- 12 Nisan 2013
- 2.678
- 2.089
- 133
Aşırı mi serbestAilecek deger yargılarımız gelenekselTürk aile sinin fazlasí zaten yigenim çok aşırı rahat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşırı mi serbestAilecek deger yargılarımız gelenekselTürk aile sinin fazlasí zaten yigenim çok aşırı rahat
Iyi akşamlar bayanlar yigenim lisede 15 yaşında okulda bir arkadaşı var erkek sürekli gidip para istiyormuş çoçuk bunu begeniyormuş veriyomuş yani kunlanıyor anlayacağınız kavga ettik şimdi ne yapım
Öyle çok bela aldı. U sene başına bende bıktım yok bana geçen gün her Gül'ü koklamak lazım teyze dedi şaşırdım
Tabiki degil degerleri miz varAşırı mi serbest
Ailecek deger yargılarımız gelenekselTürk aile sinin fazlasí zaten yigenim çok aşırı rahat
okuldan geldi telefonu ile konuşuyor tulaletteo çocuk belki de saf herkese para veriyor da miltimilyoner mi nerden buluyor o kadar parayı saf da herkese veriyor.
Artık çocuklara günde 300 tl falan harçlık mı veriliyor.
Çocuğa da yazık.
Yeğeninizi psikoloğa götürün o ailesine söylesin.
onunla arkadaşça konuşun hesap sormadan eğer sizi yakın bir arkadaşı gibi görürse her şeyi anlatırokuldan geldi telefonu ile konuşuyor tulalette
Mesajlarını siliyor filan gizli saklı herşeyionunla arkadaşça konuşun hesap sormadan eğer sizi yakın bir arkadaşı gibi görürse her şeyi anlatır
ama hesap sormadan dediğim gibi
sizde önce onunla yaptığı şeyi doğru buluyormuş gibi konuşun tabiki sadece ağzından laf almak için, gizli gizli sinsice yaklaşın olaya o zaman saklamaz her şeyi itiraf ettiğinde de gerekeni yapınMesajlarını siliyor filan gizli saklı herşeyi
Çocuk saf mı bilemem de yeğenin anasının gözüÖyle biri yok çok saf biri herkese verir diyo
Peki yiğeninizin var mı? Takip edin lütfen ben her gün liselilerin neler yaptığını görüyom kapalılar dahilTabiki degil degerleri miz var
Peki yiğeninizin var mı? Takip edin lütfen ben her gün liselilerin neler yaptığını görüyom kapalılar dahilTabiki degil degerleri miz var