece ağzından laf almak için, gizli gizli sinsice yaklaşın olaya o zaman saklamaz her şeyi itiraf ettiğinde de gerekeni yapın

Kız mı erkek mi anlamadım.

Gül koklamak falan diyince erkek olarak düşündüm ama...

Cinsiyet farketmez şuan başkasını kullanıyo bunun ucu vücudunu kullandırmaya gider.

Kız ama iki kelimekonuşmadık ne olucak bakalım

Back
X