Erken adet

Mutlaka

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2017
12
2
6
29
Merhaba benim adetim biteli 4 gun oldu ama brn bugun yine adet oldum ve yine sanci cekiyorum ama bu sanci farkli biraz daha az ve aralikli once oemve sonra koyu kahveye döndü kanamam son adetimin son günü birlikteliğimden dolayi olmus olabilir mi

Son adetim son gunu birliktelik derken?Adetim tam bitmeden mi iliskiye girdin.Bilmiyorsan soyleyim tamamen adet bitmeden birliktelik olmaz bekarmisin?
Ayriyeten pko dan da olabilir adet duzensizligi.

Yani adetim bitmiş gibi bisiydi yeni evliyim sayilir adetinin son günü sadece bikac damla gelir ve biter akşama

Yani adetim bitmiş gibi bisiydi yeni evliyim sayilir adetinin son günü sadece bikac damla gelir ve biter akşama
Anliyorum arkadasim ama sen yine o bir iki damlayida bekle iyice bitsin .
Bahsettigin kahverengi genellikle pko dan oluyor.Hic gittin mi doktora

Evet gittim hic bi sorun yok kontrol amaçli gittim ne kist nede hormonlarda bir sıkıntı bu aralar çok stresli bir dönemdeyim ondan da kaynakli olabildiğini düşünmüyor değilim

Genelde basta ve sonda kahverengi olur diye biliyorum yani en azından benim Öyle doktora da gittim bunun icin korkulacak bısey olmadığını söylemişti. Normal demıstı

Evet gittim hic bi sorun yok kontrol amaçli gittim ne kist nede hormonlarda bir sıkıntı bu aralar çok stresli bir dönemdeyim ondan da kaynakli olabildiğini düşünmüyor değilim
Olabilir.Bir kac gun bekle bakalim gelen ayda aynisi olursa yine giderisin doktora

Ara kanaması olabilir.
Allah korusun böbrek kumu döküyor da olabilirsiniz.
İkisini de yaşadım. Doktor kontrolü şart.

Peki yasamişsiniz kanamaniz normal adet kani kokudu disinda farkli kokuyomuydu

Cektigin agrı yumurtlama agrısı olabilir kan gelmesine de cok takılma cunku adetin zaten kısa suruyormus 9 gun surenler var adet kanının bi devamı olabilir ama bikac ay daha tekrarlarsa altında bisey ara bence

Gebe kalmış olabilir misin ? Çünkü pembe regl genelde gebelik ile oluşabiliyor

Adetten hemen sonra. Gebe kalmam mümkün mü ki? Benimde aklima geldi ama pek ihtimal vermiyorum ama belli de olmaz

Adet bitince rahim henuz oturmuyor iliskide de arta kalan kanin gelmis olabilir ya da rahim tam oturmadigindan ufak bi zede olabilir.. adet halin bitmemis sanirim o yuzden. Beyaz akintiyi gorduysen en son bittiginde bitmistir gormediysen azaldigna guvendiysen devam etmis demmkki

Peki gebe kalma ihtimalim olmus olabilir mi yani adetten sonra iliski yaşandiğinda hamile kalanlar var mi

Peki gebe kalma ihtimalim olmus olabilir mi yani adetten sonra iliski yaşandiğinda hamile kalanlar var mi
Var biter bitmez kalanlar ama diger ay ogreniyor tabi sizinki mechul
Bu durumlar olabiliyor ama bi sebbten kanama kesildiyse sora gelebilir ya da enfeksiyon olabilir vs vs
Normal bisey yok ken olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…