Anliyorum arkadasim ama sen yine o bir iki damlayida bekle iyice bitsin .Yani adetim bitmiş gibi bisiydi yeni evliyim sayilir adetinin son günü sadece bikac damla gelir ve biter akşama
Olabilir.Bir kac gun bekle bakalim gelen ayda aynisi olursa yine giderisin doktoraEvet gittim hic bi sorun yok kontrol amaçli gittim ne kist nede hormonlarda bir sıkıntı bu aralar çok stresli bir dönemdeyim ondan da kaynakli olabildiğini düşünmüyor değilim
Tamamen adet bitmeden neden olmuyor ilişki? Hijyenden baska nedeni mi var ?Son adetim son gunu birliktelik derken?Adetim tam bitmeden mi iliskiye girdin.Bilmiyorsan soyleyim tamamen adet bitmeden birliktelik olmaz bekarmisin?
Ayriyeten pko dan da olabilir adet duzensizligi.
Gebe kalmış olabilir misin ? Çünkü pembe regl genelde gebelik ile oluşabiliyor
Peki gebe kalma ihtimalim olmus olabilir mi yani adetten sonra iliski yaşandiğinda hamile kalanlar var miAdet bitince rahim henuz oturmuyor iliskide de arta kalan kanin gelmis olabilir ya da rahim tam oturmadigindan ufak bi zede olabilir.. adet halin bitmemis sanirim o yuzden. Beyaz akintiyi gorduysen en son bittiginde bitmistir gormediysen azaldigna guvendiysen devam etmis demmkki
Var biter bitmez kalanlar ama diger ay ogreniyor tabi sizinki mechulPeki gebe kalma ihtimalim olmus olabilir mi yani adetten sonra iliski yaşandiğinda hamile kalanlar var mi
Tabikide hijyen arti adetin duzensiligine bile neden olur.Tamamen adet bitmeden neden olmuyor ilişki? Hijyenden baska nedeni mi var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?