Gebeliğe Hazırlık Erken adet 😢😢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
789
73
Ya ikinci aşılamam için yumurta takibim vardı 21’inci gün henüz olgunlukta yumurtam yoktu pkos nedeniyle tembelik var 2-3 ayda adet oluyorum. Gecen ay femara kullandım 11 inci gün olgunlukta yumurtam vardı aşılama oldum ve bu ay yok derken daha gelişmesini beklerken 22inci günde adet oldum eee ozaman ben adet günümdemi yumurtladımda geldi erkenden adetim anlamiyorum yoruldum bu ayım boşa gitti

Canım bu ciddi bi sorun doktor ne diyor bu işe? Adet olman için yumurtlama olup çatlaması gerekir döllenmeyen yumurta kanama ile atılır. Zaten böyle dirençli yumurtaların varken femera ile aşı yapmaya çalışması saçma. Sana iğne başlasa daha hızlı ve kaliteli büyür yumurtaların. Yumurtlama olmadan adet oluşunun altında farklı sebepler olabilir. Doktorum iyi falan dedin ama bizim burda bunu yapan doktorun kapısından geçmeyiz..

Daha doktoru arıyamadım. Canım bunlar böyle ekiple çalışıyor üniversite hastanesi tek doktor ilgilenmiyor hadi biri kötü hepsimi kötü anlamiyorum ki.. sağ tarafta kistim vardı acaba ondan kaynaklı olabilirmi sadece önemli bişey değil demişti bana muayene eden doktor

Kistin eriyip atılıyor olabilir mi acaba adet sandığın bi muayne olman lazım kist ne durumda diye belki kistin dökülüyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…